yumurta toplama, çatlatma iğnesi için muayene acil yardım kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
365
67
298
Eskisehir
kızlar cuma günü istanbula şişli memorialde muayene oldum adetimin ikinci günü itibari ile 225 gonal f ile başladım pazartesi mutlaka buraya gel dediler semra hocayla görüşmemiştim semra hoca görsün muayene etsin diye o gün en büyüğü 11 mm di 300 olarak düzenledi dozu ve bugün tekrar muayeneye gittim eskişehirde en büyüğü 18,5 olmak üzere 17,2 ve 14 ,15,13,11 olarak 6 yumurtam var gonalf dozu 300 bugün cetrotide başlıcam aksam yarın illa istanbula gel dediler eskişehirde sabah muayene olayım dedim işyerinde sıkıntı olucak çarşamba günü cuma gelirsin demişlerdi çatlatma iğnesinden önce çağırıyoruz burda yapıyoruz opudan bir iki gün önce burda olmanız gerekiyor diyerek
yumurtalar hangi büyüklüğü gelmesi gerekiyor sizce ne zaman çatlatma iğnesi yapılır yarn eskişehirde muayene olsam cuma gitsem çok kararsız kaldım

Son düzenleme:
Opu ve transferi nerede olacaksanız o doktorunuzu dinleyin

eskişehirde ikamet ediyorum istanbul şişli memorialde tedavi görüyorum, kurulda muayene günleri ve dozları belirleniyor hemşireler bildiriyor ben muayene olmayım demiyorumki eskişehirde muayene olayım yarın, lcuma günü sabahtan yine muayeneyi orda olayım istiyorum bana saat 4 e muayene için çağırdılar o saatte izin bir sonraki güne iizn alabilmem sıkıntı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…