- 28 Ağustos 2023
- 21
- 6
- 27
- Konu Sahibi Egeliteyze
Her gün defterime yazarım ama bugün birine anlatmak istedim. Bu konuları çevremdeki kimseyle de konuşamıyorum. Bir baltaya sap olamamış gibi hissediyorum kendimi, yitip gidiyorum gibi. Kimsem yokmuş etrafımda, sadece Yük gibi hissediyorum kendimi. İki yıldır çalışmıyorum bebegim var 17 aylık. İyi ki. Salak saçma bir abonelik yüzünden telefon faturam 1847 tl geldi. Ve yarın hattım kapanacak. Eşim bu durumu öğrense kavga kıyamet ki ayrılığa kadar gidebilir. Qramiz zaten çok iyi değil. Yurt dışındaki abim ile konuştum, vermemek için hesabımda yok falan dedi. Babam zaten otizmli kardeşim ile emekli maaşı ile geçiniyor. Ablamın esi aynı benim eşim gibi biliyorum. Arkadaşlarımın durumunu da az çok biliyorum. Sadece yük değil miyim ? Şu parayı çalışırken biri benden istese direk veririm. Sevdiğim tanıdığım biriyse. Ya da eşim aynı durum olsa ikinciye söyletmem bile ama işte canını işte parasını isteme. Bilmiyorum zor böyle yaşamak. Yük olmak insanlara en çok kendine. Bebeğim oğlum olmasa belki ayrılır gider ya da kimseye yok olamamak için tamamen bu dünyadan giderdim. Kimse yanına sigdirmiyor hep hatalarıma bakıyor. Yorgunum. Tüm meselenin de 1847 tl olması çok acı.