mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldibende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......
Arkadaslar dun yine kanamam oldu buseferki cok fazlaydi parcalar seklindeydi hemen acile gittik dogumhanede icapci dr ultrosonda bakti Allaha sukurki bebislerim beni birakmamis ikisininde kalp atislarini gordu.. firdevs hn coraspirin simdilik kesti. acil dru zaruri ihtiyaclar disinda bisey yapmamami onerdi. bayramda memlekete gidemicem :-( bebislerim iyi olsunda baska bi zaman gideriz...
Aykizim tebrik ederim canim Allah anali babali saglikla buyutsun...
selam kizlar iki hafta önce dra gitmistim iki kese görünmüstü burdaki dr um birdaha bugune randevu Verdi kalp atislari rahat duyulsun diye cok sukur bugun ikisininde kalp atisini duydum ay o an aglamamak icin kendimi zor tuttum 7 haftalik hamileymisim 10. haftayi atlattikmi rahatlariz dedi dr tabi hersey nasip Kismet rabbime sukurler olsun benim kanamam lekelenmem falan olmadi suan iyi gidiyor insallah hep böyle devam eder sevgiyle kalin
canım çok geçmiş olsun,
benim de cumartesi az da olsa kanamam oldu, hemen doktora gittik, serum ve pruloton depot vuruldum, önümüz bayram olduğu için çok korkmuştum, neyse Allahım yardımcımız olsun, şuan ben de yatıyorum, yapacak bir şey yok, bebeklerimiz iyi olsunlar da,
bol bol dinlenelim,
ben de coraspirin kesilmedi, kızlar siz corasprini ne zaman bıraktınız ? hamileliğiniz sürece devam edecek mi?
selam kizlar iki hafta önce dra gitmistim iki kese görünmüstü burdaki dr um birdaha bugune randevu Verdi kalp atislari rahat duyulsun diye cok sukur bugun ikisininde kalp atisini duydum ay o an aglamamak icin kendimi zor tuttum 7 haftalik hamileymisim 10. haftayi atlattikmi rahatlariz dedi dr tabi hersey nasip Kismet rabbime sukurler olsun benim kanamam lekelenmem falan olmadi suan iyi gidiyor insallah hep böyle devam eder sevgiyle kalin
Rosadali canim sanada gecmisolsun valla bende evdeyim surekli yatiyorum disari hic cikmiyorum cok sikildim ama kanama tekrar olmasindan korkuyorum.canim firdevs hanim coraspirini kanama durana kadar kullanmayalim dedi.hastaneden donuste kesildi bidahada hic gelmedi bende ertesi gunden itibaren almaya basladim zaten coraspirin surekli kesilmez sanirim.ben sabah proluton yaptirdigim icin onu yaptirmadi hastanede kan alinip serum takildi. canim sen rapormu aldin ben transferden sonra hic calismadim yillik izin ve rapor aldim bayramdan sonrada 12.haftaya kadar almayi dusunuyorum senin 12 hafta oldumu canim ondan sonra risk azaliyormus... Allah yardimcimiz olsun...iyi bayramlar...!
Hepinize.....Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim :))
Rosedali lalita siz neden aspirin kullanıyorsunuz?
Canim oncelikle iyi bayramlar.
Gozunaydin. Ikisininde kalp atislarini duymussun.
7 haftalik yazmissin. O kadar oldu mu??
Kibrista transferin olusu daha dun gibi...
canım bizim eşlerimiz adam değil o yüzden her şeyi kabul ediyorlar..ayrıca bizde çok ahlaksız kadınlarız kimin olduğunu bilmediğimiz yumurtalarla hamile kalıp ne idüğü belirsiz çocuklar doğuruyoruz..allah bizi islah etsin...amin...
canım bizim eşlerimiz adam değil o yüzden her şeyi kabul ediyorlar..ayrıca bizde çok ahlaksız kadınlarız kimin olduğunu bilmediğimiz yumurtalarla hamile kalıp ne idüğü belirsiz çocuklar doğuruyoruz..allah bizi islah etsin...amin...
Hepinize.....Sevdiklerinizle mutlu sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirmenizi dilerim :))
Rosedali lalita siz neden aspirin kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?