yüksek FSH düşük AMH yüzünden dünyam karardı

filtur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
107
3
38
Samsun
34 yaşındayım adetimin 2.günü yapılan testte fsh 20 çıktı
on gün sonra tekrar test yaptırdım fsh 5.92 AMH 0.6 çıktı

sizce normal gebelik şansım nedir 6 aydır uğraşıyoruz..
adetlerim düzenli ama miktarı az 2 gün oluyor ancak

34 yaşındayım adetimin 2.günü yapılan testte fsh 20 çıktı
on gün sonra tekrar test yaptırdım fsh 5.92 AMH 0.6 çıktı

sizce normal gebelik şansım nedir 6 aydır uğraşıyoruz..
adetlerim düzenli ama miktarı az 2 gün oluyor ancak

bende seninle aynı durumdayım papatya yüksek fsh düşük amh seni çok iyi anlıyorum ben bu aralar çörekotu bal tarçın karışımı kullanıyorum bakalım hayırlısı yumurta kalitesini artırıyormuş denemeni tavsiye ederim

bende seninle aynı durumdayım papatya yüksek fsh düşük amh seni çok iyi anlıyorum ben bu aralar çörekotu bal tarçın karışımı kullanıyorum bakalım hayırlısı yumurta kalitesini artırıyormuş denemeni tavsiye ederim

ben aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ben menepoza bile girmiştim ilaçla adet olabiliyordm şimdi 3 aylık hamileyim darısı sizlere olsun inş.

ben aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ben menepoza bile girmiştim ilaçla adet olabiliyordm şimdi 3 aylık hamileyim darısı sizlere olsun inş.

senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bu dönemde neler yaptığını bizimle paylaşırmısın

Maşallah ne güzel darısı başımıza tüp bebek mi yoksa normal mi oldu bende incir kürüne başladım
Arısütü polen karışımından bir tatlı kaşığı yiyor
Öğlenlerine hayıt tohumu içiyorum bir bardak
Rabbim yardımcımız olsun inşallah

2 aylık bi süreçti.tabi ki adet olmak için cyclo adında ilaç içiyordum.ilk ay incir ve havuç kürü sonra hayıt çayı bunları içtim hepsi bu.ki benm durum tüp bebek bile imkansızdı.oysaki allahıma binlerce şükürler olsun doğal yollahamile kaldım allah herkese nasip etsin.

Bende aynı durumdayım fsh 23,5 amh ise 0,7 çıktı. bir aşılama denemiştik olmadı meğer rezervim düşükmüş. şimdi tüp bebek düşünüyoruz :-(
doktor zamanın az biran önce başlayın dedi doğal yolla şansım %3 müş yine bi umut diyorum :43:

Degerlerimiz neredeyse aynı yaş kaç
Yüzde üç düşükmüş cidden :( incir kürüne başladım ben allah büyük normal yolla olur inşallah
Ben 34 yaşındayım

2 aylık bi süreçti.tabi ki adet olmak için cyclo adında ilaç içiyordum.ilk ay incir ve havuç kürü sonra hayıt çayı bunları içtim hepsi bu.ki benm durum tüp bebek bile imkansızdı.oysaki allahıma binlerce şükürler olsun doğal yollahamile kaldım allah herkese nasip etsin.

Slm arkadasim, benim kardesim 30 yasinda ve fsh yuksek, cyclo ile adet oluyor, dr lar yumurta rezervinin nerdeyse bitmis oldugunu ve tüp bebek dahi olmaz dediler,, senin yazdığını okuyunca bir umut oldu bana, nasil bir kür yaptığını acik yazabilirsin ve kac aydan sonra hamile kaldin, simdiden tebrik ederim seni cok cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynı durumdayım fsh 23,5 amh ise 0,7 çıktı. bir aşılama denemiştik olmadı meğer rezervim düşükmüş. şimdi tüp bebek düşünüyoruz :-(
doktor zamanın az biran önce başlayın dedi doğal yolla şansım %3 müş yine bi umut diyorum :43:

