- 30 Haziran 2015
- 24
- 5
- 28
- Konu Sahibi emeltassyurek
Merhaba ablalar uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüne nasip oldu. 18 yaşında bir geç kızım liseyi yeni bitiridm bu sene hayırlısıyla üniversiteye başlayacağım fakat çok yıpranmış durumdayım şu yaşıma rağmen en bir ailesi sevgisi gördüm ne de sorunlar bitti. Annem ile babam arasında 12 yaş fark var aralarındaki aşk bitmiş durumda zaten hiç başlamamış ta görücü usulü evlilik ve çocuklar için katlanılan bir evlilik.. Babam evi otel gibi kullanır işten gelir tv karşısına geçer sadece yemek bir araya geliriz o kadar. Annem ile ablam zaten arkadaş gibiler yani çok yakınlar dertleşirler falan ama ben dışlanmış gibiyim. Ablamın kendinden 12 yaş büyük sevgilisi var ve sadece dalga geçiyorum diyor ama evlilik gibi niyetide var ve bu adam 3 çocuklu evde ne kavgalar çıktı bunun yüzünden ve annemde biliyor görüşüyorlardı taa ki bu güne kadar yine aynı hata annemin arkasından kötü bir şekilde konuşmuşlar ablamla o sevgilisi ve annem bunu öğrendikten sonra bağrışmaya başladılar ve olan oldu zaten ev huzursuz daha da huzursuz oldu ev sessizliğe büründü herkes bir yerde. Ve aile sevgisi görmedim ben ailenin en küçüğü benim ve hep dışlanmış gib hissediyorum. 18 yaşıma rağmen şu an 30 yaşında gibi hissediyorum ne bir sevgi gösteren ailem var ne de huzurlu bir ailem hep sorun hep sorun. Artık yoruldum buralardan kaçıp gitmek istiyorum ama gidersem annem yalnız kalacak o kadına da acıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok çaresizim intahar etmeyi bile düşündüm ama bunun öbür tarafta hesabı var. Ne yapacağımı çok şaşırdım uzun oldu özür dilerim içimi dökmeye ihtiyacım vardı