• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruma ihtiyacım var

Merhaba benimde adetim gecikince test yaptım evde pozitif çıktı Ella içmiştim ama şüphelendiğim gün için Ella ama öncesinde de 3 gün çnce yine şüphe duyup içmedim bir şey lafın kısası test pozitif çıktı kanda da sonra hemen kontörle gittim kese göründü içi boş lekelenmem olunca 5 gün sonra tekrar gittim yine boş bir Hafta bekleyelim dedi 7+3 dü sanırım yani 9 mm kese inşAllah boş gebeliktir o zaman kürtaj yapacak ben hiç istemiyorum zaten eşimlede sıkıntılar yaşıyorum görsel ekleyeceğim ne olur yardımcı olun yarın öğreneceğiz net ama ben çok korkuyorum bebeği görmek istemiyorum inşAllah boştur dilerim Allah isteyene nasip etsin

Eklentiler

• IMG_0718.webp
    IMG_0718.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba benimde adetim gecikince test yaptım evde pozitif çıktı Ella içmiştim ama şüphelendiğim gün için Ella ama öncesinde de 3 gün çnce yine şüphe duyup içmedim bir şey lafın kısası test pozitif çıktı kanda da sonra hemen kontörle gittim kese göründü içi boş lekelenmem olunca 5 gün sonra tekrar gittim yine boş bir Hafta bekleyelim dedi 7+3 dü sanırım yani 9 mm kese inşAllah boş gebeliktir o zaman kürtaj yapacak ben hiç istemiyorum zaten eşimlede sıkıntılar yaşıyorum görsel ekleyeceğim ne olur yardımcı olun yarın öğreneceğiz net ama ben çok korkuyorum bebeği görmek istemiyorum inşAllah boştur dilerim Allah isteyene nasip etsin
Hayat çok garip kimimiz yana yakıla evlat sahibi olmak isterken kimimiz olmasın diye dua ediyoruz..

7+3 için 9mm kese küçük sanırım boş olma ihtimali daha yüksek gibi, ama insanın başına gelince binde bir ihtimali sen yaşıyorsun
açık söylemek gerekirse ne denirse densin bir anlamı yok
Beklemek gerekiyor
Benim kese 14 mm bugün gördü doktor ama bebek yok salı günü gel dedi eve geldim şuan da düşük yapıyorum

Eğer kanamanız çok çok olursa mutlaka acile gidin
[/QUOTE
İnşaAllah evde düşer Rabbim bunaltmaz hastene beni çok geriyor nirmal de bile gitmek istemiyorum başkası için bile olsa gitmek istemiyorum ne doktor ne ilaç sevmiyorum ama bazen mecbur kalıyoruz gitmeye canımız yanınca yine oradan ve doktordan medet umuyoruz tabi. Şifa Cenab'ı Allah'tan

Hayırlısı olsun, sonuçta kanser değilsiniz siz ölmüyorsunuz önünüzde nice fırsatlar olacaktır
Bugün doktor beni böyle teselli etti 😄
İşe yaradı mı pek sayılmaz ama kadın haklı
Söylemek kolayda yaşamak çok farklı tabi benim yaşım 41 bu arada benim önümde çok seneler yok.. Artık hevesinde yok buda nasıl oldu bilmiyorum hiç aklımda yoktu çünkü sürekli dejavu yaşamaktan yoruldum

Söylemek kolayda yaşamak çok farklı tabi benim yaşım 41 bu arada benim önümde çok seneler yok.. Artık hevesinde yok buda nasıl oldu bilmiyorum hiç aklımda yoktu çünkü sürekli dejavu yaşamaktan yoruldum
Kötü düşünme canım. Rabbim neler verir o ol derse olur. Belki kesilir kanaman. Duam seninle. 🙏🏼❤️

Özür dilerim ben yaşınızı bilmeden yorum yapmış oldum, rabbim gönlünüze göre versin 🙏
Önemli değil canım benim nereden bileceksin ben 4 yıllık evliyim bu 6. cı kaybım umudum da hevesimde yok zaten bazı şeyler nasip Olmayinca olmuyor demekki her daim herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun kolayı olsun diye dua ediyorum demekki hayırlısı böyle

Benim kese 14 mm bugün gördü doktor ama bebek yok salı günü gel dedi eve geldim şuan da düşük yapıyorum
Dün aynısını anneme söyledim öyle dua ediyorum ki günlerdir Allah ım isteyen kuluna ama gerçekten annelik vasfıda olsun evlat sahibi yapsın, anne olduktan sonra anladım çok zor çok sabır işi bazen o sabır bir noktada bitiyor ve çok kötü şeyler oluyor pişman oluyorsunuz bir bağırmak bile vicdan azabı dilerim ki Allah evlat evlat diye yanan annelerin kucağını boş bırakmasın 💐

Önemli değil canım benim nereden bileceksin ben 4 yıllık evliyim bu 6. cı kaybım umudum da hevesimde yok zaten bazı şeyler nasip Olmayinca olmuyor demekki her daim herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun kolayı olsun diye dua ediyorum demekki hayırlısı böyle
Bir keresinde metroda annesine küdreden saygısızlık eden bir koz çocuğu gördüm o gün dedim ki anne olmayı çok istesemde Allah ım böyle bir evladım olacağıma hiç olmasın aradan bir kaç ay geçti hamileydim bende ilk başlarda hamile kalamıyordum inanın dua çok önemli geciktiriyorsa vardır bir hikmeti ❤️

Dün aynısını anneme söyledim öyle dua ediyorum ki günlerdir Allah ım isteyen kuluna ama gerçekten annelik vasfıda olsun evlat sahibi yapsın, anne olduktan sonra anladım çok zor çok sabır işi bazen o sabır bir noktada bitiyor ve çok kötü şeyler oluyor pişman oluyorsunuz bir bağırmak bile vicdan azabı dilerim ki Allah evlat evlat diye yanan annelerin kucağını boş bırakmasın 💐
Aminn

Bir keresinde metroda annesine küdreden saygısızlık eden bir koz çocuğu gördüm o gün dedim ki anne olmayı çok istesemde Allah ım böyle bir evladım olacağıma hiç olmasın aradan bir kaç ay geçti hamileydim bende ilk başlarda hamile kalamıyordum inanın dua çok önemli geciktiriyorsa vardır bir hikmeti ❤️
İnancımda teslimiyetimde sonsuz herzaman hayirlisini istedim her konuda hayırlısını sen bilirsin Rabbim diye dua ettim demekki benim için hayırlısı bu benim anne olmak nasibimde yok kaderimle barıştım illa yana yakıla çocuk da istemiyorum dediğiniz gibi zaman ortam çok kötü insanlar çok kötü çok korkuyorum zaten birde sürekli sonu hüsran olunca insan beden olarak kafa olarak çok yıpranıyor. Bu son gebelik inanki aklımdan bile geçmedi ne isteğim oldu nede çabam ben erken gebelik testi yaptım evde vardı birde haftasonu köye gitcez eğer var olurda bilirsem dikkat ederim diye yaptım anladığım anda da kan sulandirıci iğne baslanacakti güya ona bahane buldular kanda pıhtılaşma çıkınca ama nasip olmayinca ne yaparsan yap olmuyor Rabbim ol deyince olduracak rızkı nasibi olmayana elden gelen hiç bir şey yok

Benimde hep aklımda bu korkular dolu demekki üstesinden gelemeyecegim ki Rabbimde nasip etmiyor olanda da olmayan da da vardır bir hayr. Hayrı şerri ancak Cenab'ı Allah bilir

Back
X