yorumlariniza ihtiyacim var:(

Efrasiyab_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
87
24
34
4 yılı aşkın bir suredir birlikte olduğum erkek arkadaşımdan 2 ay önce ayrildim,ikimizin de hataları olduğunu kabul ettik ben iki medeni insan gibi karsilikli konuşarak veda etmeyi istesem de( mesaj ile ayrildik)eski erkek arkadasim istemiyor israr ettim çünkü ben boyle kafami daha net bi hale getiricem fakat yanasmiyor.Gerek benim gerek onun attigi mesajlarla neredeyse 3, 4 günde bir mesajlasiyoruz tabiki içerik laf atismasi seklinde daha çok benim tarafından fakat o çok sakin o kadar hakarete birsey demiyor boylece daha da tahrik oluyorum..Ayrilik sonraki çok değerli (manevi olarak ailevi bi değeri olan) esyami geri istedim bulamadim diyor ve bu durumlar beni fazlasıyla uzup kafami karistiriyor sizin görüş ve yorumlarinizi almak istedim çok yardimci olacak benim icin:KK43:

Tahrik olmuşluğunuz objektif olamamanıza neden oluyor. Belki başkası yazınca daha etkili olur, sizin ilişki iki ay önce BİTMİŞ, AYRILMIŞSINIZ, Siz diye bir şey YOK artık, son olarak; o zımbırtı artık neyse onu bulursan mutlaka haberim olsun diye son mesajı da yollayın bitsin.

zaten ikinizde hatanızın olduğunu kabul etmişsiniz. e ne o zaman bu laf atışması 3 4 günde bir? yapma bence çünkü bi süre sonra kuyruk acısı gibi duruyo. o kaybettiğiği şeyide bulsun manevi değeri var sonuçta ama lütfen bulamadım falan dersede (geçiştirme maksatlı değil tabi) o zaman sinirlenme veya yine laf atışmasına girme insan sonuçta kaybeder bulur

zaten ikinizde hatanızın olduğunu kabul etmişsiniz. e ne o zaman bu laf atışması 3 4 günde bir? yapma bence çünkü bi süre sonra kuyruk acısı gibi duruyo. o kaybettiğiği şeyide bulsun manevi değeri var sonuçta ama lütfen bulamadım falan dersede (geçiştirme maksatlı değil tabi) o zaman sinirlenme veya yine laf atışmasına girme insan sonuçta kaybeder bulur
Umarim sadece bi yerlerde unutmuştur çünkü bi ara bulursam veririm çok saçma bi söylem :KK43:

Ayrilmissiniz artik. Ayriliklar kotu biter genelde. Veda olmaz cogunlukla ayriliklarda. 2 ay olmus ayrilali. Bu saatten sonra vedalasmayi kafanizdan atin. Bitmis cunku. Madem bitirmissiniz artik mesajlasnayi da kesmeniz gerekiyor. Bu sekilde sozde iliski bitti desenizde kafanizda bitiremediginiz imaji veriyorsunuz karsi tarafa. O manevi olarak degerli olan seyin de bulunsa bile verilecegini sanmiyorum. Sirf muhatap olmamak icin bile buldugunda haber vermeyecektir muhtemelen. Geri cekilme zamani gelmis artik. Her ne kadar onun sakin olmasi sizi sinirlendirse de irtibati kesme zamani coktan gelmis.

Ayrilmissiniz artik. Ayriliklar kotu biter genelde. Veda olmaz cogunlukla ayriliklarda. 2 ay olmus ayrilali. Bu saatten sonra vedalasmayi kafanizdan atin. Bitmis cunku. Madem bitirmissiniz artik mesajlasnayi da kesmeniz gerekiyor. Bu sekilde sozde iliski bitti desenizde kafanizda bitiremediginiz imaji veriyorsunuz karsi tarafa. O manevi olarak degerli olan seyin de bulunsa bile verilecegini sanmiyorum. Sirf muhatap olmamak icin bile buldugunda haber vermeyecektir muhtemelen. Geri cekilme zamani gelmis artik. Her ne kadar onun sakin olmasi sizi sinirlendirse de irtibati kesme zamani coktan gelmis.
Evet biraz geç olmakla beraber artik kabulledim ve irtibati kestim uzun yollar geçince kolay olmuyor malum:KK43:

Bence ayrılmak istemiyordun ondan bu kadar uzuyor bu atışmalar.
Çünkü herşey bitse hala laf anlatmaya çalışmazdın veya onun rahatlığı seni rahatsız etmezdi.
Buluşup bitirsek kafamda netleşecek diyorsun ama bence öyle değil buluşunca özlediğini anlayacaksın:)
Yanlış mıyım ben böyle düşündüm bence hala seviyorsun

Bence ayrılmak istemiyordun ondan bu kadar uzuyor bu atışmalar.
Çünkü herşey bitse hala laf anlatmaya çalışmazdın veya onun rahatlığı seni rahatsız etmezdi.
Buluşup bitirsek kafamda netleşecek diyorsun ama bence öyle değil buluşunca özlediğini anlayacaksın:)
Yanlış mıyım ben böyle düşündüm bence hala seviyorsun

Ayrılalı iki ay olmuş ama 3-4 günde bir mesajlar gidip geliyor ise iki taraftan biri ayrılık konusunda su koyveriyor demektir. Madem bitti o halde iletişimi tamamen kesin.

Medeni insan gibison kez gorusme diye birsey bunu sende biliyorsun ve hicte ayrilmak istemiyorsun ama o seni bitirmiş kafasında sakinligide gayet buyuzden

Uzun bir süre geçince aliskanlik sevgi hepsi acayip birşey halini aliyor elbette ,biz bayanlar hakaret olsun söz olsun tepkisiz kalamiyoruz ve karsimizdakileri de öyle saniyoruz,hiçbirşey yazmamasi beni daha kizdirdi tabi ama sevgi bitmez benim zamanla farklı kişilere ya da boyutlara geçer umaraim benim içinde bu süreç cabuk öve saglikli olur:-)

ilişki uzun bir ilişkiymiş, bende yerinizde olsam mesajla ayrılmayı yediremem... kendimi eksik hissederdim..
görüşmek, oturup insan gibi konuşmak son kez karşılıklı olmak isterdim...
açık kapı kalmaması adına..
mesajla olduğu zaman insanın inanası da gelmiyor, bir şeyler hep eksik kalıyor...

o yüzden görüşmek isteme konusunda haklısınız diye düşünmekteyim...

siz ona yazarken sonuçta oda cvp veriyor ve eşyaları teslim etmiyor bana sankı kafasında birseyler var gibi geldi:KK43:

X