Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
34 yaşındayım adetimin 2.günü yapılan testte fsh 20 çıktı
on gün sonra tekrar test yaptırdım fsh 5.92 AMH 0.6 çıktı
sizce normal gebelik şansım nedir 6 aydır uğraşıyoruz..
adetlerim düzenli ama miktarı az 2 gün oluyor ancak
bende seninle aynı durumdayım papatya yüksek fsh düşük amh seni çok iyi anlıyorum ben bu aralar çörekotu bal tarçın karışımı kullanıyorum bakalım hayırlısı yumurta kalitesini artırıyormuş denemeni tavsiye ederim
ben aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ben menepoza bile girmiştim ilaçla adet olabiliyordm şimdi 3 aylık hamileyim darısı sizlere olsun inş.
ben aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ben menepoza bile girmiştim ilaçla adet olabiliyordm şimdi 3 aylık hamileyim darısı sizlere olsun inş.
2 aylık bi süreçti.tabi ki adet olmak için cyclo adında ilaç içiyordum.ilk ay incir ve havuç kürü sonra hayıt çayı bunları içtim hepsi bu.ki benm durum tüp bebek bile imkansızdı.oysaki allahıma binlerce şükürler olsun doğal yollahamile kaldım allah herkese nasip etsin.
Bende aynı durumdayım fsh 23,5 amh ise 0,7 çıktı. bir aşılama denemiştik olmadı meğer rezervim düşükmüş. şimdi tüp bebek düşünüyoruz :-(
doktor zamanın az biran önce başlayın dedi doğal yolla şansım %3 müş yine bi umut diyorum![]()
slm arkadasim, benim kardesim 30 yasinda ve fsh yuksek, cyclo ile adet oluyor, dr lar yumurta rezervinin nerdeyse bitmis oldugunu ve tüp bebek dahi olmaz dediler,, senin yazdığını okuyunca bir umut oldu bana, nasil bir kür yaptığını acik yazabilirsin ve kac aydan sonra hamile kaldin, simdiden tebrik ederim seni cok cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaslar lutfen banada yazin daha once problemimi yazmistim ozellikle hayye swnden cvp bekliyorum cly yarin dr gitcem o icmeden regki olmuyorum e.menopoz diyolar ve amh cooook dusuk lutfen kizlaaaaaaar bana yazin yarin dr gitcem bakalim ne diycek
bizim yaşlarımız tehlike malesef arkadaşım benimde yaş 34 normal yolla hamileyim mucize gibi dedi doktor alllaha şükürler olsun inşallah sizinde olur
keşke evlenince hemen düşünseydin nasip ama umudunu kaybetme olur inşallah