Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

benim de pek düşmedi 18 den 16 ya düştü, stresle alakalı sanırım, stres te hiç düşmüyor saolsun işte ve evde :)

benim de pek düşmedi 18 den 16 ya düştü, stresle alakalı sanırım, stres te hiç düşmüyor saolsun işte ve evde :)
ben 1 ay hayıt ve aslanpençesi ile 23,6 dan 10,21 e düşürmüştüm...bi daha da baktırmadım değerlere... ama bir sonraki adette aşılama için bakılacak yazdı bugün dr...bakalım ne olmuş benim hormonlar

Canım ben kontrol delisiyim, işyerim, kendi evim, ailemin evi, herkesin ne yediği içtiği sağlığı işi randevusu bilmem ne aklıma gelen ne varsa herkese yetişmeye çalışır dururdum. Dünyayı ben döndürüyormuşum sanki tamamen saçmalık.

Akupunktur doktoruma anlattı eşim bunları ilk randevumuzda, doktor bana bir kızdı, afferim dedi devam et çıkmaz ayın son çarşambası anne olursun bu gidişle dedi. Heeeepsini bırakıyosun dedi, herkes kendi hayatından sorumlu. Hepimizin hayatında kötü şeyler var stres var, her şey kötü olabilir daha da kötüye gidicek belki. Ama sen rahat olacaksın takmayacaksın, yapman gerekenleri yapıp oh deyip uzatacaksın ayağını yoksa değil bebek sahibi olmak sağlığından olursun bu gidişle tercih senin dedi.

Çok uzun konuştuk o gün, ve ben değişmeye karar verdim. Bakmayın böyle pozitif olduğuma bu haftalarda, eskiden salya sümük gezen her şeyi kafaya takıp üzülen bağırıp çağırıp kavga eden biriydim. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz kimseye bişii olmuyo onun için sen de boşveeeer :)

kesinlikle katılıyorum tatlım o sebeple ben de bana stres yapan her şeyden uzaklaşıyorum ve pek huzurluyum maşallah böyle

haklısın canım, benim eşim bir çok şeyi onun adına düşünmemi ve yapmamı istiyor, eğer hata yaparsan genelde dışarıdaki çok muhatap olmadığımız insanlarla ilgili aşırı öfkeleniyor, ben de farkındalığı biraz düşük biriyim, öyle işte...

hayırlı uğurlu olsun tatlımmm.... inşallah orda kalır, inşallah hatta ona da gerek kalmaz daha fazla uğraştırmaz senin zıpır da gelir artık

bende geçen hafta opu oldum. adetime kadar hayıt içeyim diyorum

yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum canım. 1 embriyom dün donduruldu.
ay canım çok sevindim.... ben de önce hatırlayamadım, aaa ne ara tedavi oldu dedim kendi kendime.... sonra hatırladım konuşmuştuk tek embriyo olursa dondurulsun mu dondurulmasın mı mevzusunu... inşallah hakkında hayırlısı olur da daha fazla uğraşmazsın tatlımmm
inşallah tatlım hayırlısı artık ne diyeyim nisanda 6 ay olmuş olacak, vakit kaybetmek istemedi sanırım benim dr, bana 1 ay süre verdi
6 ay bence yeterli bir süre zaten tatlım... inşallah son dk golü olurrr

goji ne yahu çok tüketici bi hal aldık, çoookkkkk

kesinlikle ÖNCE SEN!!!!! moralini bozanlardan uzak dur, ağzının payını da ver... hatta bak bağırmak yerine tatlı tatlı laf saydırmak çok rahatlatıyo

cok sukur dün den bugune daha ıyıyım 10 gundur yatıyorum tamamen anca kendıme geldım dıyebılırım öksürük krizlerm azaldı
çok çok çok geçmiş olsun taze anne..... limon bal tarçın gibi şeyler belki rahatlatır biraz....

Gülbilcim kaç tane olursa transfer oluyor?
transfer 1 tane ile de oluyor tatlım ama gülbin transfer öncesi bazı testler yaptırmak istediğinden bir kaç tane olursa daha çok şansı olacağını düşünüyor.... mesela pgt yada cgh gibi testler var... en sağlıklı embriyo hangisiy ise onu transfer ediyorlar... sağlıksızsa gidenlerin hepsi transfer yapılmıyor mesela.... o yuzden sayı ne kadar artarsa sağlıklı embriyo çıkma ihtimali de yüksek olduğundan şu anda embriyo biriktirmeye çalışıyor.

