oy oyy yaşasın aykızımın bebişleri gelmiş bir kez daha sürecene tanık olarak teyze oldum :)
canım gözünaydın inşallah en kısa zamanda toparlanıp prens ve prensesin eve gelecekler.
bahtları şansları açık olsun. buarada terazi burcular hayatları güzelliklerle ve sanatla dopdolu olacak :)

moralini yüksek tut ki sütün gelsin .. sevgilerimle

aykızım gözün aydın...inşallah sağlıklı sıhatli döner evlerine bebişlerin...hamileliğim sürecinde bilgin ve ilginle hep yanımda oldun....allah senden razı olsun...biraz bebişlerden bahset...kaçıncı haftada ve kaç kilo doğdular...nede olsa benzer süreç yaşadık deneyimlerini paylaşırsan sevinirim...allahım hep yanında olsun...kendine ve bebişlere iyi bak.sevgilerimle...

hamiş arkadaşlar yeni hamşler allahım hepinize kolaylık versin.ben ve benim gibi yarılayanlara allahım zamanında kucağımıza almak nasip etsin...malum ben 20 haftaklık oldum...içimde kelbekler var sanki...kıpır kıpır hergünüm...ekimin sonu oğluşlarımın 4 lü tarama testi var teyzeleri perinatoloğa gidicem...onları gördüğüm zaman allahım sana ne kadar secde etsem az diyorum...negatif olanlar ve kararsız arkadaşlar haydi devam...ben diyorumki yıllar önce neden gitmedim diye hayıflanıyorum..bebişleriniz size tutundumu gerisini unutuyorsunuz...annelik herşeye ve her fedakarlığa değer...allahım hepimizin gönlüne göre versin...

hepinizin mübarek kurban bayramını kutlarım...inşallah birdahaki bayramlarımızı bebişlerimizle karşılamak dileğiyle....

selam kizlar iki hafta önce dra gitmistim iki kese görünmüstü burdaki dr um birdaha bugune randevu Verdi kalp atislari rahat duyulsun diye cok sukur bugun ikisininde kalp atisini duydum ay o an aglamamak icin kendimi zor tuttum 7 haftalik hamileymisim 10. haftayi atlattikmi rahatlariz dedi dr tabi hersey nasip Kismet rabbime sukurler olsun benim kanamam lekelenmem falan olmadi suan iyi gidiyor insallah hep böyle devam eder sevgiyle kalin

Gercekten cook sevindim ne kadar muhtesem bir duygu olabilcegini hayal bile edemiyorum o ani yasamanin.Allahin izniyle insallah 10.haftayi da saglikla tamamlayacaksin ve gunu geldiginde bebislerini sevgiyle kucaklayacaksin. Sevgiler...

merhaba güzel anne,
çok sevindim Allahım kuvezden hayırlısı ile kollarına almayı nasip etsin,
evlatlarını güle güle büyüt,
Allahım sizleri hiç ayırmasın,

canım çok geçmiş olsun,
benim de cumartesi az da olsa kanamam oldu, hemen doktora gittik, serum ve pruloton depot vuruldum, önümüz bayram olduğu için çok korkmuştum, neyse Allahım yardımcımız olsun, şuan ben de yatıyorum, yapacak bir şey yok, bebeklerimiz iyi olsunlar da,
bol bol dinlenelim,
ben de coraspirin kesilmedi, kızlar siz corasprini ne zaman bıraktınız ? hamileliğiniz sürece devam edecek mi?

merhaba canım,
inşallah sorunsuz bir hamileliğin olur, karnında büyürken oynadıklarını da görürsün ve sağlıklı bir doğumun olsun...

merhaba kızlar,
herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım,
Allahım bu mübarek günlerde hepimizin yar ve yardımcımız olsun...

Rosadali canim sanada gecmisolsun valla bende evdeyim surekli yatiyorum disari hic cikmiyorum cok sikildim ama kanama tekrar olmasindan korkuyorum.canim firdevs hanim coraspirini kanama durana kadar kullanmayalim dedi.hastaneden donuste kesildi bidahada hic gelmedi bende ertesi gunden itibaren almaya basladim zaten coraspirin surekli kesilmez sanirim.ben sabah proluton yaptirdigim icin onu yaptirmadi hastanede kan alinip serum takildi. canim sen rapormu aldin ben transferden sonra hic calismadim yillik izin ve rapor aldim bayramdan sonrada 12.haftaya kadar almayi dusunuyorum senin 12 hafta oldumu canim ondan sonra risk azaliyormus... Allah yardimcimiz olsun...iyi bayramlar...!

