Yorumlariniza ihtiyacim varrr

bkt5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
42
12
28
Kizlar annem calistigi is yerinde 1 yilini doldurdu ve izin almaya hak kazandi Samsunda da dugunumuz var Ama izin vermiyorlar mecbur yalan soylemek durumunda kalicak sizce bi 10 gunluk izin alabilmesi icin nasil bir yalan soyleyebilir?

Biz yalan söyleyemeyiz siz söylersiniz alışıksınız nede olsa bitanede bize söyleyin der gibi :KK12:

Biz yalan söyleyemeyiz siz söylersiniz alışıksınız nede olsa bitanede bize söyleyin der gibi :KK12:
Canim olur mu hic oyle sey sadece eger bi dusunceniz fikriniz veya etkili olan bir seyiniz varsa yardiminiza ihtiyac duydum cunku annem cok yoruld artik ve 10 gunde olsa gezmeye dinlemmeye ihtiyaci var :KK43:

Kizlar annem calistigi is yerinde 1 yilini doldurdu ve izin almaya hak kazandi Samsunda da dugunumuz var Ama izin vermiyorlar mecbur yalan soylemek durumunda kalicak sizce bi 10 gunluk izin alabilmesi icin nasil bir yalan soyleyebilir?
aklma bsey gelyorda ALLAH gostermesn yaknm öldü dese mesela?

Yani oda olabilir ama birisi olse desek en fazla 5 gun izin verir hatta annem dediki 5 gun bile vermiyorlar dedi ama dusuncen icin cok tesekkur ederim canim :) Hoppa
dedm belki yakn akraba derse izn verirler die dusundm 10gun cnm :) ne demek ise yarar birinden biri ins:)

ne demek cnm ya olurmu oyle sey ben teskkr ederm:) keske herkes senin gbi olsa burda konu acanlar olyor olumsuz yorm yapnca ters tepki alyoruz .d herkes senin gbi olsa keske
Herkes herkesin dusuncelerine saygi gostermeli canim ama herkesin karakteri farkli iste :) ben yinede hepinizie tesekkur ediyorum ve yeni fikirleri olan varsa eger yazmasini diliyorum benim icin onemli bi konu :KK43: :)

Herkes herkesin dusuncelerine saygi gostermeli canim ama herkesin karakteri farkli iste :) ben yinede hepinizie tesekkur ediyorum ve yeni fikirleri olan varsa eger yazmasini diliyorum benim icin onemli bi konu :KK43: :)
aynen oyle.canım aa bak bu olurmu ablasi yada abisi varsa annenin desin ayagi kirildi alcidan alinana kadar ben yardm edecem kalacam kendyle dese ztn alci hemen cikmaz en az 2hafta durmali 10gun hemen hemen ise yara bence :)

X