Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bu arada ben başıma iş açtım durup dururken, nevresim değişirken ters bi hareket yaptım sanırım sağ kolum ağrıyo 3 gündür. Yukarı kaldıramıyorum, ağır kaldıramıyorum çok canım yanıyo. Yarın doktora gidicem randevu aldım inşallah uğraştıracak bişii çıkmaz.
 

Canım sen hamile kalabiliyorsun normal yolla, yüzdeleri boşver, aşılama normal yolla denemekten daha garantili bi hamile kalma yöntemi sonuçta.
Sperm değerleri normalse ki bildiğim kadarıyla sizin sorun yok, stressiz kafayla hamile kalırsın inşallah işte ne güzel :) Güzel heyecanlar yumurta olsun gerisi kolay.

Canım aman ha kilo vericez diye sıkı diyet uygulamayın sakın zarar veriyo, ekmeği şekeri kesip 1 saat yürüyün yeter.

Proxeed de gerekli bütün vitaminler mineraller var canım, ben çinko içiriyodum testlerde çinko fazlası çıktı doktor proxeed içerken içindekilerin aynını içmeyin zararlı olabilir dedi diye kestik. Keçiboynuzu hariç işte.
 
Oh maşallah çok sevindim canım, darısı sonraki aylarımıza inşallah

Hatta dondurulmuş dururken normal yolla gebelik olsa
Neyse şımarıklık etmeyeyim şükredeyim ama olsa da fena olmaz :))))
Canim insallah ne guzel olur. Bu embriyo bana cok büyük moral oldu. 4 aydir sıfır sonuca çok üzülüyorum. Yeni ölü oldugum için bu önümüzdeki aydan birsey beklemiyorum. bir dahaki tedavi nde goji tuket. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Kaliteyi çok etkiliyor
 
öyle tatlım inşallah olumlu sonuç olur , Rabbim emeklerimiz boş çıkarmasın inşallah... spermler normal bizde, ml de 51 milyon %60 a+b hareket de iyi dedi dr, tek sıkıntı bebişin tutunamasıydı, tutunur inşallah artık...

diyette de karatayla çok güzel sonuç alıyoruz biz, aynen dediğin gibi ekmek şeker çıkıp 18:00 den sonra da yemezsen, günde 5 km tempolu yürüyüş ile yağlar uçup gidiyor

proxeed kullanmadı da eşim,vermedi zaten dr ama ben alkol alan erkeklerde folik eksikliği oluştuğunu ve giderilmesi gerektiğini okuyunca bi süre eşim de içsin kesin eksiktir dedim
 
hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah kuzuuummmmm
 
şimdi kızlar ben hayıt ve aslan pençesi içiyorum önümüzdeki hafta regle kadar içecem sonra bırakacağım...

arı sütü bal polen yiyorum
z.yağına yatırılmış kuru incir yiyorum her sabah (yarım incir)
bal-tarçın-çörekotu yiyorum sabahları

adetle beraber adaçayına başlayacağım bence inanılmaz etkisi var adaçayının....ovulasyona kadar bunlara devam

şuan haftada 1 kez de d3 suya 5 damla damlatıyorum, çünkü hergün 30 dakika güneşleniyorum
bi de folik asit+b12

G gulbil10 canım gojiye de başlayayım en kısa zamanda o halde
 
geçmiş olsun canım ters hareketten olmuştur, bir şey çıkmaz inşallah,kas gevşetici falan verir sanırım
 

Seni çoook iyi anlıyorum canım, 1 embriyo bile olsa insan yarı anne olmuş kadar seviniyor sanki. Mucize işte, hem yumurtanın spermle döllenebilmesi de avantaj. Normal yolla da olabileceğini gösteriyo sanırım. Gerçi bizim mikroçiple seçildi sperm, morfoloji sorunu yüzünden özellikle istedim. Zaten yumurta kalitesi belirsiz benim bari en iyi sperm seçilebilsin dedik. Aylardır tedavideyim, yani folikül yakalamayı ve düşük değerleri bekliyorum işte, kesin olarak yaşadığım gördüğüm emin olduğum tek şey aklım başka şeyle meşgulken içerdekilerin daha düzgün çalıştığı.

