- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
çok teşekkür ederim sizler ne kadar güzel insanlarsınız sizinle konuşmak dertleşmek ne güzel allahım tez zaman da kucağınızı doldursunMerhaba canım bence sen tahmin ettiğindende daha güçlüsün bak nelerle mücadele edip savaşı kazanmışsın çok geçmiş olsun inşallah bu yoldada başarılı olacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın.histereskopi korkulduğu kadar zor değil İnan insanı sadece anlatılanlar korkutuyor oysa yapılan işlem okadar da zor değil.bende korkarak gittim ama boşunaymış çok rahat yaptırdım emin ol sende yaptırdığın zaman boşuna korktuğunun düşüneceksin.haydi kolay gelsin sana bekledikçe daha çok stres yapacaksın git ve biranönce yaptır
Merhaba canım bence sen tahmin ettiğindende daha güçlüsün bak nelerle mücadele edip savaşı kazanmışsın çok geçmiş olsun inşallah bu yoldada başarılı olacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın.histereskopi korkulduğu kadar zor değil İnan insanı sadece anlatılanlar korkutuyor oysa yapılan işlem okadar da zor değil.bende korkarak gittim ama boşunaymış çok rahat yaptırdım emin ol sende yaptırdığın zaman boşuna korktuğunun düşüneceksin.haydi kolay gelsin sana bekledikçe daha çok stres yapacaksın git ve biranönce yaptır
arkadaşlar ben psikolojik olarak hiç iyi değilim dr fobim var hadi onu atlatabilsem dr a gidip ne diyeceğim histereskopi yi neden istiyorsun derse ne diyeceğim aslında tahlillerdende korkuyorum biliyorsunuz 2 yıl önce kanseri yendim irem hanım ve şimdiki dr larım tüp yaptırabileceğimi söylediler tabi onlar dondurulmuş sanıyorlar.irem hanım ile haziranda görüşmüştüm beni bir dr a yönlendirmedi birde arkadaşlar menopoza girmiş bir insan histereskopi yi ne yapacak gibi düşünürler yada bu yaştan sonra çocuğu ne yapacak gibi düşünmelerinden korkuyorum sizi okuyorum gaza geliyorum sonra yine sönüyorum eşimi ikna edemedim ama henüz kendim cesaret edipte histereskopi yaptırmadım ki
arkadaşlar bana bi cesaret verin hepinize teşekkür ediyorum
söyleyecek söz bulamıyorum çok çok teşekkür ederim ama istanbulda yaşamıyorum. kasım yolcuları allah yardımcınız olsun kasımda benim olmaz ama inşallah en kısa zamanda olur kasım yolcuları dualarım sizinle allah yardımcınız olsun.Canım gerçekten sen de bu formun en güçlülerindensin...Tedavilerini bitirmişsin artık sıra bebiş tedavisine gelmiş...Arkadaşım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin dönmek olmaz, İstanbul da yaşıyorsan ben gelirim seninle histereskopi çektirmeye emin ol hiç bir doktor senin neden bunu çektirmeye gideceğini merak etmez kimseyi ilgilendirmez ki ayrıca senin anne olma isteğin. Tahlillerde de birşey yok zaten canını yakacak tahlillerini günü birlik Kıbrıs a gidip yaptırabilirsin hatta histereskopiyi de...Önce sen inanmalısın ki eşini de ikna edebilesin :) biraz formun 400 lü sayfalarını okumanı tavsiye ederim efsune nin yazılarını bak alpilknurun ve buradaki insanların neleri aştığını sen de yapabilirsin hadi topla cesaretini sen ben alpilknur bcemre ve diğer Kasım yolcuları. ..Kasım şanslıları biz olalım....
kızlar bugün kontrolümüze gittik şükür oğluşum her bakımdan iyimiş. gün geçtikçe büyüyor masal gibi.
yarın fakülteye gidicem ayrıntılı ultrason ve değerlendirme için.
sizden dua istiyorum herşey rast gitsin ve iyi haberlerle dönelim..
dönünce hemen yazarım sonucu buraya..
kızlar bugün kontrolümüze gittik şükür oğluşum her bakımdan iyimiş. gün geçtikçe büyüyor masal gibi.
canim ya, demek masallah senin oglun 3.5 aylik olsun...hey gidi zaman :) insallah yakinda onunda gaz sorunu tüm biter canim. bizdede ayni kusma olayi cok kötü. üst destirme moda oldu bizde artik :)) sab simplex damlasi kullaniyormusun? bi onun fayadasini biraz görüyürouz biz, güzelce gaz cikariyor.
