Yüksek sesle seks yapan komşusunu rezil etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Komşusunun seks yaparken aşırı gürültü yapıp çocuğunu uyutmamasına sinirlenen bir anne, şikayetini dile getiren açık mektup kaleme aldı. Mektup, internette viral olarak sosyal medyaya damga vurdu.

yuksek-sesle-seks-yapan-komsusuna-mektup-yazdi-5855461.Jpeg

İngiliz Toni Jeffery, Facebook'tan yazdığı açık mektup ile internetin gündemine oturdu. 2 yaşındaki çocuğunu sürekli seks yaparak uyandıran komşusundan bıkan kadın, şikayetlerine dile getirdi. Jeffery'nin mektubu binlerce kez paylaşıldı.

Jeffery şu sözleri yazdı:
"Douglas Yolu'nda her kim gece yarısı yüksek sesle seks yapıyorsa, lütfen havanın sıcak olmasından dolayı herkesin camının açık olduğunu dikkate alsın. Ve çok erken saatlerde iki yaşındaki birine neden bir kadının "garip sesler çıkardığını" açıklamak oldukça zor bir olay, özellikle de erken saatlerde kalkıp işe gitmeniz gerekiyorsa."
Sosyal medyada bu yorumu gören bazı kişiler, sokakta en yüksek sesle kim seks yapabilecek yarışmasının düzenlenmesini önerdi. Diğer insanlar ise mektubun altındaki yorum kısmına aşkhayatlarını nasıl çeşitlendirebileceklerini sorarak sohbete katıldılar.
Jeffery ise daha sonra, "İnsanların keyifli vakit geçirmesine kesinlikle karşı değilim, ancak o saatte dışarıya çıkıp davul çalsam eminim onlar rahatsız olur, ama bu aynı derecede bir duyarsızlık olur. İnsanlardan sadece mantıklı olmalarını istiyorum, eminim çoğumuz öyleyizdir" diye yazdı. Bazı yorumcular ise, hayatın böyle bir şey olduğunu, yapacak bir şey olmadığını belirtti.
http://www.milliyet.com.tr/yuksek-sesle-seks-yapan-komsusuna/dunya/detay/2089407/default.htm

ay tonicim, duyarlı saygılı komşuyu kim kaybetmişte biz bulalım...

gel sen bu konuyu BDV ye açta al ağzının payını, kıskanıyosundan başlar alır yürür gider konu:KK48::KK48:

çünkü millet bağırarak sevişen komşularının gürültüsünü çekmek zorunda niyeyse:KK51:

Iyi yapmış :KK9::KK9:

Sessiz yapılmadığını iddia etmemisler mi:KK53:

Cocuk sesinden rahatsiz olup sesli seksten rahatsız olmayanlar var bir de:KK45:

Iyi yapmış :KK9::KK9:

Sessiz yapılmadığını iddia etmemisler mi:KK53:

Cocuk sesinden rahatsiz olup sesli seksten rahatsız olmayanlar var bir de:KK45:

ay bana iki defa denk geldi böylesi ya, üstelik biri yeni gelin ve kaynana kayınpederle oturuyodu, insan yan odadadki kv, kp den de mi utanmaz, çok enteresan tipler var ya, apartmanda oturmak zor iş

Bu işte sessiz yapılmaz ki ayol; diyip ortalığı kızıştırayım. :KK45:
:KK48::KK48: bence kadın inlemeden bahsetmiyodur canım, benim başıma geldiğinden biliyorum yani, benim eski komşunun kine inlemek değil, bağırmak değil, böğürmek diyebilirim anca, yan apartman bile duyuyordur o derece:KK53::KK53:
bu arada bu iki komşuda benim daha önce oturduğum şehirdendi, iyi ki kurtuldum o şehirden:KK48::KK48:
sonuçta kimsenin kimseyi herhangi bir gürültüyle uykusundan etmeye hakkı yok, bebeği olur hastalık vs ekstra bi durumu olur onlar ayrı...

:KK48::KK48: bence kadın inlemeden bahsetmiyodur canım, benim başıma geldiğinden biliyorum yani, benim eski komşunun kine inlemek değil, bağırmak değil, böğürmek diyebilirim anca, yan apartman bile duyuyordur o derece:KK53::KK53:
bu arada bu iki komşuda benim daha önce oturduğum şehirdendi, iyi ki kurtuldum o şehirden:KK48::KK48:
sonuçta kimsenin kimseyi herhangi bir gürültüyle uykusundan etmeye hakkı yok, bebeği olur hastalık vs ekstra bi durumu olur onlar ayrı...
Şaka yaptım zaten, ayıp tabi canım. ben kimseyi duymak istemem açıkcası, kimse de beni duymasın.

:KK70:

Böyle bir şeyi ben de otelde yaşamıştım. :)
Kapılarını çalıp, adama, "Karın orgazm taklidi yapıyor." diyesim gelmişti.
Bir de seslerini bastırmak(!) için televizyonda son ses müzik açmışlardı. :KK53:
Arabesk bir şarkılarıyla onların seslerinin karıştığını düşünün. Travma... :KK57:

:KK70:

Böyle bir şeyi ben de otelde yaşamıştım. :)
Kapılarını çalıp, adama, "Karın orgazm taklidi yapıyor." diyesim gelmişti.
Bir de seslerini bastırmak(!) için televizyonda son ses müzik açmışlardı. :KK53:
Arabesk bir şarkılarıyla onların seslerinin karıştığını düşünün. Travma... :KK57:

ama bak seninkiler daha iyi niyetli, seslerini kamufle etmeye çalışmışlar en azıdan!:KK70::KK70:

bu arada evet gerçekten travma, insan seksten nefret edebilir yani:KK48::KK48:

• Beğen
Reactions: K_G
X