Aşılama Yüksek FSH Değeri ve Annelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bonadeax

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
14
4
16
41
Sevgili anneler, anne adayları,
Desteğinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var.
Birkaç ay sonra evleneceğim. Birkaç ay reglim gecikince testler yaptırdım.
Özellikle FSH değerim çok yüksek çıktı: 22,35.
Diğer değerlerim: E2:49, LH:5,70, Prolaktin:24,38, TSH: 0,62

FSH için çok yüksekmiş, anne olamazmışım, tüp bebek bile işe yaramayabilirmiş.
Benim hayattan tek beklentim anne olmak, sağlıklı çocuklarımın olması. Yaşım 34, bu değerlerle ne yapacağım bilemiyorum. 3 gündür uyumuyorum, tüm yaşam sevincim, hayat istediğim gitti.

Lütfen değerlerimi yorumlar mısınız? Böyle bir sorun yaşayıp da anne olabilenler varsa lütfen, nolur yazın bana. Her tür morale, tecrübeyi dinlemeye ihtiyacım var:KK43:((

Merhaba,
Tahlileri adetin 2 veya 3 gün yaptiysaniz yüksek cikmis, fakat başka bir dönemde yaptiysaniz yüksek cikmasi normal.
Bu testler adet döneminde bakiliyor cünkü diger dönemlerde yaniltici olabilir.
Ayrica doktorunuz Ultrasonda yumurta sayilariniza bakip ona görede bir degerlendirme yapmasi gerekirdi.

Yumurtalarıma ultrasonla baktığında oldukça iyi çıkmıştı sonuçlar. Ama test sonuçlarım çok kötü ve bu testleri adetimin 3. gününde yaptırdım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım inşallah bana da bir aile kurmayı nasip eder:(

Yumurtalarıma ultrasonla baktığında oldukça iyi çıkmıştı sonuçlar. Ama test sonuçlarım çok kötü ve bu testleri adetimin 3. gününde yaptırdım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Allahım inşallah bana da bir aile kurmayı nasip eder:KK43:

Cnm stress yapma dügünün var evleniyorsun tadini cikar.
Allah bilir anca nezaman ve nasil hamile kalacagini.
Insallah seninde cocugun olacak fazla düsünme.
Sana tavsiyem hayit hapi kullanmaya başla şimdiden eczanede satiliyor, 3 ay sonra yine bir hormon tahlili yap fsh degerin düşecek inaniyorum.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Allah sizlerin de ağız tadını bozmasın, mutluluk, sağlık nasip etsin.

Benim hayattan tek beklentim anne olmak, sağlıklı çocuklarımın olması. Yaşım 34, bu değerlerle ne yapacağım bilemiyorum. 3 gündür uyumuyorum, tüm yaşam sevincim, hayat istediğim gitti.

Lütfen değerlerimi yorumlar mısınız? Böyle bir sorun yaşayıp da anne olabilenler varsa lütfen, nolur yazın bana. Her tür morale, tecrübeyi dinlemeye ihtiyacım var:KK43:((

Aradan 1sene gecmiş ama yanıt vereyim istedim 1.5sene önce benim sonuçlarım seninkinden daha kötüydü kesinlikle olmaz dediler erken menopoz deyip hiç birşeyi önermediler ama ben tek doktorla kalmadım başka doktorlarda danıştım yumurta rezervimin az olduğunu söyleyip ilaçla

Back
X