Arkadaşım senöe değerlerimiz neredeyse aynı fsh 20 amh 0,6 bu ay kendiliğimden hamile kaldın
Hiç umudunu kaybetme tüp bebek araştırıyordum bende 4 ayda hamile kaldım
Sana tavsiyem kendine iyi bak sigara içiyorsan bırak ve yumurtlama takvimine göre gün aşırı ilişki dene inan doktorlar çok moral bozuyor çok dinleme

36 yaşındayım 3 yılık evliyim ilk başta çocuk istemedik 8 ay sonra çocuk istedik sürekli kontrole gidiyordum fakat olmuyordu neden de yoktu. fsh ilk başta düşüktü sonraki aylar birden yükseldi 20 ye çıktı doktor yumurta rezervim azalıyor fazla vaktin yok dedi. Bitkisel le düşürdüm fakat fayda etmedi doktorla konuştum bunlar zaman kaybı dedi...işte böyle. Bu ay tüp bebeğe başlıyorum...

bizim yaşlarımız tehlike malesef arkadaşım benimde yaş 34 normal yolla hamileyim mucize gibi dedi doktor alllaha şükürler olsun inşallah sizinde olur

keşke evlenince hemen düşünseydin nasip ama umudunu kaybetme olur inşallah

Arkadaslar banada bi cvp yazin benim fsh 45e dustu amh 0.16 cikti clyo kullaniyorum altiaydir tup benegi bile imkansiz buluyolar bu arada yumurtaliklarim kuculmus ve rahmde kucuk neara buhale geldim anlamadim.yas otuz bu arada e.menopiz da diyolar oleyimmi yani dirt yillikta evliyim bana dr ismi.merke ismi.yontem meyot ne biliyosaniz lutfeeeen yazin

slm arkadasim, benim kardesim 30 yasinda ve fsh yuksek, cyclo ile adet oluyor, dr lar yumurta rezervinin nerdeyse bitmis oldugunu ve tüp bebek dahi olmaz dediler,, senin yazdığını okuyunca bir umut oldu bana, nasil bir kür yaptığını acik yazabilirsin ve kac aydan sonra hamile kaldin, simdiden tebrik ederim seni cok cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm aynı durumdaydım ben 1.ay hayıt çayı içtim fsh düştü sonraincir kürü ve havuç kürünü denedim hatta düzensiziçtim 3.ayda hamile kaldım.darısı size inş.

Arkadaslar lutfen banada yazin daha once problemimi yazmistim ozellikle hayye swnden cvp bekliyorum cly yarin dr gitcem o icmeden regki olmuyorum e.menopoz diyolar ve amh cooook dusuk lutfen kizlaaaaaaar bana yazin yarin dr gitcem bakalim ne diycek

arkadaslar lutfen banada yazin daha once problemimi yazmistim ozellikle hayye swnden cvp bekliyorum cly yarin dr gitcem o icmeden regki olmuyorum e.menopoz diyolar ve amh cooook dusuk lutfen kizlaaaaaaar bana yazin yarin dr gitcem bakalim ne diycek

kusura bakma cvp yazamadım bende ilaçla adet oluyordum amh 0.13 rabbim herkesi sevindirir inş.cyclo ve bitkisel kürler dışında hiç bişey kulanmadım.aralık ayında öğrendim erken men.şubat ayında da güzel haberi aldım darısı herkese olsun

hayye canim ozaman ben hayit cayini mezaman kullanayim adet oncesi sonrasi zamani ne olsun .bide hangi marka kullanayim. obur uyguladigin kuru nezaman yapayim. clyoya devamediyorum ben daha .inan kafam okadar karisikki.gittigim dr hic biri umutlu degil.enson gittigim bu dr hakkindada hickimse olumlu konusmuyo anliycan stres uatune stres.dua ile kib

bizim yaşlarımız tehlike malesef arkadaşım benimde yaş 34 normal yolla hamileyim mucize gibi dedi doktor alllaha şükürler olsun inşallah sizinde olur

keşke evlenince hemen düşünseydin nasip ama umudunu kaybetme olur inşallah

Canım bu topiği açtıktan sonra mı hamile kaldın? Neler yaptın ?çok sevindim ya..bana da yumurtaların tükenmiş dedi doktor??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X