yumurta toplama işlemi hakkında

sibelay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
343
133
83
arkadaşlar merhaba.ilk kez tüp bebek yaptırıyorum salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak.anesteziyle yapılacak.sonrasında ağrı falan oluyor mu?bir de neler yapmam lazım,nelere dikkat edeyim?tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.

Tedavin hayirli olsun canim.. yumurta.toplama.islemi rahat cunku.sedasyon ile uyutuyorlar.sonrasinda bi.kac gun adet sancisi cekiyosun transfrden once bol bol ananas yemeni tavsiye ederim.. benim 8. Gunum ayin 13.unde sonuc..

hayırlı olsun tedavin aneztezili olduğu için sen hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasında hafif ağrıların oluyor ama çok hafif benim ilk gün olmuştu allah yardımcın olsun

Benim de perşembe günü toplama işlemi yapıldı, anestezi olduğu için bişey hissetmiyosun zaten 15 dk sürmüyor çok hafif ağrın ve kanaman oluyor bir kaç gün... Ona göre hazırlıklı gidersin. Sonrası için zaten hemşireler yapman gerekenleri söylüyor. Hızlı eğilip kalkma, ağır kaldırma vs. sonrası da beklemek. Hayırlısı olsun, umarım herşey iyi geçer iyi sonuçlanır...

arkadaşlar merhaba.ilk kez tüp bebek yaptırıyorum salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak.anesteziyle yapılacak.sonrasında ağrı falan oluyor mu?bir de neler yapmam lazım,nelere dikkat edeyim?tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum.
Merhaba tedavin hayirli olsun,malatya da mi yaptiriyorsun

Tedavin hayirli olsun canim.. yumurta.toplama.islemi rahat cunku.sedasyon ile uyutuyorlar.sonrasinda bi.kac gun adet sancisi cekiyosun transfrden once bol bol ananas yemeni tavsiye ederim.. benim 8. Gunum ayin 13.unde sonuc..
çok sağol.inşallah seninde bebişin tutunur sana hayırlısıyla.ananas ne için peki?transfer sonrasında zararlı diye duydum ama öncesinde ne için yemeliyim?

Sibel cok arastirdim transfere giderken 1 tane yedim ben doktorada sormustum yurt disinda cok biliniyor dedi rahimi gerdigi icin tranaferden once iyi oluyormus dusmuyormus.. tutunmasi kolay oluyormus insallah tutunmustur..

Allah gönlüne göre versin inşallah tutunur meleğin sana..

Akşamdan birsey yeme öncelikle. Takı falan varsa küpe kolye onları çıkar. Uyaninca başını hemen kaldırma gerekirse tekrar uyumaya çalış. Kendine gelince genelde adet olacakmış gibi hafif kaşık ağrısı olur. Hafif lekelenme olur 1 2 gün .Onun dışında kabızlık. ZATEN yumurta toplamadan sonra rahmini hazırlama ve embriyo nun tutulması için ilaç veriyorlar o da fena kabızlık yapiyör. O yüzden bol su iç.

Ben uyandığımda yanımda bi kadın uyanmış ağlıyordu baş ağrısından.. Diğer bi tane uyanır uyanmaz kustuo_O

Umarım başarılı geçer tedavin.

Merhaba arkdslr benimde yumurta toplama islemim pazartesi olcak.anasi oncemi yemeli sonrami

Merhaba arkadaşlar

Bugun toplama işlemim oldu aynı zamanda çikolata kistimdr var 6adet yumurta toplandı 3boş çıktı 1 i dejenere olmuş 2 si içinde çok parlak görmüyorum dedi doktor çok gerginim yarın dönüş yapılacak bu konuda bilgi olanvar mı?

Merhaba arkadaşlar

Bugun toplama işlemim oldu aynı zamanda çikolata kistimdr var 6adet yumurta toplandı 3boş çıktı 1 i dejenere olmuş 2 si içinde çok parlak görmüyorum dedi doktor çok gerginim yarın dönüş yapılacak bu konuda bilgi olanvar mı?
Benim de ilk tup bebekte birebir auni olmustu. 1 tanesi gec dollenmisti 2. Kalite... Ama tutmamisti. Bu seni umutsuzluga sokmasin. Herkes ayri bir hasta... Herkesin kaderi ayri... Doktorunun sana donmesini bekle, hakkinda hayirlisi oksun.

Benim de ilk tup bebekte birebir auni olmustu. 1 tanesi gec dollenmisti 2. Kalite... Ama tutmamisti. Bu seni umutsuzluga sokmasin. Herkes ayri bir hasta... Herkesin kaderi ayri... Doktorunun sana donmesini bekle, hakkinda hayirlisi oksun.
Çok şükür umutsuz değilim Rabbim inş hayırlısını versin çok sağol cvp için

:cry:Kızlar ben de yarın sabah yumurta toplattırıcam. Zaten topu topu 2 yumurtam var toplanacak... Sedasyon ile yapılacak dediler, ancak sedasyon nasıl bir şey yani uyumama veya acı duyma ihtimalim var mı bu yüzden çok korkuyorum, sedasyonla yumurta toplatan var mı acaba bilgisi olan varsa Allah rızası için yazabilir mi?

:cry:Kızlar ben de yarın sabah yumurta toplattırıcam. Zaten topu topu 2 yumurtam var toplanacak... Sedasyon ile yapılacak dediler, ancak sedasyon nasıl bir şey yani uyumama veya acı duyma ihtimalim var mı bu yüzden çok korkuyorum, sedasyonla yumurta toplatan var mı acaba bilgisi olan varsa Allah rızası için yazabilir mi?
Genelde diş hekimlerinin kullandığı bi yöntem bu dişçi fobisi olan hastalar için kullanılıyor

Ben kısa bi süre asistanlık yapmıştim ordan biliyorum

Tamamen anestezi alıp uyumuyorsunuz

Bilinciniz açık kalıyor ama ağrı hissetmiyorsunuz

Tamamdır çok teşekkür ederim, inşallah bir şey hissetmeyeceğim yarın. Allah razı olsun.

Aranızda hısteroskopi yaptıran varsa yumurta toplamadan sonraki ağrı ve histeroskopiden sonra ki ağrı benzer şiddette mi?

Arkadaslar bilginiz olsun diye yasadıklarımı yazmak istiyorum tüm sayfaları tek tek okumustum nasıl oluyordiye bugün opu oldum 14 tane toplandı.Uyutularak hafif sedasyonla yapılıyor 10 dakika sürdü sonra 30 dakika sonra uyandırıyorlar ve sıfır ağrı asla Ağrı acı yok hiç korkmayın ben çok korkmustum ama inanılmaz rahat gecti istesem Öğleden sonra işe giderdim o kadar agrısız yani ayrıca ben Şehirdısında yaptırdım işlemden iki saat sonra yola çıkıp rahatca evime döndüm.korkmayın hiç

Back
X