• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruma ihtiyacım var

gizlihesabim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
40
22
3
25
Olaylar karışık detaylı yazacağım bilenler lütfen yazsın desteğe ihtiyacım var
Sat 20 Eylül ancak 3 ekimde 4-5 gün yoğun kanamam oldu
21ekimde gebelik testim pozitif çıktı
10 Kasım beta 12500
13 Kasım beta 17400
Yolk kesesi var hatta bugün embriyo da göründü ama doktor çok küçük beta değerin en az 24bin olmalıydı
Haftaya almamız gerekebilir dedi
Üç gün arayla ultrasonu ekliyorum

Eklentiler

• ad4a18f3-7773-4949-b51d-e764022f4bc5.webp
    ad4a18f3-7773-4949-b51d-e764022f4bc5.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 04F11855-3E68-459D-AB70-0EE7461B74D8.webp
    04F11855-3E68-459D-AB70-0EE7461B74D8.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 46
10 Kasım beta 12500
13 Kasım beta 17400
Yolk kesesi var hatta bugün embriyo da göründü ama doktor çok küçük beta değerin en az 24bin olmalıydı
Kese göründükten sonra neden hala beta bakılıyor ki. Benim doktorum yolk saç veya embriyo görünmedi sadece kese göründüğü için beta almayı bırakmıştı. Keseden sonra bakmanın anlamı yok sadece strese sokar demişti. İlk başlarda hızlı artış olup sonradan yavaşlama olabilirmiş beta hcg değerinde

10 Kasım beta 12500
13 Kasım beta 17400
İlk defa senin doktordan duydum valla ben bi kere beta baktırdım o da hamile miyim değil miyim diye 2 gün sonrasına bile baktırmadı bana tabi ki bakılsın ama ben bakmamıştım. Zaten beta değerim öğrendiğim 1127 gibi bi şeydi bi kaç gün sonra gel kese görürüz dedi öyle oldu şükürler olsun daha da beta ne bakıldı ne de duydum . Eğer kese boyutunda haftasına göre bebeğin boyutunda ciddi farklar yoksa bence bi başka doktora da görün derim canım

10 Kasım beta 12500
13 Kasım beta 17400
Birde 5+1 de kese boyutun ölçüsü maşallah gayet güzel benim ki çok daha küçüktü . O yüzden hala neden öyle dediğini anlayamadım doktorun

10 Kasım beta 12500
13 Kasım beta 17400
Başka bir doktora daha git bence kese görünmüş embriyo da var.

Ben tam anlamıyorum ama kese göründükten sonra beta önemli değil derler. Bide boş gebelikte embriyo gözükmüyor diye biliyorum sende gözükmüş yani bilemiyorum ama doktorunu değiş derim. Kesen haftasına göre küçük mü acaba boş gebelik demesi çok saçma geldi bana ?

Şimdi başka bir doktora gidiyorum ama ağlayarak..
Ağlama sakın belkide her şey yolunda dicek?her şeyin hayırlısını nasip etsin rabbim sağlıcakla nasip etsin. Bende bir kimyasal gebelik yaşadım kısa bir sevinçti benim için ama aylarimi çok etkiledi. Burda nice hikayeleri olanlar var buna şükür ne yapayım dedim Allah'ım sağlıklı versin dedim inşallah sen bize güzel haberler vericeksin hissediyorum🤲🏻🧡

boş gebelik böyle olmaz ki. boş gebelik yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki asla böyle değil. boş gebelikte kese oluyor ama içi bomboş simsiyah oluyor. ayrıca kesenin boyutu da geriden gelir örneğin 5 haftalık gebeyken kese 4+3 gibi falan görünür. sizinkinde yolksac var embriyo var neye dayanarak boş gebelik?

Bir doktora daha gittim. Evet bu haftada embriyoyu ve kalp atışını az çok görmemiz lazımdı ama görmüyoruz diye hemen yorum yapamayız geriden geliyor olabilir bilemeyiz mecbur bekleyeceğiz dedi

Boş değil bozulmuş gebelik olabilir bir hafta bekleyeceğiz dedi
Hayırlı güzel haberler alırsın inşaAllah sağlıkla ilerlesin. Bende kese oluştu ama bebek gelismedi kese şekli bozulmustu gayet net görünüyordu yuvarlak kese yamulmuştu resmen hemen kürtaj dediler ben dusecekse kendi düşsün dedim 1 hafta sonra düşükle başladı kurban bayramının gecesi ama parça kaldı kanamam sancım kesilmeyince acile gittim anestezi ile kürtaj oldum

İnşallah olayın şokunu atlatabilirsem kabulleneceğim, her halükarda bir hafta daha bekleyeceğiz
Kendini üzmemeye çalış çok zor ama stres çok etkiliyor benimde saat 15 randevum var ilkkez gidicem doktora okardar korkuyorum ki anlatamam insanın elinde olmuyor tabi.4.kimyasal 5.ci de kürtaj olunca yine aynı şeyler mi olacak diye stres ve korku kaç gündür kafamda deli sorular.. 3 gün ara ile kanamam oldu ne durumdayım bilmiyorum

Boş değil bozulmuş gebelik olabilir bir hafta bekleyeceğiz dedi
Maalesef böyle bir durum olabiliyor. Benim 6+1de kalbi atmaya başladıktan sonra 7. Haftada hiç gelişmediği ve kalbinin durduğu gözlendi. Beta da beklenilen gibi yükselmiyordu ama beta artışı tek başına sonuç vermez. bu tarz durumlarda kese görünümü ve 8-9 haftalara kadar kalbi hala atmadıysa gelişmiyor demektir. Eğer kanaman lekelenmen yoksa ultrasona girip çıkıp strese girmek yerine biraz beklemeni öneririm

Bir doktora daha gittim. Evet bu haftada embriyoyu ve kalp atışını az çok görmemiz lazımdı ama görmüyoruz diye hemen yorum yapamayız geriden geliyor olabilir bilemeyiz mecbur bekleyeceğiz dedi
Gayet mantıklı ve anlaşılır bir şekilde söylemiş bazısı çok kafa karistiriyor. Hayırlısı ve sağlıklısı için dua edip beklicez.. insaAllah saglikla ilerler insaAllah kolaylıkla kucağına alırsın dualarım herkez için

Back
X