Hepinizin bayramını KUTLUYORUM.daha nice bayramlara bol bebişlerle girmeyi diliyorum.iyi ki varsınızzz mutlu bayramlarrr :))

Son düzenleme:
Canim oncelikle iyi bayramlar.
Gozunaydin. Ikisininde kalp atislarini duymussun.
7 haftalik yazmissin. O kadar oldu mu??
Kibrista transferin olusu daha dun gibi...

Hepinize.....Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim :))
Rosedali lalita siz neden aspirin kullanıyorsunuz?

merhaba canım, evet ben 2 hafta raporluydum yılık iznimi tam kullanamadım içeride 1 ay kadar iznim vardı, iş değişiklik nedeniyle ramazan bayramıyla sadece 2 hafta izin kullanabilmiştim, biz tam 11 haftayı doldurduk 12. haftadayız, doktorum 9 haftadayken tecrübelerime göre bebekler artık düşmez ama 9 ayın garantisini veremem demişti, hakkımızda hayırlısı olsun, biz bu hafta son olarak crinonem jel i kullanıyoruz gelecek pazartesi son kez kullanacağım. 23 ekim dede doktorun dediği prof mecburen gideceğiz artık, bakalım ikili test sonucumuz ne çıkacak,,büyük bir bekleyiş içerisindeyiz doktorumuz cinsiyetlerini görebilirsiniz dedi, Allahım ne verirse hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli olsunda kız ya da erkek bizim için önemli değil de, alış veriş merkezlerinde bebek kıyafetlerine bakıp bakıp geçiyoruz ( kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz) biran önce zaman geçsede kıyafetler alsak ve en önemlisi sağlıkla sıhhatli hayırlısı ile kucağımıza almak istiyoruz. askerlik gibi gün saymaya başladık, hafta hafta daha zor geçiyor, Allahım isteyen herkese nasip etsin, biz teyzelerimizin ellerinden öper herkese iyi bayramlar dileriz.

Hepinize.....Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim :))

Canim firdevs hn tedaviye basladiginda coraspirinde veriyor gerci ben oncedende kullaniyordum kani sulandirmak icin veriliyor.tanidigim bi kardiyolog tavsiye etmisti (annemde kalp hastaligi var) 40 yas uzeri kullanmak iyi olur demisti. bebisin tutunmasi ve saglikli gelismesi icin pihtilasma olmamasi gerek..

Canim oncelikle iyi bayramlar.
Gozunaydin. Ikisininde kalp atislarini duymussun.
7 haftalik yazmissin. O kadar oldu mu??
Kibrista transferin olusu daha dun gibi...

iyi bayramlar canim evet cok sukur ikisininde kalpi tik tak atiyordu cok heyecanlandim eylul 14 de transferim oldu burdaki drum ultrasyonda bakti 7 haftalik dedi canim

cumleten bayramimiz mübarek olsun rabbim önümüzdeki bayramlari bebislerimiz kucagimizda görmeyi tüm arkadaslarimiza nasip etsin insallah....

pbsc
arkadasım keske sende burdakı kadınlar gıbı yureklı olabılseydın sen halen buradakı kadınların nelerı göze aldıklarını bır evlat ıcın nelerı feda etıklerını bılememısın bılebıle kım gunah işlemek ıster hem herkesin gunahı kendıne sanamı düştü tasası allh yolunuzu açık gonulerınızı mutlu etsın kızlar azımle yola devam

pbsc
arkadasım keske sende burdakı kadınlar gıbı yureklı olabılseydın sen halen buradakı kadınların nelerı göze aldıklarını bır evlat ıcın nelerı feda etıklerını bılememısın bılebıle kım gunah işlemek ıster hem herkesin gunahı kendıne sanamı düştü tasası allh yolunuzu açık gonulerınızı mutlu etsın kızlar azımle yola devam

canım merhaba,
kanı sulandırıyor ve bebişlerin tutunmaları için denmişti,
biz kıbrısa gitmeden önce kullanmaya başlamıştık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…