- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
selam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfen
sonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem var :) ama 32 yil once tabiiselam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfensonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?
göziçi basinc arttigi için retina yirtiklari olabiliyormuş malesefAnnem var :) ama 32 yil once tabii
Bu arada cahilligimi maruz gorun normal dogum yapilamiyor muymus?
selam hanimlar.kafayi yicem bu miyopi yuzunden.yuksek miyopisi-5 ve uzeri olupta normal dogum yapan varmi?varsa sesime ses verin lutfensonradan gozle ilgili sorununuz oldumu?
canimben Azerbaycanda yasiyorum burada bu gibi durumlarda direk sezeryan yapiliyodaAlakayi cozemedim? Birbirine çok uzak ve alakasız organlar dert etme olmaz bişey
hamilemisin?Aa benim de 5.5ti. Ilk defa duydum. Konuyu takipteyim.
Alakayi cozemedim? Birbirine çok uzak ve alakasız organlar dert etme olmaz bişey
benim korkumda bu zatenDogum esnasinda zorlandigin, kasildigin icin basinctan oluyor. Sadece bu da degil, miyop bi insanin goz numarasi da artabilir. Kuzenimin basina geldi
benim korkumda bu zaten
canim bende lazer dusunuyorum ama agrilimi?yan etkileri neler?şimdi gormen nasil?kaça yaptirdin?lutfen beni aydinlatirmisinSagligini tehlikeye atacak bir sey yapma derim. Goz en onemli organlarimizdan. Lazer yaptirdim taa 1.5 sene once 15 dakika surdu ama ömrümden ömür gitti korkudan.
canim bende lazer dusunuyorum ama agrilimi?yan etkileri neler?şimdi gormen nasil?kaça yaptirdin?lutfen beni aydinlatirmisin
bende çok korkuyorum .senn in goz numaran kaçti?bide şimdi gorme yuzden kaç?Yaklasik 3000 tuttu. İki secenek vardi lasik ve excimer. Ben daha ucuz diye excimer yaptirdim. İlk 6 saat agriliydi ama lazere girmeden tum gunu uyuyarak geçirebilmem icin bi ilac verdiler. 6 saat sonra kendiliginden bir anda gecti. Gozlerim 2 gun sis kaldi ve kizardi ama bu benim hatamdi kendimi cok kastim, gözlerimdeki damarlari catlatmisim. Girerken cok korkuyosun ama ciktiginda keske daha sakin olsaydım diyosun. Şöyle anlatayim bademcik ameliaytim bile daha zordu.
bende çok korkuyorum .senn in goz numaran kaçti?bide şimdi gorme yuzden kaç?
benimki 5.5 0.75 de astigmat3.75 miyop, 0.75 astigmat. İki gozumde sifirlandi
benimki 5.5 0.75 de astigmat![]()
hamilemisin?
Dogum esnasinda zorlandigin, kasildigin icin basinctan oluyor. Sadece bu da degil, miyop bi insanin goz numarasi da artabilir. Kuzenimin basina geldi
Hmm ogrenmis oldum canimgöziçi basinc arttigi için retina yirtiklari olabiliyormuş malesef