Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

moyaalitu canım şu an kür uyguluyor musun?
Vitaminlerim ve arısütü bal dışında bişey yapmıyorum canım. Yumurtlama olacaktı haftasonu ama adetim düzensiz diye anlayamıyorum. Yumurtlamadan adete kadar hayıt içerim diye düşünmüştüm aslında, clearblue ile anlaşılmıyo bende, normal kağıtlı test alıp bakıcam bu hafta.

kızlarrr günaydınlar, iyi haftalar....

herkes iyidir umarım...sabah doktora gittim, ameliyat sonrası kontroldü bu sıkıntı yok çok şükür... bu ay korunma dedi, bu adet geçsin bir sonraki adetin 3.günü gel aşılama yapalım dedi, ben de ok dedim çıktım...nisan ayında aşılama yapacağız,şu anki kararımız budur şayet martta gebelik olmazsa tabi...kısmet artık ne yapalım

hayırlısı olsun cnm ya

bende geçen hafta opu oldum. adetime kadar hayıt içeyim diyorum

inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın

moyaalitu benim de bugün 14. gün, fsh 16 diye hayıtı 12. gün bıraktım, bugün arısütü, bebe aspirini, multivitamin, folbiol aldım, akşam coenzim, gece dhea içeceğim, dün ovü testim silik çıkmıştı, eşim keçiboynuzunu yemekte sıkıntı çıkarıyor, nedense içim pır pır telaş var...

Montecim inşallah doğal yoldan gelir, aşılamaya gerek kalmaz canım

Hepsi tamamlanmış ama o pır pır telaş fazla çöpe at onu :)
Keçiboynuzu kür mü yapıyor yoksa kavanozdaki kremalardan mı var? Kür zor biraz.
Zazella diye bi marka buldum ben onu yediriyorum tadı da güzel çikolata gibi, tavsiye ederim canım.

Son düzenleme:
keçiboynuzu nivalis de çok güzel kızlar, ben eşimden saklıyorum o kadar sevdi ki, çikolata gibi hakkaten tadı bu arada her sabah keçiboynuzu da kaynatıyorum eşime ben

yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum canım. 1 embriyom dün donduruldu.
Oh maşallah çok sevindim canım, darısı sonraki aylarımıza inşallah

Hatta dondurulmuş dururken normal yolla gebelik olsa
Neyse şımarıklık etmeyeyim şükredeyim ama olsa da fena olmaz :))))

fshe2 tatlım Allah senden razı olsun dün shameless i izlemeye başladım,sen önermiştin, 1 günde 8 bölüm izlemişiz, kopamadık diziden, ne deli bi dizi

keçiboynuzu nivalis de çok güzel kızlar, ben eşimden saklıyorum o kadar sevdi ki, çikolata gibi hakkaten tadı bu arada her sabah keçiboynuzu da kaynatıyorum eşime ben

Ben de yapıyordum ama kür olarak süresi bitti tatlım, bi de kilo aldı çok sinirlendi gerçi iç desem içer yine ama proxeed falan da içiyo diye zorlamıyorum. Bu kremalar iyi, katkı maddesi de yok yazıyo yalan diilse artık bilmiyorum.
Bi dahaki ay montemizin bebik geliyo aşılamayla yani ha bu da süper haber oldu şimdi

ayyy tatlım yaaa, vallahi hiçç emin değilim ilk aşılamada tutma oranı o kadar düşük ki sıkıldım aslında bu işlerden de ,ne yapayım girdik bi yola...

benimki de çok kilo aldı ve bana çok kızgın keçiboynuzları,arı sütü bal-polan, çerezler derken karı-koca şiştik vallahi... neyse bir kaç güne ayrılacağım iş yerimden o zaman hem kendimi hem eşimi sıkı bi kampa sokup kilo verdireceğim ikimize de inşallah

bu arada proxeed plus iyi gerçekten ben eşime folik asit içiriyorum bu ara, proxeedde de folik var diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…