Tüp Bebek Merkezleri Yrd. Doç. Dr. Aynur Erşahin hakkında

ichu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
67
33
Merhaba

nasip olursa medical park göztepe hastanesine gitmeyi planlıyorum eşimle lakin aynur erşahin yeni olarak gelmiş hastaneye ve yeni bir ekip kurulmuş galiba.

bilgisi olan ve hastane ile ekip hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

soranlara cevap olsun ; biz bu hastaneye ve doktora gitmedik. o dönem medicana çamlıca hastanesinde olan Ömer faruk vanlıoğluna gittik ve çocuğumuz oldu Allah'a şükür. aynur hanım hakkında olumlu olumsuz yorum yapmayacağım kimseyi etkilememek için. doktorlar vesile gerisi Allah'ın işi.

Son düzenleme:
Merhaba

nasip olursa medical park göztepe hastanesine gitmeyi planlıyorum eşimle lakin aynur erşahin yeni olarak gelmiş hastaneye ve yeni bir ekip kurulmuş galiba.

Hayırlı akşamlar Aynur hanıma tedaviye gittinizmi sonuç Nasıl oldu bende gitmeyi düşünüyorum da bilgi verirmisisniz

benim kendisinde 2 tane basarısız denemem oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı akşamlar Aynur hanıma tedaviye gittinizmi sonuç Nasıl oldu bende gitmeyi düşünüyorum da bilgi verirmisisniz

biz görüşmeye gittik ve aklımıza yatmadığı için aynur hanım yerine tekrar ilk denememizi yaptığımız Medicana Çamlıcaya gittik Allah ıma şükürler olsun 2. denememizde oldu bebeğimiz Rab bim sizede nasip etsin...

biz görüşmeye gittik ve aklımıza yatmadığı için aynur hanım yerine tekrar ilk denememizi yaptığımız Medicana Çamlıcaya gittik Allah ıma şükürler olsun 2. denememizde oldu bebeğimiz Rab bim sizede nasip etsin...
Teşekkür ederim Can'ım bende kendi dr umla devam etmeye karar verdim her şey rabbimin elinde ol der olur olmazsa da Can'ım sağolsun rabbim kızıma hayırlı imanlı uzun ömürler versin ben tatdım bu duyguyu rabbim önce isteyen ve olmayan insanlara tattırsın rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Teşekkür ederim Can'ım bende kendi dr umla devam etmeye karar verdim her şey rabbimin elinde ol der olur olmazsa da Can'ım sağolsun rabbim kızıma hayırlı imanlı uzun ömürler versin ben tatdım bu duyguyu rabbim önce isteyen ve olmayan insanlara tattırsın rabbim bu duygudan kimseyi mahrum etmesin rabbim hepimizin yardımcısı olsun

attığım özel mesajı okumuşsundır umarım :)

Mükemmel ötesi bi dr kesinlikle tavsiye ederim daha önce 2 kez denedim ilk İ düştü ikinciyi kucağıma aldım üçüncüyü Aynur hanıma yaptırdım şimdi ikiz bekliyorum kendisinden inanılmaz memnun kaldım bence hiç tereddüt etmeden gidin çok ilgili ve sıcak kanlı bi dr

Merhaba

kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 başarısız denemem oldu ikincisi dondurulmuştu. ilk denemede hiç bir açıklama yapmadı sadece tutmayabiliyor dedi. ikinci denememde rahim duvarınız inceydi dedi.! bu nasıl cevap anlamıyorum transfer yapmadan önce bakılmaz mı istenilen kalınlık var mı yok mu diye. sadece 1 kere muayeneye çağırdı onda da 5,5mm di. transfer gününe kadar kalınlaşır o dedi sonrasında o güne kadar hiç çağırılmadım. eğer inceyse risk varsa neden transfer yapılıyor önce beni tedavi et. sıfır alaka sıfır ilgi birde hala gelin ne yapabiliriz konuşalım dedi , önce söylemesi gerekeni sonradan söyledi. hiç gitmeyin tavsiye etmiyorum.

kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 başarısız denemem oldu ikincisi dondurulmuştu. ilk denemede hiç bir açıklama yapmadı sadece tutmayabiliyor dedi. ikinci denememde rahim duvarınız inceydi dedi.! bu nasıl cevap anlamıyorum transfer yapmadan önce bakılmaz mı istenilen kalınlık var mı yok mu diye. sadece 1 kere muayeneye çağırdı onda da 5,5mm di. transfer gününe kadar kalınlaşır o dedi sonrasında o güne kadar hiç çağırılmadım. eğer inceyse risk varsa neden transfer yapılıyor önce beni tedavi et. sıfır alaka sıfır ilgi birde hala gelin ne yapabiliriz konuşalım dedi , önce söylemesi gerekeni sonradan söyledi. hiç gitmeyin tavsiye etmiyorum.

