incir kürüne bende başlayayım. tedavime kadar incir ve hayıt içeyim.tamam canım öyle yapayım, incire şimdidewn başladım zaten akşam gojimi de alayım
hayırlı olsun Gülbilcim, bir dahaki ay daha çok olsun inşallahyazıp yazmadığımı hatırlamıyorum canım. 1 embriyom dün donduruldu.
çok tatlı dizi gerçekten bu hafta yoktu nedense, 2 broke girls, vikings, the walking dead izliyorum şu aralar....fshe2 tatlım Allah senden razı olsun dün shameless i izlemeye başladım,sen önermiştin, 1 günde 8 bölüm izlemişiz, kopamadık diziden, ne deli bi dizi
bilemiyorum ama aç olsan garanti olur, neden istiyor acaba?google de bulamadım. testeron hormonu aç iken mi tok iken mi bakılıyor?bilgisi olan var mı kızlar?
Oy geçmiş olsun ya bilirim o ağrıları...Bu arada ben başıma iş açtım durup dururken, nevresim değişirken ters bi hareket yaptım sanırım sağ kolum ağrıyo 3 gündür. Yukarı kaldıramıyorum, ağır kaldıramıyorum çok canım yanıyo. Yarın doktora gidicem randevu aldım inşallah uğraştıracak bişii çıkmaz.
kızlar birşey soracaktım ben 2 aydır kür yapıyorum aslanpençesi zencefil suyu hayıt vs.ama fsh düşmüyor.geçen ay 19du bu ay 21 olmuş.sizce devam edeyim mi hayıt yapacaktım ama kararsızım...hu hu kimse yok mu?no_name_ ,@sekerpancari, @gibigibiyim, G gulbil10 , moyaalitu , @melisyasemen, @brnh, @EGE ASYA, vd...
Gülbilcim kaç tane olursa transfer oluyor?bizi en iyisi biz anlarız. bu iş çok stresli bir iş. adet öncesi folikül oluşcak mı? folikül oluşuyor yumurta oluşacak mı? yumurta oluşur acaba döllenecek mi? döllenir embriyom hangi kalitede oluşacak? stres zinciri....4 aydır o kadar bunalmıştım ki 1 embriyom olur diye hiç umudum yoktu. sürekli olumsuz şeyleri duymaya artık o kadar çok alışmışım ki yumurtam oluşup döllenebileceğini tahmin bile edemezdim. bunun da garantisi yok tabi ki ama bir umudunun olması bile çok güzel bir duygu. bu önümüzdeki tedavimden birşey beklemiyorum. inşallah sonraki tedavimde iki embriyom daha oluşur.
bu işte kafanın rahat olması çok önemli. adet öncesi seni mutlu edecek şeyleri yapmaya karar vermen çok doğru bir tercih. ben çok etkisi olacağına inanıyorum. canım inşallah seninde kaliteli embriyoların olur. ben öyle bir şansım yok malesef.
sanırım testojel kullanmama gerek var mı yok mu onu öğrenmek için.bilemiyorum ama aç olsan garanti olur, neden istiyor acaba?
:) pardon, yazamadıklarım kızmasınlar, çok yazanlar daha çok aklımda kalmış :)ben varım adımı saymasan da :)
goji aktardan mı alacaksın?tamam canım öyle yapayım, incire şimdidewn başladım zaten akşam gojimi de alayım
en az iki yada üç tane olursa diye biliyorum. sayıyı yaş ve yumurta kalitesi de etkiliyor diye biliyorum canım.Gülbilcim kaç tane olursa transfer oluyor?
goji aktarda var canım.goji aktardan mı alacaksın?
3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...en az iki yada üç tane olursa diye biliyorum. sayıyı yaş ve yumurta kalitesi de etkiliyor diye biliyorum canım.
evet canım aktardan alacağımgoji aktardan mı alacaksın?
bizi en iyisi biz anlarız. bu iş çok stresli bir iş. adet öncesi folikül oluşcak mı? folikül oluşuyor yumurta oluşacak mı? yumurta oluşur acaba döllenecek mi? döllenir embriyom hangi kalitede oluşacak? stres zinciri....4 aydır o kadar bunalmıştım ki 1 embriyom olur diye hiç umudum yoktu. sürekli olumsuz şeyleri duymaya artık o kadar çok alışmışım ki yumurtam oluşup döllenebileceğini tahmin bile edemezdim. bunun da garantisi yok tabi ki ama bir umudunun olması bile çok güzel bir duygu. bu önümüzdeki tedavimden birşey beklemiyorum. inşallah sonraki tedavimde iki embriyom daha oluşur.
bu işte kafanın rahat olması çok önemli. adet öncesi seni mutlu edecek şeyleri yapmaya karar vermen çok doğru bir tercih. ben çok etkisi olacağına inanıyorum. canım inşallah seninde kaliteli embriyoların olur. ben öyle bir şansım yok malesef.
canım folikül sayısı transfer hakkında bilgi vermez. 5 folikülü görülüp hiç yumurtası oluşmayanda olabiliyor. 5 yumurtası oluşup hiç döllenmeyen de olabiliyor.3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...
3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...
Canım ben 2 hafta hayıt yaptım sadece sabah akşam 2 dolu tatlı kaşığı büyük su bardağına, 39dan 12ye düştü.kızlar birşey soracaktım ben 2 aydır kür yapıyorum aslanpençesi zencefil suyu hayıt vs.ama fsh düşmüyor.geçen ay 19du bu ay 21 olmuş.sizce devam edeyim mi hayıt yapacaktım ama kararsızım...
bende aksine ütü yapmayı hiç sevmem. ütü yaparken stres katsayım artıyor.O ne demek niye yokmuş her şey kendi beynimizde, azıcık kaçamaklar için vakit ayırabilirsin canım pek ala :)
Öyle lafın gelişi dedim, mutlu olduğumuz bizi mutlu eden ne olursa olsun onu yapmalıyız iyi gelir kesin, seni de mutlu eden bişiiler vardır illa ki.
Deli demeyin ama ben gömlek ütülerken bile stres atıyorum bazen sinirlenince gömlek ütülerim hatta
sağol canım. inşallah hepimizin kaliteli embriyoları olur, bebişlerimiz olur.hayırlı olsun Gülbilcim, bir dahaki ay daha çok olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?