ayyy tatlım yaaa, vallahi hiçç emin değilim ilk aşılamada tutma oranı o kadar düşük kisıkıldım aslında bu işlerden de ,ne yapayım girdik bi yola...
benimki de çok kilo aldı ve bana çok kızgınkeçiboynuzları,arı sütü bal-polan, çerezler derken karı-koca şiştik vallahi... neyse bir kaç güne ayrılacağım iş yerimden o zaman hem kendimi hem eşimi sıkı bi kampa sokup kilo verdireceğim ikimize de inşallah
bu arada proxeed plus iyi gerçekten ben eşime folik asit içiriyorum bu ara, proxeedde de folik var diye biliyorum...
Canim insallah ne guzel olur.Oh maşallah çok sevindim canım, darısı sonraki aylarımıza inşallah
Hatta dondurulmuş dururken normal yolla gebelik olsa
Neyse şımarıklık etmeyeyim şükredeyim ama olsa da fena olmaz :))))
öyle tatlım inşallah olumlu sonuç olur , Rabbim emeklerimiz boş çıkarmasın inşallah... spermler normal bizde, ml de 51 milyon %60 a+b hareket de iyi dedi dr, tek sıkıntı bebişin tutunamasıydı, tutunur inşallah artık...Canım sen hamile kalabiliyorsun normal yolla, yüzdeleri boşver, aşılama normal yolla denemekten daha garantili bi hamile kalma yöntemi sonuçta.
Sperm değerleri normalse ki bildiğim kadarıyla sizin sorun yok, stressiz kafayla hamile kalırsın inşallah işte ne güzel :) Güzel heyecanlar yumurta olsun gerisi kolay.
Canım aman ha kilo vericez diye sıkı diyet uygulamayın sakın zarar veriyo, ekmeği şekeri kesip 1 saat yürüyün yeter.
Proxeed de gerekli bütün vitaminler mineraller var canım, ben çinko içiriyodum testlerde çinko fazlası çıktı doktor proxeed içerken içindekilerin aynını içmeyin zararlı olabilir dedi diye kestik. Keçiboynuzu hariç işte.
hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah kuzuuummmmmCanim insallah ne guzel olur.Bu embriyo bana cok büyük moral oldu. 4 aydir sıfır sonuca çok üzülüyorum. Yeni ölü oldugum için bu önümüzdeki aydan birsey beklemiyorum. bir dahaki tedavi nde goji tuket. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Kaliteyi çok etkiliyor
geçmiş olsun canım ters hareketten olmuştur, bir şey çıkmaz inşallah,kas gevşetici falan verir sanırımBu arada ben başıma iş açtım durup dururken, nevresim değişirken ters bi hareket yaptım sanırım sağ kolum ağrıyo 3 gündür. Yukarı kaldıramıyorum, ağır kaldıramıyorum çok canım yanıyo. Yarın doktora gidicem randevu aldım inşallah uğraştıracak bişii çıkmaz.
Canim insallah ne guzel olur.Bu embriyo bana cok büyük moral oldu. 4 aydir sıfır sonuca çok üzülüyorum. Yeni opu oldugum için bu önümüzdeki aydan birsey beklemiyorum. bir dahaki tedavi nde goji tuket. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Kaliteyi çok etkiliyor
tatlım gojiyi yumurtlama döneminde öneririm. yumurta kalitesini destekliyor. ben tedavimde kullandım.şimdi kızlar ben hayıt ve aslan pençesi içiyorum önümüzdeki hafta regle kadar içecem sonra bırakacağım...
arı sütü bal polen yiyorum
z.yağına yatırılmış kuru incir yiyorum her sabah (yarım incir)
bal-tarçın-çörekotu yiyorum sabahları
adetle beraber adaçayına başlayacağım bence inanılmaz etkisi var adaçayının....ovulasyona kadar bunlara devam
şuan haftada 1 kez de d3 suya 5 damla damlatıyorum, çünkü hergün 30 dakika güneşleniyorum
bi de folik asit+b12
G gulbil10 canım gojiye de başlayayım en kısa zamanda o halde
canım kesinlikle tavsiye ederim. ama yumurtlama döneminde kullan derim. ama onu kararında tüketmek iyi. fazlası zarar diye biliyorum.