Evet.canim.senin gibi şikayeti olan bir kaç kişi o dönem beninuyardi bende başka doktora gittim Şuan oğlum doğdu 3.5 aylık Rab bim herkese nasip etsin. Doktorum ömer faruk vanlioglu ve cok memnun kaldim...

Arkadaşlar merhaba, şu an hamileyim ve bunu göztepe medical park aynur hn ve ekibine borçluyum. daha önce iki başarısız aşılama denemem olmuştu. on yıllık evliyim ve buna rağmen eski doktorum başarısız denemelerde bir açıklama bile yapmıyordu. Aynur hanıma gittiğimde polikistk olduğumu öğrendim. kendisi çok ilgili bir doktor. lab. olarak da çok ilgili ve deneyimli bir ekibe sahipler. Embriyo takibi döneminde neredeyse 5 gün boyunca aradım ve detaylı olarak bilgiler verdiler. Allaha şükür 3 aylık hamileyim ve kontroller için de aynur hanıma gidiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar, Medical Park Göztepe Hastanesinde olan Doktor Aynur Erşahin e gidiyorum. İnanılmaz ilgili ve psikolojinizden anlayan bir doktor, tüp bebek tedavisine başladık, herşeyimle ilgileniyor, ekibi de gayet profesyonel ve samimi, inşallah hayırlı haberler aldığım zaman sizlere buradan yazacağım. aklınızda hiç şüphe olmadan gidin, önce Allah'ın sonra doktorumun vesilesiyle hamile kalacağıma inanıyorum.

evet cok sevimli bir doktor, cikolata kistimin oldugunu bildigim icin bende hamile kalma seruvenine Aynur hanimla basladim. bir kimyasaldan sonra cok sukur dogal olarak hamile kaldim. Aynur hanim Tup bebek uzmani oldugu icin cogu zaman yogun oluyor, randevulerinde en az 1 saat bekliyorum ve 3-4 dk giriyorum cikiyorum. evet doktor cok iyi ama yogunluktan size tam zamanini ayiramiyor...

evet cok sevimli bir doktor, cikolata kistimin oldugunu bildigim icin bende hamile kalma seruvenine Aynur hanimla basladim. bir kimyasaldan sonra cok sukur dogal olarak hamile kaldim. Aynur hanim Tup bebek uzmani oldugu icin cogu zaman yogun oluyor, randevulerinde en az 1 saat bekliyorum ve 3-4 dk giriyorum cikiyorum. evet doktor cok iyi ama yogunluktan size tam zamanini ayiramiyor...

İnşallah ben de hayırlı haberler alırım. Sizi çok tebrik ederim <3

ikiz bebeklerime hamile kalmamı sağlayan şahane doktorum <3 Çok ama çok memnunum her konuda yardım etti hep ilgilendi ben buraya uzun yoldan geldim arkadaşlar 6 başarız denemenin ardından sevgili Aynur hanıma gittim. Kolay olmadı hamile kalmam, sol tüpümde sıvı vardı ve tek tüpüm kapatıldı ama sonunda hayalime kavuştum. Darısı isteyen herkee inşallah ben tavsiye ediyorum.

herkese selamlar, benim düşük yumurta rezervim vardı ve aynur hanım bana embriyo pooling trasferi yaptı bununla beraber ilk transferimde hamile kaldım. Allah ondan razı olsun, gerçekten aşırı stresli zamanlar geçirdim, çok çabalayan bir doktor inanın elinden gelenin en iyisni hastası için yapıyor. gönül rahatlığıyla öneririm arkadaşlar.

Canim benimde cikolata kistim var neler yapuldu bana yardımcı olur misun msajimi görürsen

Canim benimde cikolata kistim var neler yapuldu bana yardımcı olur misun msajimi görürsen

merhaba, benimkiler minik ve her iki tarafta tek oldugu icin fazla etkilemedigini dusunuyorum. yani daha yeni yeni olusmaya baslamislardi, cok sukur gebe kalmaya engel olmadilar. ben her ihtimale karsi sogan kuru yaptim, icir ve keciboynuzu ozu tuketim.
insallah sizde tez zamanda yavrunuza kavusursunuz

merhaba, benimkiler minik ve her iki tarafta tek oldugu icin fazla etkilemedigini dusunuyorum. yani daha yeni yeni olusmaya baslamislardi, cok sukur gebe kalmaya engel olmadilar. ben her ihtimale karsi sogan kuru yaptim, icir ve keciboynuzu ozu tuketim.
insallah sizde tez zamanda yavrunuza kavusursunuz
Amin inşallah aynur hanima ben de muayene oldum rapor ciktiktan sonra başlıyorum hayirlisiyla

X