• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruma ihtiyacım var

İnancımda teslimiyetimde sonsuz herzaman hayirlisini istedim her konuda hayırlısını sen bilirsin Rabbim diye dua ettim demekki benim için hayırlısı bu benim anne olmak nasibimde yok kaderimle barıştım illa yana yakıla çocuk da istemiyorum dediğiniz gibi zaman ortam çok kötü insanlar çok kötü çok korkuyorum zaten birde sürekli sonu hüsran olunca insan beden olarak kafa olarak çok yıpranıyor. Bu son gebelik inanki aklımdan bile geçmedi ne isteğim oldu nede çabam ben erken gebelik testi yaptım evde vardı birde haftasonu köye gitcez eğer var olurda bilirsem dikkat ederim diye yaptım anladığım anda da kan sulandirıci iğne baslanacakti güya ona bahane buldular kanda pıhtılaşma çıkınca ama nasip olmayinca ne yaparsan yap olmuyor Rabbim ol deyince olduracak rızkı nasibi olmayana elden gelen hiç bir şey yok
Ne güzel teslimiyet 😢 keşke elimizden bir şey gelse ama duadan başka bir şey gelmiyor ama bu teslimiyetinize hayran kaldım bunun ödülünü ya bu diyarda ya da diğer alemde illaki alacaksınız 💐❤️ sizde bana dua edin Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin 💐

Ne güzel teslimiyet 😢 keşke elimizden bir şey gelse ama duadan başka bir şey gelmiyor ama bu teslimiyetinize hayran kaldım bunun ödülünü ya bu diyarda ya da diğer alemde illaki alacaksınız 💐❤️ sizde bana dua edin Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin 💐
Aminn canım benim ben 5 vakit namazımda dua ediyorum Rabbim dileyen isteyen ve hak eden herkeze hayırlı evlat nasip etsin. Rabbim bekletide olanlarin beklentilerini hayırla sağlıkla güzellikle sonuçlandırsın.. sizinde herşey güzel kalbinize göre olsun

Back