Selam elvinnur. Benim de yumurta donasyonu. Cok sukur ilk denemede hamile kaldim.
Karnimin alt kisimlarinda ve kasiklarimda cok agri olmustu. Yumurta tutundugu icin boyle agrilar oluyor demislerdi.
Insallah 21 inde guzel haberi alirsin.
Slm kızlar hamilelere hayırlı olsun doğum yapnlarada ve sonuç bekleyende iyi haberler dilerm benle beraber benm testim 21nde olacak üçüncü ard Arda denemem ark herşeyi merak edîyorum hamı kalanlar illa kanama oldumu belirti nelerdi. Benm yumurta donosyondur. Kaçıncı denemede tuttu
Çok ağladın, çok emek verdin, artık bunlar senin sevinç gözyaşların canım, Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
merhaba canım,
inşallah sorunsuz bir hamileliğin olur, karnında büyürken oynadıklarını da görürsün ve sağlıklı bir doğumun olsun...
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım.hastanedeydim doğum oldu ve bebişlerim geldibende dün çıktım kend,me yeni yeni geliorum...bebişlerim hastanede küvezdeler umarım en kısa zamanda onlarda yanımızda olurlar......
oy benim melek yuzlu arkadasim insallah canim benim rabbim hepimizin yuzunu güldürsün sorunsuz hamilelik versin insallahhhhhhhhhhhhh
Waltkrayburg,bebis, karanfil elvinur hamile olan olmayan herkes sizler de hemen transferden sonra kullandınız mı
acaba proluton iğneyi kullandıysan ne sıklıkta kullandınız?
Arkadaslar geceyarisi benim yine kanamam oldu 1saat icinde kesildi sabah acile gittik icapci dr busefer alttan bakti Allaha sukur ikisininde kalp atimini gordu. ama öldum öldum dirildim tabiki. Dr kanamalar olacak pihtida gelebilir onemli olan beyaz parca gelmemesi ve cesme akar tarzda olmasin dedi.ya arkadaslar hamile kalmakla is bitmiyor 9 ayi tamamlamak önemli tabiki kalpten gitmezsem.Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zorrr...
hepinize hayırlı bayramlar
acil şifalar
ve güzel hayırlı haberler almanız dileğimle
bende artık küvezli teknik donanımlı hastahane arayışına girdim ve doktorum tedbir amaçlı 28.haftada vurulmam için cleston bebeklerin akciğer gelişimini hızlandıran iğneleri vuruldum.artık hayırlısı herhangi bir erken doğuma karşı tedbir dedi ve yaş faktörü ve ikiz gebelikten dolayı böyle bir şey uygulamamız gerekiyor dedi böyle tecrübesi olan arkadaşlar özellikle bebek arkadaşım senden bilgi istiyorum yardımcı olursan sevinirim bebekcm senin doğumun en yakın olandı ve ikizdi bana yazarsan sevinirim tabi diğer arkadaşlardanda bekliyorum.
tres mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim .
bilginsacım hiç dönmüyordun mesajlarıma yinede hepiniz sevgiyle kalın.
Waltkrayburg,bebis, karanfil elvinur hamile olan olmayan herkes sizler de hemen transferden sonra kullandınız mı
acaba proluton iğneyi kullandıysan ne sıklıkta kullandınız?
İşte tedavinin bu parçası bana uygulanmadı. O yüzden ısrarla sordum. En azından ikinci deneme de sorarım doktora pruloton yaptırayım mı diye. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Rabbim sana da hayırlı doğum nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?