yorumlarınıza ihtiyacım var..

karpuzlupastam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
4
0
36
Bir baksanız..yorumlariniza bihtiyacim var..<br>
Konu bir adam..ama ben baslamadan önce aşk gecmisimi biraz bahsedeyim sizlere..yüzü aşkta pek gülmeyenlerdenim.sağlam bir aşk acısı yaşadım ve cok şükür ki atlattim.1 yıldır huzurlu bir sekilde devam ediyorum hayatıma.bahsedicegim kişiye geliyim gecen kıs kısa süreli biriyle görüstüm olmadı 1 ay sonra bitirdim..îyî bir insan oldugunu düşünüyorum hala ee îyiyse neden görüşmeyi kestin diceksiniz..îçîm bir ısınmadı bende zorlamadım kendimi açıkcası onada haksizlik olmasin diye boyle bir karar verdim. Kendisi cok ìlgili hersabah guzel yazilar okuyarak kalkardim surekli gorusmek isterdi ben boyle durumlara tabiki alisik degildim..birde kafama takilan durumlarda vardi kendisi cok matrak eglenceli birisi ben erkekte agir olunmasini cok onem veririm yasi 28 hani degismezde benim yuzumdende degismesin zaten.. <br>
iletisimi hic koparmamaya calisti sagolsun bana hala deger verir hadi desem tekrar olur ama ben hayatima gircek kisinin dogru insan oldugundan emin olmak istiyorum ve ileriye tasicagim bir iliski istiyorum.. benim en cok aklima takilan durum cok makara eglenceli bir kisilik olmasi..
Nediyorsunuz kizlar? Degerli yorumlarinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler.

Eğlenceli olması karakterinden birşey goturmez ki? Kişiliği oturmuşsa, kriterlerinizdeki karşılıkları varsa neden olmasın ?

Eğlenceli olabilir bunun sorun değil aksine artı puan olduğunu düşünüyorum. Bence ertelemeyin, şans verin. Şans vermeden bilemezsiniz. Kader sizi nereye götüreceğini kendisi bilsin siz kestirip atmayın.

tanımadan bilemezsin ki. biraz tanımaya çalışsaydın iyi olurdu. hem esprili olduğu için seni güldürürdü :)
bence 1 fırsat ver, ilişkideki tavırları hoşuna gitmezse o zaman vazgeçersin

merhabalar, öncelikle eğer bu kişiyi geleceğinize taşımak istiyorsanız ve doğru kişi olup olmadığını bilmiyorsanız tekrar arkadaşlık yapmanızı öneririm. sonuçta daha öncesinde 1 aylık beraberliğiniz olmuş ve bu süreç bir insanı tanımak için yeterli değil diye düşünüyorum. hoşunuza giden ağır resmi tipler bir yerden sonra (evlilik için konuşuyorum) sizi boğacaktır. neşeli eğlenceli bi insan gerektiğinde ciddi davranabilir ama ağır abiler gerektiğinde neşeli insanlara dönüşemezler ne yazık ki. ve bu tipler genelde kıskanç karışan tipler olurlar, siz dışa dönük bir insansanız bir süre sonra sizdeki enerji de sömürülür(tecrübe edildi) bana kalırsa bu kişi size de değer veriyor gibi görünüyor bence daha yakından tanımak için arkadaşlık yapmalısınız bu süreçte onu da artı eksileriyle gözlemleyerek hayatınızda sizin yanınızda yeri var mı yok mu anlayabilirsiniz, sevgiler

Canım bana kalırsa kafanda bazı soru işaretleri var gibi geçmişte olanların tekrarlaması gibi bende aynısını yaşadım ama her insan farklı en yapmaz dediklerimizi yapabiliyor, o kişiye gelince 1 ay çok kısa bi sürec, surekli yüzünu asan, gülmeyen biri bence kotu, ama seninle ilgilenen eğlendiren bi erkek çoğu kişinin istediği özelliklerden tanıma fırsatı vermelisin bence

Bende bi insana hayran olmazsam aşık olamıyorum.Benim içinde bi erkeğin kesinlikle ağır olması gerekir.Matrak eğlenceli insanlar o yüzden arkadaşım olmaktan bir adım öteye gidemez.Aşık olamam zaten yani.O yüzden sizde böyle düşünen biri olarak bence umut vermeyip görüşmemek en iyisi.

Ya adamla bir ay gorusmussun etkilenememissin olacak olsa o zaman olurdu. Su an yalnizliktan sariyosun heralde ama buna gerek yok. Asik olacagin birini bekle ve aski yasa bunun icin de hayatinda bosluk yarat ki dolsun. Doga bosluklari sevmez

Degerli yorumlarinizi okuyorum..evet 1 ayda gercekten kimse taninmaz fakat icimden o zaman gelmemisti , dogru bir zamandada tanismamistik belki ben daha yeni kendime geldigim donemlerdi kafam dagnikti.
merdumgiriz21 benimde aklimda en azindan arkadas olarak gorusmek var sadace cesaret edemiyorum kirmaktan korkuyorum..
haklisiniz odun tasimaktansa hayat dolu biri daha iyidir herhalde bunye oduna alismis diger turlusu anormal geliyor..

gzddmrlli evet aşık olmak benim icin en onemli etken fakat ben belli bir zaman gecince tutulurum boyle olmuslugu var.pat diye asik olunca bana iyi gelmiyor baya gozum birsey gormuyo herseyin fazlasi zarar aşkinda :)cok asik seven biri degilim 1-2 sefer yasadim bu guzel duygulari..

o kişiyle ciddi adımlar atmayı düşünerek değil de daha arkadaşça görüşseniz? yani tam anlatabildim mi bilmiyorum da birileriyle görüştürüldüğümüz zaman illa ki bir şey hissetmek için zorluyoruz ya kendimizi o baskıyla doğru karar veremiyor da olabilirsin. eğlenceli olması ne güzel işte, çok mu çocuksu anlamadım?

X