Karar verdim her ay adet öncesi huzurlu şeyler yapıcam. Deniz kenarına gidip sahili seyredicem, 1-2 günlük hatta günübirlik de olsa tatil kaçamağı yapıcam.
Hep önce ben demeyi öğrenicem. Kimseden kimseye fayda yok ne yapıyorsak kendimize.
 
tatlım gojiyi yumurtlama döneminde öneririm. yumurta kalitesini destekliyor. ben tedavimde kullandım.
 
brnh Canım nasıl oldun daha iyisindir umarım?

G gulbil10 Goji almıştım bi paket ama tadı bi garip geldi hoşlanmadım pek diye yemedim. Tadını boşverip yiyeyim bari işe yarıyosa canım.
canım kesinlikle tavsiye ederim. ama yumurtlama döneminde kullan derim. ama onu kararında tüketmek iyi. fazlası zarar diye biliyorum.
 
bizi en iyisi biz anlarız. bu iş çok stresli bir iş. adet öncesi folikül oluşcak mı? folikül oluşuyor yumurta oluşacak mı? yumurta oluşur acaba döllenecek mi? döllenir embriyom hangi kalitede oluşacak? stres zinciri.... 4 aydır o kadar bunalmıştım ki 1 embriyom olur diye hiç umudum yoktu. sürekli olumsuz şeyleri duymaya artık o kadar çok alışmışım ki yumurtam oluşup döllenebileceğini tahmin bile edemezdim. bunun da garantisi yok tabi ki ama bir umudunun olması bile çok güzel bir duygu. bu önümüzdeki tedavimden birşey beklemiyorum. inşallah sonraki tedavimde iki embriyom daha oluşur.
bu işte kafanın rahat olması çok önemli. adet öncesi seni mutlu edecek şeyleri yapmaya karar vermen çok doğru bir tercih. ben çok etkisi olacağına inanıyorum. canım inşallah seninde kaliteli embriyoların olur. ben öyle bir şansım yok malesef.
 
regl bitiminden ovulasyona kadar devam edeyim canım, ne dersin?
bana göre yumurtanın gelişmeye başladığı zamanda yemen daha doğru olur. adet olduğunda başlayıp ovulasyona kadar tüketebilirsin. ben bu biten tedavimde adetimin 3. günü başladım. opum adetimin 13. gününde oldu. opudan bir gün önce bıraktım tatlım.
 
google de bulamadım. testeron hormonu aç iken mi tok iken mi bakılıyor?bilgisi olan var mı kızlar?
ben bu tarz durumlarda riske atmamak için aç gidiyorum tok gerekiyor diyorlarsa kafeteryadan hemen bi simit bir şey yiyorum sen de öyle yap bence tatlım.. hiç fikrim yok çünkü
 
keçiboynuzu pekmezi çok tatlı diyor, ben zaten çikolata, kuruyemiş yiyorum diyor, zazella yı bir söyleyeyim ona teşekkürler
 
tamam canım öyle yapayım, incire şimdidewn başladım zaten akşam gojimi de alayım
 
brnh Canım nasıl oldun daha iyisindir umarım?

G gulbil10 Goji almıştım bi paket ama tadı bi garip geldi hoşlanmadım pek diye yemedim. Tadını boşverip yiyeyim bari işe yarıyosa canım.
cok sukur dün den bugune daha ıyıyım 10 gundur yatıyorum tamamen anca kendıme geldım dıyebılırım öksürük krizlerm azaldı
 
ben bu tarz durumlarda riske atmamak için aç gidiyorum tok gerekiyor diyorlarsa kafeteryadan hemen bi simit bir şey yiyorum sen de öyle yap bence tatlım.. hiç fikrim yok çünkü
dr um benden testesteron hormonu testi istedi. bugün geçti artık. yarın sabah yaptırayım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…