yüksek miyopi normal doguma engelmi?

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
selam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfen :( sonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?

selam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfen :KK43: sonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?
Annem var :) ama 32 yil once tabii
Bu arada cahilligimi maruz gorun normal dogum yapilamiyor muymus?

Sagligini tehlikeye atacak bir sey yapma derim. Goz en onemli organlarimizdan. Lazer yaptirdim taa 1.5 sene once 15 dakika surdu ama ömrümden ömür gitti korkudan.
canim bende lazer dusunuyorum ama agrilimi?yan etkileri neler?şimdi gormen nasil?kaça yaptirdin?lutfen beni aydinlatirmisin

canim bende lazer dusunuyorum ama agrilimi?yan etkileri neler?şimdi gormen nasil?kaça yaptirdin?lutfen beni aydinlatirmisin

Yaklasik 3000 tuttu. İki secenek vardi lasik ve excimer. Ben daha ucuz diye excimer yaptirdim. İlk 6 saat agriliydi ama lazere girmeden tum gunu uyuyarak geçirebilmem icin bi ilac verdiler. 6 saat sonra kendiliginden bir anda gecti. Gozlerim 2 gun sis kaldi ve kizardi ama bu benim hatamdi kendimi cok kastim, gözlerimdeki damarlari catlatmisim. Girerken cok korkuyosun ama ciktiginda keske daha sakin olsaydım diyosun. Şöyle anlatayim bademcik ameliaytim bile daha zordu.

Yaklasik 3000 tuttu. İki secenek vardi lasik ve excimer. Ben daha ucuz diye excimer yaptirdim. İlk 6 saat agriliydi ama lazere girmeden tum gunu uyuyarak geçirebilmem icin bi ilac verdiler. 6 saat sonra kendiliginden bir anda gecti. Gozlerim 2 gun sis kaldi ve kizardi ama bu benim hatamdi kendimi cok kastim, gözlerimdeki damarlari catlatmisim. Girerken cok korkuyosun ama ciktiginda keske daha sakin olsaydım diyosun. Şöyle anlatayim bademcik ameliaytim bile daha zordu.
bende çok korkuyorum .senn in goz numaran kaçti?bide şimdi gorme yuzden kaç?

benimki 5.5 0.75 de astigmat:KK43:

Tavsiyem lazer olmaya karar verdiginizde en az 3 doktora gorunun. 3 doktorda testleri yapsin. Hatta sonuclarini devlet hastanesine goturup lazere uygun mu diye sorun. Muayne olduğunuz doktorlari googledan aratin, sikayet var mi, memnun kalinmis mi arastirin. Goz cok onemli

Sezaryen olun ne olacak. Sağlığı tehlikeye atmaktan daha önemli değil normal doğum

Back
X