Yumurta dondurma

tekkekli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2
1
1
42
37 yaşındayım, bekarım, yumurtalarımı dondurmak istiyorum ama bu konu hakkında hiç bilgim yok. Ben daha önce hiç evlenmedim, operasyon için bazı teredütlerim var.

Nereyi tavsiye edersiniz ? Vajinal yoldan yaptırmak istemiyorum çünkü bekarım . Bilgisi olan var mı ? Karından toplanır mı yumurtalar ?

Evet bekarlar için böyle bir yöntem var. Karından toplanıyor yumurtalar

37 yaşındayım, bekarım, yumurtalarımı dondurmak istiyorum ama bu konu hakkında hiç bilgim yok. Ben daha önce hiç evlenmedim, operasyon için bazı teredütlerim var.

Nereyi tavsiye edersiniz ? Vajinal yoldan yaptırmak istemiyorum çünkü bekarım . Bilgisi olan var mı ? Karından toplanır mı yumurtalar ?
Evet canım karından oluyor benim de bildiğim. Ama karından istemezsen de vajina yoluyla olursa yazı veriyorlar bildiğim kadarıyla işlem dolayısıyla olduğuna dair. Rezerv düşüklüğü varsa ve evlilik ufukta yoksa hiç tereddüt etme bence.. Çünkü yumurta ilerki yaşlarda kalitesizlesiyor. Benim doktorumun söylediği herseyi yapabiliyoruz ama yaşı geri alamıyoruz demişti. Labaratuvar ve embriyolog olarak iyi bir yeri tercih etmeni öneririm. Yer tavsiye edemiyorum çünkü benim de ilk denemem çok bilgim yok merkezler hakkında..

Back
X