yumurta toplama ile alakalı yardım

fdmszr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
20
4
1
30
bi sorunumun olmadigini soyledi doktor esimde skinti var tup bebek tedavisine basladik yumurta biriktirmek icin igne tedavisine basladim kullandim bugun doktora gittim sadece 1 tane yumurtam ciktigini soyledi doktorum
yasmin dogum kontrol hapi verdi tedaviyi durdurdu adet olunca tekrar gel dedi
bu durumu yasayan varmi acaba

Merhaba

kac yasindasin?

ben anlamadim tam tek bir folikul mu gordu doktor?

daha once yumurtalik reservine bakmis miydi?

Canım bende bu ay başlamıştım tek yumurta olgunlaşmıştı alacaklardı ama erken çatladı. İptal ettik bizde bıraktık. Amh düşük sanrm senin? Baktırdın mı kaç folikül vardı?

bi sorunumun olmadigini soyledi doktor esimde skinti var tup bebek tedavisine basladik yumurta biriktirmek icin igne tedavisine basladim kullandim bugun doktora gittim sadece 1 tane yumurtam ciktigini soyledi doktorum
yasmin dogum kontrol hapi verdi tedaviyi durdurdu adet olunca tekrar gel dedi
bu durumu yasayan varmi acaba
Benim de tek folikül vardı gelişti ama maalesef içi boş çıktı. tedavi iptal. Ama bana doğum kontrol hapı falan vermedi. Pek umutluydu tek folikülden bişi çıkacağına

Benim de tek folikül vardı gelişti ama maalesef içi boş çıktı. tedavi iptal. Ama bana doğum kontrol hapı falan vermedi. Pek umutluydu tek folikülden bişi çıkacağına
benimkisi tek yumurta isimizi gormez dedi
en azindan maddi kaybin ilaclar olsun dedi
yeniden baslicaz

Canım bende bu ay başlamıştım tek yumurta olgunlaşmıştı alacaklardı ama erken çatladı. İptal ettik bizde bıraktık. Amh düşük sanrm senin? Baktırdın mı kaç folikül vardı?
herhangi bisey demedi yasima gore biraz rezervim dusukmus belkide ondandir

Back
X