burdayım cnm ggunaydınnhu hu kimse yok mu?no_name_ ,@sekerpancari, @gibigibiyim, G gulbil10 , moyaalitu , @melisyasemen, brnh , @EGE ASYA, vd...
Vitaminlerim ve arısütü bal dışında bişey yapmıyorum canım. Yumurtlama olacaktı haftasonu ama adetim düzensiz diye anlayamıyorum. Yumurtlamadan adete kadar hayıt içerim diye düşünmüştüm aslında, clearblue ile anlaşılmıyo bende, normal kağıtlı test alıp bakıcam bu hafta.moyaalitu canım şu an kür uyguluyor musun?
hayırlısı olsun cnm yakızlarrr günaydınlar, iyi haftalar....
herkes iyidir umarım...sabah doktora gittim, ameliyat sonrası kontroldü bu sıkıntı yok çok şükür... bu ay korunma dedi, bu adet geçsin bir sonraki adetin 3.günü gel aşılama yapalım dedi, ben de ok dedim çıktım...nisan ayında aşılama yapacağız,şu anki kararımız budurşayet martta gebelik olmazsa tabi...kısmet artık ne yapalım
bende geçen hafta opu oldum. adetime kadar hayıt içeyim diyorumVitaminlerim ve arısütü bal dışında bişey yapmıyorum canım. Yumurtlama olacaktı haftasonu ama adetim düzensiz diye anlayamıyorum. Yumurtlamadan adete kadar hayıt içerim diye düşünmüştüm aslında, clearblue ile anlaşılmıyo bende, normal kağıtlı test alıp bakıcam bu hafta.
inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsınkızlarrr günaydınlar, iyi haftalar....
herkes iyidir umarım...sabah doktora gittim, ameliyat sonrası kontroldü bu sıkıntı yok çok şükür... bu ay korunma dedi, bu adet geçsin bir sonraki adetin 3.günü gel aşılama yapalım dedi, ben de ok dedim çıktım...nisan ayında aşılama yapacağız,şu anki kararımız budurşayet martta gebelik olmazsa tabi...kısmet artık ne yapalım
Vitaminlerim ve arısütü bal dışında bişey yapmıyorum canım. Yumurtlama olacaktı haftasonu ama adetim düzensiz diye anlayamıyorum. Yumurtlamadan adete kadar hayıt içerim diye düşünmüştüm aslında, clearblue ile anlaşılmıyo bende, normal kağıtlı test alıp bakıcam bu hafta.
Montecim inşallah doğal yoldan gelir, aşılamaya gerek kalmaz canımkızlarrr günaydınlar, iyi haftalar....
Kaçırdım mı ben yoksa yazmadın mı hiç cnm nasıl geçti?bende geçen hafta opu oldum. adetime kadar hayıt içeyim diyorum
yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum canım. 1 embriyom dün donduruldu.Kaçırdım mı ben yoksa yazmadın mı hiç cnm nasıl geçti?
Hepsi tamamlanmış ama o pır pır telaş fazla çöpe at onu :)moyaalitu benim de bugün 14. gün, fsh 16 diye hayıtı 12. gün bıraktım, bugün arısütü, bebe aspirini, multivitamin, folbiol aldım, akşam coenzim, gece dhea içeceğim, dün ovü testim silik çıkmıştı, eşim keçiboynuzunu yemekte sıkıntı çıkarıyor, nedense içim pır pır telaş var...
inşallah kuzuum, doktor en sonunda isyan etti sanırım,sen becemeyecen bu işi gel ben yerleştireyim spermi de kurtulayım senden demiş olabilir...inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın
keçiboynuzu nivalis de çok güzel kızlar, ben eşimden saklıyorum o kadar sevdi ki, çikolata gibi hakkaten tadıHepsi tamamlanmış ama o pır pır telaş fazla çöpe at onu :)
Keçiboynuzu kür mü yapıyor yoksa kavanozdaki kremalardan mı var? Kür zor biraz.
Zazella diye bi marka buldum ben onu yediriyorum tadı da güzel çikolata gibi, tabsiye ederim canım.
Oh maşallah çok sevindim canım, darısı sonraki aylarımıza inşallahyazıp yazmadığımı hatırlamıyorum canım. 1 embriyom dün donduruldu.
inşallah tatlım hayırlısı artık ne diyeyimMontecim inşallah doğal yoldan gelir, aşılamaya gerek kalmaz canım
keçiboynuzu nivalis de çok güzel kızlar, ben eşimden saklıyorum o kadar sevdi ki, çikolata gibi hakkaten tadıbu arada her sabah keçiboynuzu da kaynatıyorum eşime ben
ayyy tatlım yaaa, vallahi hiçç emin değilim ilk aşılamada tutma oranı o kadar düşük kiBen de yapıyordum ama kür olarak süresi bitti tatlım, bi de kilo aldı çok sinirlendi gerçi iç desem içer yine ama proxeed falan da içiyo diye zorlamıyorum. Bu kremalar iyi, katkı maddesi de yok yazıyo yalan diilse artık bilmiyorum.
Bi dahaki ay montemizin bebik geliyo aşılamayla yani ha bu da süper haber oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?