- Konu Sahibi pofuduknaz
canım aralarda okudum tam okumadım ama sebepsiz olduğunu söylüyorsun raim filmi çektin mi? klomenle yumurtlama tedavisi denedin mi?bitkisel şeyler denedin mi?adet düzensizliğin var mı? kilo problemin var mı?tüylenme veya sivilce saç dökülmesi eşinin değeri kaç çıktı ileri hareketli?tabiki ben bilemem canım ama ben pko hastasıyım sorularıma cevap yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.tabi bilgim dahilinde
klomen kullandım canım adetlerim düzenli ama bekarlıktan beri az oluyor,bitkiselde denedim ebeye kadar gittim rahmin eğri dedi çekti belime yakı filan yapıştırdı kürler uyguladım,kilo problemim yok,saç dökülmem çok var neye etkisi oluyormuş merak ettim?eşimin değerine dikkat etmedim ama doktorlar normal diyorlar canım,rahim filmide çekindim tüplerimde vs çok şükür rabbime problem yok ama doktorun biri rahmin dar dedi 4 doktor yok öyle birşey dedi kafamı karıştırdılar son olarakta doktor aşılama deneyelim dedi ama eşim çok kafaya takıyor stres yapıyor biraz daha deneyelim Allah büyük diyor bakalım canım hakkımızda hayırlısı özellikle bildiğin yapmam gereken şeyler varsa söylersen sevinirim