- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
- Konu Sahibi gell bebegim
Neler yaptınız iğneden sonra merak ediyorum .ve gerçekten hamile kalan varmı. Bende iğne vururum bu 2. Bilmiyorum tutarım tutmaz mi Yardımınız i bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm kaç gün oldu igneyi yaptırali.ben 22 sinde yaptırdım. Adetimi bekliyorum ayin 13 une kadar belli olacak.hani test yapmak için erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Cikmayabiliyomusta.artik bakalım neler olucak.insallah hersey güzel giderbenim de 2. iğnemdi. çarşambayı bekliyorum test yapmak için :/
Süper ya.ay inşallah hamilesindir. Normalde adet birisiyle başlangıç arasında kaç gün var.yani adetin geçtim.inşallah! 17 şubatta vurdurdum. yarın 28.gün. yarın ya da yarından sonra regl olmazsam kan tahlili vercem ama bugün test yaptım negatif umarım erken olduğu için belli olmuyordur.
10 gün sonra mı belli olur dersin.bugun iğnesi vurdurali 11. Günü Klomen geçiştirmez ki hastalığını. Bende yapmadı yani. Hmilesindir güzel düşün güzel olsun.yigenimiz olsun tatlı tatlı uyyyy yerim ben onuinşallah canım ya sağolasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. ben yasmin kullanmıştım sonrasında adet düzensizliği oldu, oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum. ama geçen ay (klomenden kaynaklı olabilir) 29.gün oldum. sağolasın canım her zaman çorap patik terlik giyiyorum evde. dikkat ediyorum ya hadi hayırlısı :/ senin de 10 gün kalmış. güzel haberler alalım inş :)
10 gün sonra mı belli olur dersin.bugun iğnesi vurdurali 11. Günü Klomen geçiştirmez ki hastalığını. Bende yapmadı yani. Hmilesindir güzel düşün güzel olsun.yigenimiz olsun tatlı tatlı uyyyy yerim ben onu
Nerde n forum a gir ordan gebelik başlığını bul.basliklar var ordan oku bulursun.gebelik açılınca aşağı doğru in konu aç var ona basıp yazabilirsinNerden başlık açıcam bilmiyorum ki
Aman sıcak tut kendini.cılk olmasın son anda.canım iğnenin etkisiyle 14.güne kadar yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyormuş yani pozitif de çıkabiliyormuş. normalde bütün değerlerim normal ve adet düzensizliğim yoktu. yasmini 14ay kadar kullandım bıraktıktan sonra oldu. doktor bu nedenle klomen verdi. hapın etkisiyle yumurtaların gelişmiyordur bu da düzensizlik yapar, dedi. en son gittiğimde klomenle normale döner demişti. inş hamileyimdir tabi sen de bugün 28.günümdü, bugünü atlattım ama hafif ağrılarım var
merhaba cnm yazın dikkatimi çektide bende 1.5 sene yasmin kullandım ocakta bıraktım adet olmadım söktürücü iğne oldum.eğer 6 ay deneyip olmazsa doktor çatlatma iğnesi olucağımı söyledi çok korkuyorum yasmin böyle şeyler yapıyomu çok pişmanım kullandığıma doktor yumurtalarımın yavaş çalıştığını fakat ilacada bünyemin alıştığını söyledi.inşallah canım ya sağolasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. ben yasmin kullanmıştım sonrasında adet düzensizliği oldu, oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum. ama geçen ay (klomenden kaynaklı olabilir) 29.gün oldum. sağolasın canım her zaman çorap patik terlik giyiyorum evde. dikkat ediyorum ya hadi hayırlısı :/ senin de 10 gün kalmış. güzel haberler alalım inş :)
Ay inşallah ya çok sevindim. Bana hamile gibi geliyo valla.rabbimmmm içim bi tuhaf oldu tuylerim ürperdi ya.insallah hamilesindir.guzel haberler bekliyorum.allahim hayirlisiyla nasip eder inşallah.aminnn :) aman sen de dikkat et canım, havalar da bi sıcak bi soğuk hastalanmaya çok müsait, dikkat et üşütme. haber veririm tabi canım, yarın adet olmazsam cumaya tahlile gitcem. sen de haber ver
Ay inşallah ya çok sevindim. Bana hamile gibi geliyo valla.rabbimmmm içim bi tuhaf oldu tuylerim ürperdi ya.insallah hamilesindir.guzel haberler bekliyorum.allahim hayirlisiyla nasip eder inşallah.
merhaba cnm yazın dikkatimi çektide bende 1.5 sene yasmin kullandım ocakta bıraktım adet olmadım söktürücü iğne oldum.eğer 6 ay deneyip olmazsa doktor çatlatma iğnesi olucağımı söyledi çok korkuyorum yasmin böyle şeyler yapıyomu çok pişmanım kullandığıma doktor yumurtalarımın yavaş çalıştığını fakat ilacada bünyemin alıştığını söyledi.
bende ümitlendim şimdi benimde daha çok yeni ocakta bıraktım.adetim ilk kez gecikti inş düzelir diye umuyorum.peki bu süreçte adetimin düzenli olması önemlimi?hamile kalmasam bile?doktor bana dediki ultrasona bakarken biz burda adet olmanı beklemiyoruz bebek görmek istiyoruz.inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.uzun süre kullanınca bünya alışıyormuş ve yumurtalar gelişmeyebiliyormuş. benm bi arkadaşım da yaklaşık bir sene kullandı ama o hemen hamile kaldı şuan 4 aylık. ben ağustostan beri hap kullanmıyorum. ama hapı bıraktıktan sonra yine de korunduk aradan 4 ay geçtikten korunmayı bıraktık. 2 ay denedik olmadı (bu arada 6 ay boyunca adetim düzensiz geldi) doktora gittim klomen verdi. 2aydır da klomen kullanıyorum ve 2 aydr 29.günde adet oluyorum.
hapı kullandığım için pişman değilim aslında başka 'doğru düzgün' korunma yöntemi yok bana göre. en sağlıklısı o.
hayırlısı canım yapacak bişey yok, herşeyde vardır bir hayır deyip bekliyoruz işte, napalım.