Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

fshe2 tatlım Allah senden razı olsun dün shameless i izlemeye başladım,sen önermiştin, 1 günde 8 bölüm izlemişiz, kopamadık diziden, ne deli bi dizi
çok tatlı dizi gerçekten bu hafta yoktu nedense, 2 broke girls, vikings, the walking dead izliyorum şu aralar....

Oy geçmiş olsun ya bilirim o ağrıları...

Gülbilcim kaç tane olursa transfer oluyor?

O ne demek niye yokmuş her şey kendi beynimizde, azıcık kaçamaklar için vakit ayırabilirsin canım pek ala :)
Öyle lafın gelişi dedim, mutlu olduğumuz bizi mutlu eden ne olursa olsun onu yapmalıyız iyi gelir kesin, seni de mutlu eden bişiiler vardır illa ki.
Deli demeyin ama ben gömlek ütülerken bile stres atıyorum bazen sinirlenince gömlek ütülerim hatta

3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...
canım folikül sayısı transfer hakkında bilgi vermez. 5 folikülü görülüp hiç yumurtası oluşmayanda olabiliyor. 5 yumurtası oluşup hiç döllenmeyen de olabiliyor.

3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...

Pgt falan yemiyo hiç benim kızlar inşallah doktor demez bana bi gün, yani sorun varsa zaten vücut atmıyo mu sağlıksız embriyoyu ne biliim o kadar uğraşıyoruz en azından ne olacaksa içimizde olsun gibi geliyo.

kızlar birşey soracaktım ben 2 aydır kür yapıyorum aslanpençesi zencefil suyu hayıt vs.ama fsh düşmüyor.geçen ay 19du bu ay 21 olmuş.sizce devam edeyim mi hayıt yapacaktım ama kararsızım...
Canım ben 2 hafta hayıt yaptım sadece sabah akşam 2 dolu tatlı kaşığı büyük su bardağına, 39dan 12ye düştü.
Bilemiyorum belki dalgalanmanın normal seyridir belki diğer yaptıklarım da işe yaramıştır ama yerinde olsam yapardım.
Tedavi sırasında ve adet olunca yumurtlamaya kadar bırakıyoruz ama hayıt içmeyi.

bende aksine ütü yapmayı hiç sevmem. ütü yaparken stres katsayım artıyor. film seyretmeyi çok seviyorum. film seyredebilirim. aslında işten stresten uzak güzel bir tatil yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…