regl bitiminden ovulasyona kadar devam edeyim canım, ne dersin?tatlım gojiyi yumurtlama döneminde öneririm. yumurta kalitesini destekliyor. ben tedavimde kullandım.
bizi en iyisi biz anlarız. bu iş çok stresli bir iş. adet öncesi folikül oluşcak mı? folikül oluşuyor yumurta oluşacak mı? yumurta oluşur acaba döllenecek mi? döllenir embriyom hangi kalitede oluşacak? stres zinciri....Seni çoook iyi anlıyorum canım, 1 embriyo bile olsa insan yarı anne olmuş kadar seviniyor sanki. Mucize işte, hem yumurtanın spermle döllenebilmesi de avantaj. Normal yolla da olabileceğini gösteriyo sanırım. Gerçi bizim mikroçiple seçildi sperm, morfoloji sorunu yüzünden özellikle istedim. Zaten yumurta kalitesi belirsiz benim bari en iyi sperm seçilebilsin dedik. Aylardır tedavideyim, yani folikül yakalamayı ve düşük değerleri bekliyorum işte, kesin olarak yaşadığım gördüğüm emin olduğum tek şey aklım başka şeyle meşgulken içerdekilerin daha düzgün çalıştığı.
Karar verdim her ay adet öncesi huzurlu şeyler yapıcam. Deniz kenarına gidip sahili seyredicem, 1-2 günlük hatta günübirlik de olsa tatil kaçamağı yapıcam.
Hep önce ben demeyi öğrenicem. Kimseden kimseye fayda yok ne yapıyorsak kendimize.
bana göre yumurtanın gelişmeye başladığı zamanda yemen daha doğru olur. adet olduğunda başlayıp ovulasyona kadar tüketebilirsin. ben bu biten tedavimde adetimin 3. günü başladım. opum adetimin 13. gününde oldu. opudan bir gün önce bıraktım tatlım.regl bitiminden ovulasyona kadar devam edeyim canım, ne dersin?
ben bu tarz durumlarda riske atmamak için aç gidiyorum tok gerekiyor diyorlarsa kafeteryadan hemen bi simit bir şey yiyorum sen de öyle yap bence tatlım.. hiç fikrim yok çünkügoogle de bulamadım. testeron hormonu aç iken mi tok iken mi bakılıyor?bilgisi olan var mı kızlar?
keçiboynuzu pekmezi çok tatlı diyor, ben zaten çikolata, kuruyemiş yiyorum diyor, zazella yı bir söyleyeyim ona teşekkürlerHepsi tamamlanmış ama o pır pır telaş fazla çöpe at onu :)
Keçiboynuzu kür mü yapıyor yoksa kavanozdaki kremalardan mı var? Kür zor biraz.
Zazella diye bi marka buldum ben onu yediriyorum tadı da güzel çikolata gibi, tavsiye ederim canım.
tamam canım öyle yapayım, incire şimdidewn başladım zaten akşam gojimi de alayımbana göre yumurtanın gelişmeye başladığı zamanda yemen daha doğru olur. adet olduğunda başlayıp ovulasyona kadar tüketebilirsin. ben bu biten tedavimde adetimin 3. günü başladım. opum adetimin 13. gününde oldu. opudan bir gün önce bıraktım tatlım.
cok sukur dün den bugune daha ıyıyım 10 gundur yatıyorum tamamen anca kendıme geldım dıyebılırım öksürük krizlerm azaldı
dr um benden testesteron hormonu testi istedi. bugün geçti artık. yarın sabah yaptırayım.ben bu tarz durumlarda riske atmamak için aç gidiyorum tok gerekiyor diyorlarsa kafeteryadan hemen bi simit bir şey yiyorum sen de öyle yap bence tatlım.. hiç fikrim yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?