Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aslında çok da yüksek değilmiş fsh.benimki en son 21 çıktı.17den aşağı pek düşmüyor...
Valla benim doktorum 10 un üstü kötü 15in üstü tüp bebek için bile yüksek falan filan deyince bende çok korkmuştum burdaki forumlarda gezindim hep 60 70 fsh larla doğal yolla hamile kalanları okudum hepsi fshi unutun stres yapmayın herşey normal gibi davranın diyordu onu iygulayabildigim an böyle bi umut doğdu beim için gerçekten haklilarmis

Amin canım benim inşallah sende sağlıkla kucağına al insallah

Günaydın kızlar bugün adet ağrısı ve hemen adet olmadan önce bi his olur ya öyle uyandım göğüs ağrımda var halbuki dune kadar hiç yoktu. Bebişim tutunamadı mi yoksa diye korkuyorum kimyasal diye ödüm patliyor. Bide dün bi sehpa kaldırayım dedim belimde ve kasigimda ağrı hissettim bisey olmamıştır demi ya

canım senın yaptgn bıle bıle lades olur hıcbısey kaldrmaman lazım hastaneye gıdp serum taktrmıosn gebelık suphelısınden bu kdr kontrollusun ama sehpayı kaldrıosn ayrı bi ironi kaldrma hıc bısey yat dınlen ev pislik götrsun bısey olmaz eger gercekten hamıleysen rısklı dönmdesn suan tam tutunma asaması

Valla ya sonra o kadar pişman oldum ki bıraktım hemen ama aniden bi sanci girdi inşallah bisey olmamıştır misafir vardı be kuzum daha belli olmadan kimseye bisey söyleyemiyorsun tabi eşimde yoktu inşallah bisey olmamistir

korkma cnm bırı varsada belım sakat de tutuldu de agrıo de bıseyde yat dınlen devamlı mesela bız aylardır planlı gebelık tasarladgmz ıcın ben hep dıkkat edıodum yanı allahtan damacanadan su bıle doldurmuodum yanı öle söylıyım

Anladım canım bundan sonra öyle yapayım insallah

Canım korkma sağlıklı bebek kolay kolay düşmez. Bende öğrendiğimden 4-5 gün sonra karda kayıp çok fena düşmüştüm ödüm kopmuştu bişey oldu diye şükür hiç bişey olmadı. Doktora sordum hatta dedi ki o şu an kanda daha hiçbirşey olmaz :) o yüzden içini ferah tut kuzum bişey olmaz Allah ın izniyle...

İnşallah canım çok teşekkür ederim ferahlattin. Bende bi yerde okumuştum bebek düşecekse sağlıklı gelişmediyse ne yaparsanız yapın düşer ama tutunan bebisi düşürmekte bi o kadar zordur diye. Tabiki dikkkat etmek lazım bundan sonra edicem insallah

Aynen canım arkadaşımın bebeği o kadar dikkat etmesine rağmen kalp atışını duyduktan iki gün sonra kendiliğinden düştü. Sen yine de dikkat et ama korkma insallah rabbim korur hiç bisey olmaz minigine:)

Aynen canım arkadaşımın bebeği o kadar dikkat etmesine rağmen kalp atışını duyduktan iki gün sonra kendiliğinden düştü. Sen yine de dikkat et ama korkma insallah rabbim korur hiç bisey olmaz minigine:)
şöyle seylerı duyunca içim ürperio valla sıteden bıle sogumustum hep böle seylerr benı buluodu sankı her gırdıgımsayfada

şöyle seylerı duyunca içim ürperio valla sıteden bıle sogumustum hep böle seylerr benı buluodu sankı her gırdıgımsayfada

Bende çok üzüldüm arkadaşım için rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah ultrasona girene kadar hep bir korku oluyor içimde senin kontrol ne zaman bir dahaki?

Bende çok üzüldüm arkadaşım için rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah ultrasona girene kadar hep bir korku oluyor içimde senin kontrol ne zaman bir dahaki?
bnmde öyle oluyo yarın buyuk ıhtımal kan sonucu cıkar ama kendı doktoruma hemen gtmeyı dusnmuyorm ayın 20 si 25 i gbi gideyım dıorm nasılsa ultrasona grdım hemen gtmeme gerek yok dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…