3 folikül olsa da bu üç tanenin transfere gideceği anlamına da gelmiyor di mi, hele de pgt gibi testler yapılırsa...
3 embriyo demek istedin muhtemelen... test yapılmamışsa yada test yapılmış olsa bile mesela 3 sağlıklı embriyon varsa.... ve drun yasaları çiğnemeyi göze alıyorsa(ki genelde alınıyor, transfer edilen embriyolar kontrol edilemeyeceğinden)... devlet doğal olarak kağıt üzerinden kontrolde bulunuyor, kadını yatırıp "hımmmm 3 transfer edilmiş alın bunun birini!!!" diyemeyeceğinden

ay bendeeeee... normalde ütü sevmem de, sinirliyken yatıştığım doğrudur

Pgt falan yemiy bo hiçenim kızlar inşallah doktor demez bana bi gün, yani sorun varsa zaten vücut atmıyo mu sağlıksız embriyoyu ne biliim o kadar uğraşıyoruz en azından ne olacaksa içimizde olsun gibi geliyo.
benim doktorum aynen senin söylediğini söyledi. zaten transferden sonra aşırı hormon verilmiyor... az bi şey veriyolar bi kaç ilaç ama... eğer sağlıklıysa sende kalacak, değil se zaten atacak. şimdi en net sonuç cgh de çıkıyo onun da 1 tane embriyo 1000-1500 $, düşünsene 5 embriyo gönderip 1 sağlıklı çıkan var... bi de sağlıklı olması da tutacağı anlamına da gelmiyor.... sağlıklı da olsa tutamayabiliyor... en azından para cebimizde kalsın diyorum bende, senin gibi düşünerek; sağlıksızsa düşecektir diye

goji dediğiniz şey, google amcaya sorunca kurt üzümü gibi bi şey yazıyo... bu mudur????
"""""""""""""""""""Goji berry meyvesi çoğunlukla Tibet, Nepal ve Himalaya bölgesinde bulunur. Diğer adıyla; lycium barbarum ya da kurt üzümü olarak adlandırılan goji berry, parlak kırmızı renktedir ve kuruduğunda üzümü andırır. Biraz tatlı ve ekşidir, üzüm, vişne ve cranberry arası bir tada sahiptir.

Goji berry bu ülkelerde uzun yıllar boyunca yiyecek ve bir çok sağlık sorununa doğal çözüm olarak kullanıldı. Ayrıca bu bölgedeki insanların, goji berry tüketiminin yüksek olmasından ötürü, daha uzun süre yaşadığı söylenir. Batı dünyası, bu terapatik ve besin değeri yüksek goji berrynin yararlarını, son zamanlarda anlamaya başlamıştır.

Goji berryde, yüksek miktarda beta-karoten, C vitamini, demir, protein, 18 amino asit b1, b6 ve b2 vitamini, demir, kalsiyum, fosfor, selenyum, çinko ve de bakır gibi 21 mineral bulunmaktadır."""""""""""""""""""""""""""""

hayırlı uğurlu olsun tatlımmm.... inşallah orda kalır, inşallah hatta ona da gerek kalmaz daha fazla uğraştırmaz senin zıpır da gelir artık

inşallah tatlım yaaa, fazla nazlandı bu bizim bebikler inşallah aşılama falan uğraştırmadan gelsin

bir de dong quai kullananlar var forumlarda görmüşsünüzdür, ne varsa uzak doğuda var yavvv :))

Kızlarrrr kutulu kolili bol bantlı haftasonundan gergin bir pazartesiye geçiş yapmış bulunmaktayım.hayrolsun inşallah...
no_name_ canımcımmm hayırlısı olsun hakkında...engeller kalktı bakmışsın olmuşş bu ay ve sende aralık annesi olmuşsun..kim bilir :))
G gulbil10 yaaaa böyle güzel şey söylenmezmi hiç...opu olunmuş birde embriyo dondurulmuş üstelik...maşallah maşallah..çok sevindim valla
brnh canım biraz daha iyiymişsin...ne çektin yaaa...bu son olsun inşallah...göbüş oldumu..gere gere gezersin :))
amayaa yavrummm nasılsınnnn
moyaalitu stres için ütümü en iyi yöntem bantla yapıştır yaz....
kafayı çizdim hafta sonu. bu arada kolun için geçmiş

tüm ismini yazamadıklarım selam olsun hepinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…