yumurta toplamaaa

esraksm12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
62
65
3
35
merhaba hanımlar,

perşembe günü yumurtalar toplanacak, stresiyim ve haliyle korkuyorum ışlem ağrılı mi oluyor ilk tüp bebek deneyimim bilgisi olanlar dönebilir mi??
bu arada hcg'yi anestezi almadan çektirdim tüpler tikali olunca aşırı bi ağrı oluyor umarım onun kadar degildir

Merhaba benim de sabah var aynı işlemim, daha önce de yaptırdım anestezi ile yapıyorlar zaten be hiçbir şey hissetmiyor insan, rahat olun yani. Stres hep var tabi uyuyamıyorum şu an, her gece fosur fosur uyurken bugün yok uyku :) allah kolaylık versin size de ama endişe etmeyin hiçbir şey anlamayacaksınız bi de güzel uyursunuz üstüne :) iyi geceler

allah yardımcınız olsun inşallah güzel.haberlrinizi aliriz
geçen ay rahim filmi cektirince normal yoldan gebelik imkansız dedi tüpler tikali bi aydır doğru düzgün ne uyku ne başka bisey.. şimdi tüp bebeke başladım umarım sonuç olumlu olur
ama yine de korku stres heyecan hepsi bi arada karmakarışık..

Çok iyi anlıyorum sizi, hepimiz benzer duyguları stresleri yaşıyoruz, normal hepsi. Ama iki başarısız denemeden sonra anladım ki ağlamak sızlamak boş, o güzel gün gelene kadar bu dertler çekilecek :) inşallah siz ilk denemede pozitif sonuç alırsınız burda pekçpk insan gördüm ilk denemede hamile kalan. İyi geceler şimdilik

insallahh
iyi gecelrrr

Korkmayın hiç bir şey anlamayacaksınız uyuyup uyanacaksınız ağrı sıvı olmayacak..
Ben yurt dışında yasıyorum burda anestezi vermeden yapıyormuşlar yumurta toplama işlemini asıl ben çok tedirginim keşke bayılıtsalar hiç korkmam..
Türkiyede 2 negatif tüp bebek deneyimim var..
Şimdi burda avrupa da başlıyorum tedaviye ama korkuyorum .. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım...

insallahh
cuma toplanmasına karar verdi doktorum dün kontrole gittim 18m olmuş en büyüğü 10tane falan var dedi yanlış anlamadiysam yarın e2 ve progesteron baktircM inşallah bi aksilik olmadan bu süreci atlatiriz da bebislerimize kavusuruz
anestezi olmadan zor olmaz mi yaa allah yardımcın olsunn

Lokal anestezi yapıyormuşlar korkuyorum bende ama genel anastezi yapmıyoruz kimseye dediler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah... RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah positif sonuçlar ile gel...

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Anestezi altında olacağı için hiç bişi hissetmiyosunuz. Korkmayın hiç. Sonrasında biraz kasık ağrısı o kadar.
Tüpleriniz için doktor ne söyledi? Ben de hidrosalpenks hastasıyım da benim tüplerim laparoskopiyle alınacak. Size de operasyon önerdiler mi?

ilk gittigim doktor laparoskopi önerdi tüpler tikali dedi açıkçası çok umutsuz konuştu bi ay sonra başka doktora gittim tüpün biri açılmış diğeri de tikaliymis hidrosalpenks görülmüyor sıvı kaybolmuş dedi tüpler alınmadan tüp bebek deneyelim dedi ben de açıkçası tüplerin alınmasına sıcak bakmadım çünkü hayat mucizelere gebe bakalım inşallah tüp bebek tedavisi bi sıkıntı olmadan sonuçlanır
bence siz de bi doktorun muayenesiyle tupleri aldırmayın başka doktorlara mutlaka görünün

ilk gittigim doktor laparoskopi önerdi tüpler tikali dedi açıkçası çok umutsuz konuştu bi ay sonra başka doktora gittim tüpün biri açılmış diğeri de tikaliymis hidrosalpenks görülmüyor sıvı kaybolmuş dedi tüpler alınmadan tüp bebek deneyelim dedi ben de açıkçası tüplerin alınmasına sıcak bakmadım çünkü hayat mucizelere gebe bakalım inşallah tüp bebek tedavisi bi sıkıntı olmadan sonuçlanır
bence siz de bi doktorun muayenesiyle tupleri aldırmayın başka doktorlara mutlaka görünün

Maalesef bunu söyleyen 4. doktor. Ultrasonda da çok net görülüyor zaten sosis gibi. ve karın boşluğuma sıvı akışı mevcut. Operasyon olmama şansım yok

İnşallah sizin alınmasına gerek olmadan istediğiniz gibi sonuçlanır her şey :)

ilk gittigim doktor laparoskopi önerdi tüpler tikali dedi açıkçası çok umutsuz konuştu bi ay sonra başka doktora gittim tüpün biri açılmış diğeri de tikaliymis hidrosalpenks görülmüyor sıvı kaybolmuş dedi tüpler alınmadan tüp bebek deneyelim dedi ben de açıkçası tup
umarım herşey gönlünüzce olur
sosis gibi olunca mecbur alıyoruz demişti doktorum keske ilac tedavisi olsa da operasyoba hiç gerek kalmasa bizler de anne olabilsek

Ben de lokal anestezi ile oldum cumartesi günü toplandı yumurtam 5tane az olduğu için anesteziye gerek görmedi doktorum, önce agri kesici iğne vurdu o iğne ile toplama isleminin acısını hissetmiyorsun ama aletleri hissediyorsun, hemşire bana bağlı olan serumu kapattığı için bir ara tansiyonum düştü söyledim o an iyi hissetmedigimi hemen açtı serumu rahatladım toplam zaten 10dakika fln sürdü

Arkadaslar bilginiz olsun diye yasadıklarımı yazmak istiyorum tüm sayfaları tek tek okumustum nasıl oluyordiye bugün opu oldum 14 tane toplandı.Uyutularak hafif sedasyonla yapılıyor 10 dakika sürdü sonra 30 dakika sonra uyandırıyorlar ve sıfır ağrı asla Ağrı acı yok hiç korkmayın ben çok korkmustum ama inanılmaz rahat gecti istesem Öğleden sonra işe giderdim o kadar agrısız yani ayrıca ben Şehirdısında yaptırdım işlemden iki saat sonra yola çıkıp rahatca evime döndüm.korkmayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…