Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım buraya yazarken her günüm cehennem gibiydi meğerse hamileymişim :)
incir kürüne başlamıştım ama faydası oldumu bilmiyorum 10 gün yapabildim
ilişki takvimini takip ettim yumurtlama dönemimde bir gün arayla mutlaka denedim
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM .SENİNLE AYNI DURUMDAYIM .İLAÇLA REGLİ OLABİLİYORUM FSH 98 LERDE AMH 0.16 LARDA.TABİKİ ÖNCE ALLAHIN İZNİ VE LÜTFUYLA OLUMLU SONUCA ULASTIGINA INANIYORUM AMA BU ASAMADA NELER YAPTIN HANGI DR A GİTTİN NASIL BI TEDAVİ UYGLADILAR LUTFEN YAZARMISIN BENDE ONA GORE BI YOL İZLİYCEM ACİİİİİİİİLben aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum ben menepoza bile girmiştim ilaçla adet olabiliyordm şimdi 3 aylık hamileyim darısı sizlere olsun inş.
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE TEBRİK EDERİM .SENİNLE AYNI DURUMDAYIM .İLAÇLA REGLİ OLABİLİYORUM FSH 98 LERDE AMH 0.16 LARDA.TABİKİ ÖNCE ALLAHIN İZNİ VE LÜTFUYLA OLUMLU SONUCA ULASTIGINA INANIYORUM AMA BU ASAMADA NELER YAPTIN HANGI DR A GİTTİN NASIL BI TEDAVİ UYGLADILAR LUTFEN YAZARMISIN BENDE ONA GORE BI YOL İZLİYCEM ACİİİİİİİİL
canım teşekkür ediyoruz öncelikle kaç aydır uyguluyorsun bu tedaviyi bitkisellerle birlikte kullandığın normal ilaçlar var mı su an ben clyo prognova kullanıyorum bununla bu kürleri uygulama ne kadar uygun olur cevap yazarsan sevinirim görüşmek üzerefsh yüksekliği amh düşüklüğü reçetesine birebir tedavi
kadın doğum profesöründen aldığım bir reçete kendimde uyguladım herşey normale döndü ve şimdi bu mucize reçeteyi herkese duyurmaya çalışıyorum. benim değerlerim fsh 40-50 amh 0.3 den küçük bir değer çıktı ve şimdi fsh ım 5 2 tane olan folikül sayım 8-9 a çıktı inşallah sizde şifa bulursunuz.
sabah aç karna bir yemek kaşığı çörek otu suyla birlikte yutulacak
bir yemek kaşığı (metal olmamalı) kestane balı ve 1 çay kaşığı ginsengle karıştırılıp yenilecek ardından bir limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün kuşburnu bir gün papatya çayı 5 dakika porselen demlikte kaynatılıp içilecek
akşam yatmadan önce bir tutam maydonoz ve yarım limon 5 dakika kaynatılıp içilecek
canım teşekkür ediyoruz öncelikle kaç aydır uyguluyorsun bu tedaviyi bitkisellerle birlikte kullandığın normal ilaçlar var mı su an ben clyo prognova kullanıyorum bununla bu kürleri uygulama ne kadar uygun olur cevap yazarsan sevinirim görüşmek üzere[/QUOTE
merhaba canım öncelikle bu tedaviyi bir buçuk aydır kullanıyorum .ve hiçbir ilaç kullanmıyorum. Bu kısa sürede hemen etkisini gördüm. bir yıldan fazla ilaç kullandım tüp bebek denedim iki kere hiçbir faydasını göremedim. herşeyi bırakıp sadece bu tedaviyi uyguladım ve çevremde doktorların bile sadece bu tedaviyle hamile kaldığını duydum ve gördüm. çok basit şeyler kullanıyorsun ne faydası olabilir ki diyorsun ama kendi gözlerimle şahit oldum kendime gerçekten inanılmaz.iki tane yumurtam oluyordu şimdi doktora gittim en az 8 tane var dedi.
sonuçta çörek otu papatya çayı felan bunlar herkişinin alabileceği yan etkisi olmayan şeyler zararı olacağını düşünmüyorum. inşallah şifanı bulmaya vesile olabilirim. Allah yardımcın olsun.
fsh yüksekliği amh düşüklüğü reçetesine birebir tedavi
kadın doğum profesöründen aldığım bir reçete kendimde uyguladım herşey normale döndü ve şimdi bu mucize reçeteyi herkese duyurmaya çalışıyorum. benim değerlerim fsh 40-50 amh 0.3 den küçük bir değer çıktı ve şimdi fsh ım 5 2 tane olan folikül sayım 8-9 a çıktı inşallah sizde şifa bulursunuz.
