Bunları söyleyen aysevi de donasyonla hamile kalmış formu takip ettiğim kadarıyla yanlış mıyım ??

Acmile buda nerden cikti simdi damdan duser gibi Aysevi pbscnin yorumuna karsilik onu yazmisti senin simdi nerden aklina geldi kirk yilliklari eşelemek..bu konular burdaki arkadaslarimizin moralini bozmaktan baska bi ise yaramaz her koyun kendi bacagindan asilacak bu Allahtan baska hic kimseyi ilgilendirmez..

Zenann ben estrofem 6 oral 2 vajinal crınone jel 2 vajinal gunasiri proluton igne folbiol coraspirin decavit kullaniyorum...

Transfer sonrası crinone jel estrofem ve coraspin mi kullandınız başka bir şey daha var mı?

merhaba zenann2,
biz transfer sonrası progestan günde 3 kere,(kanamam olunca crinone je ile değiştirdiler sabah ve akşam günde 2 kere kullandırdılar)
corasprin ve folbiol günde 1 kere,
estrofem transfer öncesi günde 3 tane iken transfer sonrası 4 e çıkardılar,
estrofemi 10 haftayı tamamladıktan sonra kestik,
crinone jel i ise 12 haftayı tamamladıktan sonra keseceğiz,,,
transfer günü 1 tane transfer sonrası 4 günde bir de toplam da 4 tane olmak üzere pruloton depot vuruldum.
başka bir ilaç kullanmadım.

Son düzenleme:
forumdaşlarım kutlu kutlu bayram geçirmeyi dilerim. inşallah önümüzdeki yıl ve sonraki bayramlarda hepimiz bebeklerimizle bayram kutlayacağız...

yıllar önce yeni evliyken anneme demiştim ben hamile kalırsam siz bana gelirsiniz diye. annem kardeşlerim hepsi ayrı şehirlerde, bu bayram bende toplandık çok mutlu oldum. gerçi bugün hepsi gitti annem bile..

bundan sonra bebişimle birlikte bayram gezmesi nasip olur inşallah...

Canım arkadaşlarım, hepinizin bayramını gönülden kutluyorum, birdahaki bayramlara mutlu ,huzurlu,sağlıklı ve tüm dileklerinizin gerçekleşmiş olarak girmenizi temenni ederim...

Benden haberler, hamileliğimin 6. haftasındayım, şimdilik güzel geçiyor, önceki gün kalp atışlarını duyduk ve bir sürprizle karşılaştık ÜÇÜZ...
Sevinsekmi üzülsekmi bilemedik, 2 sinin kalbi ve geişmesi çok iyiydi ama 3sü biraz zayıf dedi doktor 9. haftaya kadar belli olacakmış.

Şimdilik beklemedeyiz bakalım allahtan hayırlısı...

Hayırlı olsun bebişlerin canım sanada geçmiş olsun, inş en kısa zamanda bebeklerine sağlıcakla kavuşursun...

Çok ağladın, çok emek verdin, artık bunlar senin sevinç gözyaşların canım, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Rosedali ve lalita siz proluton iğneyi herhangi bir kanama ya da riskli bir durum olmadan sadece embriyo tutunsun diye mi vuruldunuz?

Ayyyyy çok tatlı çok güzel çok mutlu maşallah maşallah Rabbim tamamına erdirsin:)))

Canım çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.artık büyük bir aile oldunuz :)

Bayanlar hepinizden Özür dilerim bu topigi uzun sure sesiz takipteyim dün acinca birden o sayfa ve o yorum cikti yaa ne tarihe baktim vallahi cok Özür hepininizden kimseyi kirmak gibi bir niyetim yok bende bu yolun yolcusuyum herkese bolll sans diliyorum unutun gitsin bir yanlislik oldu sevgiler saygilar .....

merhaba bilginisa,
ne güzel duygu ve düşüncülerini paylaşmışsınız,
amin demek için yazmak istedim.
inşallah bebişinle birlikte nice uzun yıllar bayram gezmesine gidersiniz,
Allahım sizleri ayırmasın,,,,

Rosedali ve lalita siz proluton iğneyi herhangi bir kanama ya da riskli bir durum olmadan sadece embriyo tutunsun diye mi vuruldunuz?

merhaba zenann,
pruloton depotu embriyo tutunsun düşmesin diye vurduklarını biliyorum,
transfer yapıldığı gün de vurduruluyor, sonra 4 günde bir 3 kere daha vurduruyorlar, zaten 3 iğne yapıldığı zaman gebelik test yapılıyor, sonrasında ise kanama olduğu zaman tekrar vurduruyorlar,
ben bayram öncesi hafif kanamam vardı, serum yapıldı ve 2 adet pruloton depot verildi, serum takıldığı gün 1 tanesi ve bir hafta sonrasına bir tane daha vurulacağım,

merhaba zenann,
pruloton depotu embriyo tutunsun düşmesin diye vurduklarını biliyorum,
transfer yapıldığı gün de vurduruluyor, sonra 4 günde bir 3 kere daha vurduruyorlar, zaten 3 iğne yapıldığı zaman gebelik test yapılıyor, sonrasında ise kanama olduğu zaman tekrar vurduruyorlar,
ben bayram öncesi hafif kanamam vardı, serum yapıldı ve 2 adet pruloton depot verildi, serum takıldığı gün 1 tanesi ve bir hafta sonrasına bir tane daha vurulacağım,

merhaba canım,
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, üzülme önce hamileliğin tadını çıkar dediğin gibi 9 haftayı bir gör,
doktorlar zaten yönlendirir seni...

Slm kızlar hamilelere hayırlı olsun doğum yapnlarada ve sonuç bekleyende iyi haberler dilerm benle beraber benm testim 21nde olacak üçüncü ard Arda denemem ark herşeyi merak edîyorum hamı kalanlar illa kanama oldumu belirti nelerdi. Benm yumurta donosyondur. Kaçıncı denemede tuttu

Herkese saglik mutluluk huzur dolu gunler diliyorum.bebislerine kavusan tum arkadaslarada Allah evlatlariyla nice guzel bayramlar yasamalarini nasip etsin.benim gibi yolun basinda olanlarada bir dahaki bayramda cifte mutluluk nasip etsin.sevgiyle ve dostca kalin

Selam elvinnur. Benim de yumurta donasyonu. Cok sukur ilk denemede hamile kaldim.
Karnimin alt kisimlarinda ve kasiklarimda cok agri olmustu. Yumurta tutundugu icin boyle agrilar oluyor demislerdi.
Insallah 21 inde guzel haberi alirsin.

İşte tedavinin bu parçası bana uygulanmadı. O yüzden ısrarla sordum. En azından ikinci deneme de sorarım doktora pruloton yaptırayım mı diye. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…