Yumurta rezervi az olan hamile kalan var mı

NXIXKO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
226
2
96
Diğer
arkadaşlar yumurta rezervimin baya az olduğunu öğrendim az önce doktorumdan.çok moralim bozuk.sanırım çocuk sahibi olamıcam gibi gözüküyor.çok mutsuzum.

Bana da yumurta rezervin az demişlerdi ama yinede 1 embriyo oluştu ve hamile kaldım.Hiç canını sıkma bebek için sağlıklı 1 yumurta olması bile yeterli.Yeterki rabbim ol desin.

arkadaşlar yumurta rezervimin baya az olduğunu öğrendim az önce doktorumdan.çok moralim bozuk.sanırım çocuk sahibi olamıcam gibi gözüküyor.çok mutsuzum.

canım hiiiç bozma moralini benimde öyleydi. 3 tane ymurtam vardı şimdiyse bi kızım:) :nazar: allaha dua et ve moralini yüksek tut. allah isteyen kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.:Saruboceq:

canım hiç üzülme.banada öyle demişlerdi .tedaviye başladım 9 tane yumurta oluştu.hemde beş tanesi birinci kalite.tutmadı ama doktor bile şaşirdi yani neden tutmadığını anlamadı.

canım boşuna kendini harab ediyosun..benimde tedavide 5 yumurta oluştu..ama negatif oldu sonucum..bir sonraki aysa kendimden hamile kaldım..şuan 4 aylık hamileyim canım..sakın kendini harab edeyim deme...çünkü bende öyleydim..boşuna üzülmüşüm....:CüvCüv:

bende çikolata kisti ameliiyatı oldum..hemde rahimim kalp şeklindeydi...resmen rahimimi kazıdılar..tamam tüplerin alınmış olabilir ama tüp bebek şansın var..ya öyle bir şansında olmasaydı..sakın kendine bunu yapma...

yumurta sayısını arttırmak için yapılacaklar nelerdir kızlar bilen varmıbenim klomenle 4.5 oluşuyodu tedaviyle nasıl olur başlayınca görecegim

canım 4 yumurtam olustu sadece 1 tanesı ıyı konumdaydı 4 aylık hamıleyım cok sukur
onemlı olan Yaradan ol desin

niko bende oldum çukulata kistinden 2 kere umudum kendim gibi olanları gördükçe artıyor
justing seni hatırlıyorum arkadaşım çok sevinmiştim kendiliğinden kalınca allahım kucağına almayı da nasip etsin
benimde sadece sağdan 6 oluştu sol off çünkü ama kalitesiz çıktı anca 2 si döllendi o da tutmadı..mayısta aşılamam olacak 3 gündür bal polen çörek otu tarçına başladım yarında incire başlayacağım bir ay öncesinden hazırlık yapayım dedim ama allahım ol derse olacak inşallah..

Son düzenleme:
Canım benımde rezervım azdı. ılk tÜp bebek denemede sadece tek bebeĞım oldu ama tutunmadı. Sonrakınde ne oldu bılmyıorum bır mucıze gerÇekleŞtı vee 6 kalıtelı bebeĞım oldu ama Şımdı ÜÇÜzlerım benımle ŞÜkÜrler olsun.
Tedavı sırasında bol ananas kıvı yedım ve Örek tou bal tarcın karısımını yedım tedavıden bır ay Öncede aŞlanpencesı ıÇtım. Bende Çok ıŞe yaradı sendede yarar ınŞallahh

lütfen üzülme.onca iğneye rağmen benden topu topu 3 yumurta toplanabildi..2 si döllenebildi.1 tanesi kondu malum yasa gereği.diğeri 5. güne kadar bölünmeye devam etti inanabiliyomusun.1 gün daha yaşasa dondurtacaktık.bazı insanlardan 15 20 tane topluyorlar 2si dölleniyor.bazısıda benim gibi mucizeler oluyor.bu tamamen takdiri ilahi bana göre.umarım tuttuğunuda yazarım.....

kızlar merhaba adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

2 yumurtam vardi ikiside olgun yumurta oldu. Doktorum ilk baktiginda dollenme bile olmayabilir dedi. 2. gunde biri 4 biri 5 hucreli embriyo oldu ikinci gun transferi oldu . benim esimde de agir sperm sorunlari var idi. buna ragmen ilk deneme ve hamileyim. Umarim sende en kisa zamanda gonlundekine kavusursun

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeye başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.🤲🏻

Back
X