sabah aç karna bir yemek kaşığı çörek otu suyla birlikte yutulacak
bir yemek kaşığı (metal olmamalı) kestane balı ve 1 çay kaşığı ginsengle karıştırılıp yenilecek ardından bir limon kabuğuyla birlikte yenilecek
bir gün kuşburnu bir gün papatya çayı 5 dakika porselen demlikte kaynatılıp içilecek
akşam yatmadan önce bir tutam maydonoz ve yarım limon 5 dakika kaynatılıp içilecek
canım senin durumun nedir bilmiyorum ama bende durum su; ben ilaçsız adet olamıyorum (primer ovaryan yetersizliği erken menopoz teşhisi konuldu) fsh yüksek 98 lerde e2 düşük lh 35 lerde amh 0.16 dan küçük çıktı. Bende tüp bebek merkezine gidiyorum gerçi hangi doktora gidersem gideyim olmaz diyorlar. En son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor clyo prognova verdi bir yıl kullanman lazım dedi onu kullanıyorum işte. Sen ilaçsız adet oluyor musun dediğim gibi ben ilaçsız olamıyorum. size konulan teşhis nedir, rahatsızlığınız nedir. Benim kullandığım ilaç 21 günlük gebeliğe engel değil. Bu güne kadar saraçoğlundan tut da mustafa eraslanın panaxı na kadar bitki ilaçları kullandım faydası sıfır. Ben Konyada ikamet ediyorum siz neredeki doktora gidiyorsunuz ve doktorunuzdan memnun musunuz.bir önceki mesajıma cevap verdiğin için teşekkürler. görüşmek üzere
iNŞAALLAH CANIM BENİM VE BENİM DURUMUMDA OLAN HERKEZE SANA RABBİM EN YAKIN ZAMANDA Bİ ÇARE GÖNDERİR. FSH YUKSEK OLANLARA MUCİZE ÇÖZÜM DİYE BAŞKA Bİ BÖLÜM AÇMIŞŞIN ORAYADA YAZDIM BURAYA CEVAP YAZMADIN ZANNETTİM.İNAN OKADAR YORGUNUMKİ HEM ANNE OLAMAMAK HEM ERKEN MENOPOZUN SIKINTISI ÇOK ÇARESİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.DOKTORLARA GİDİYORUM Bİ İLGİSİSZLİK OLUMSUZ VAKKA OLARAK GÖRÜLMEK .BANA KÖK HÜCRE TEDAVİSİ DEDİLER AMA ONUNDA HENÜZ OLDUGU YOK.BEN SİZE TAHLİLLERİMDEN VE BUGUNE KADAR GEÇİRDİĞİM SÜREÇTEN BAHSETSEM BAHSETTİĞİNİZ DOKTORA ULASABİLİRMİSİN BANA NE DİYECEK.GÖRÜŞMEK ÜZEREbenim adetimde sıkıntı yoktu ama fsh yüksek amh <0.3 çıktı bende nere gitsem olmaz dediler erken menapoz ovaryan yetmezlik bana da konuldu ama benim bulduğum doktor tanıdık birinin akrabası ve türkiyede değil bende trabzondayım sizin için bende üzüldüm şimdi ama rabbim yardımcınız olacaktır inşallah bu tedaviyi de uygulayın aynı anda belki bir faydası olur ben 1.5 ayda aldım cevabı çok uzun bir süre değil deneyin inşallah olur.
sorunuz olursa yine sorabilirsiniz. iyi akşamlar :)
2014 amh 0.06 idi bir hafta önce yaptırdığım ise 0.01, inhibin b 5 ten düşük çıktı. fsh clyo prognova ile 35 lere düştü . fakat en son gittiğim doktor ancak taşıyıcı anne olabileceğimi söyledi yani yumurtalar bitmiş dedi. yaşım 32 beş yıldır sürekli kadın doğumculara gittim. clyo prognovayı kullanmazasam regli olamıyorum. senin tavsiye ettiğin küre ek ne yapabiliirm. senin su an ki durumun ne lütfen cvp yaz. görüşmek üzrecanım teşekkür ediyoruz öncelikle kaç aydır uyguluyorsun bu tedaviyi bitkisellerle birlikte kullandığın normal ilaçlar var mı su an ben clyo prognova kullanıyorum bununla bu kürleri uygulama ne kadar uygun olur cevap yazarsan sevinirim görüşmek üzere
Benim durumum