özleme konusuna gelince...aynen canim bebebkler uyurken dahi özlüyorum ben........cok ama cok güzel bir duygu imis..darisi tüm anne olmak isteyen arkadaslarimiza........
Merhaba arkadaslar tam kendimi firdevs hanımı aramak için hazırlamışken eşim daha önce tüp bebek tedavisi yaptırdığımız yer aracılığıyla Halil İbrahim Tekin 'e yaptırmamızı istiyor burda yaptırırsam ekstra testlerdende kurtulmuş olurum çünkü zaten beni tanıyorlar.HIT e yaptıran arkadaşları merak ediyorum gerçekten başarılımı,ilgi ve alakaları nasıl lütfen anlatırmısınız .birde Kıbrıs'ta 5 gün kalmama gerek olmadığını eşimin gidip sperm vermesini ve benimde sadece embriyo transferi için oraya gitmemin yeterli olduğunu söylediler.embriyo transferi yapılmadan önce embriyoya genetik analiz yaptıran varmı ben yaptırmayı düşünüyorum.sevgiler
Günaydin yol arkadaslarim
genel bir soru takildi esimle benim aklima merkezlerle ilgili. Simdi orda bizlerin bütün bilgilerimiz var tabii, kimlik kopilerine dahi. acaba o belgeler her zaman kliniklerde saklaniyormu - kesin net bilgisi olan varmi? yoksa bir sorucaktim dr. fridevs hanima. biz esimle birlikte tabii bu durumu gizli tutucagiz ömür boyu, acaba dedik merkezler de belirli zaman sonra siliyorlarmi kayitlari? ne bileyim bazen iste cok korkuyorum, dünya cok kücükdür diyorum, tanidik bir doktor, hemsire o merkeze gidip de benim kagitlarimi görürse diyorum :)
siz ne düsnüyorsunuz bu konu hakkinda - veya gizlilik konusunda? sanirim bu forumda yüzde 99 u ileride cocuguna donasyon oldugunu aciklamiycak. baska yabanci forumlarda genelde tam ters oluyor, onlar cocugun bilme hakki var diye, ergenlik cagina gelmeden acikliyorlar. veya cocuk hissedermis falan filan.
düsüncelerinizi paylasirsaniz benimle sevinirim
sen calisiyormusun cnm ? ben ev isi bile yapmiyorum esim yazin izin kullanmadi hamile kaldiktan sonra Aldi izinini yilbasina Kadar evde onun rahatligi var cok sukur ben devamli uzaniyorum arada kucuk yuruyusler yapiyorum bir mide bulantisi birde bas agrim var ama sikayet etmiyorum saglikli gelsinlerde hepsi gecer
Günaydin yol arkadaslarim
genel bir soru takildi esimle benim aklima merkezlerle ilgili. Simdi orda bizlerin bütün bilgilerimiz var tabii, kimlik kopilerine dahi. acaba o belgeler her zaman kliniklerde saklaniyormu - kesin net bilgisi olan varmi? yoksa bir sorucaktim dr. fridevs hanima. biz esimle birlikte tabii bu durumu gizli tutucagiz ömür boyu, acaba dedik merkezler de belirli zaman sonra siliyorlarmi kayitlari? ne bileyim bazen iste cok korkuyorum, dünya cok kücükdür diyorum, tanidik bir doktor, hemsire o merkeze gidip de benim kagitlarimi görürse diyorum :)
siz ne düsnüyorsunuz bu konu hakkinda - veya gizlilik konusunda? sanirim bu forumda yüzde 99 u ileride cocuguna donasyon oldugunu aciklamiycak. baska yabanci forumlarda genelde tam ters oluyor, onlar cocugun bilme hakki var diye, ergenlik cagina gelmeden acikliyorlar. veya cocuk hissedermis falan filan.
düsüncelerinizi paylasirsaniz benimle sevinirim
Bende yaptırmıştım hiç merak etme hersey güzel olucak ve güzel haberlerle döneceksin keyfini çıkar hamileliğinin canım :)
forumun güzel anneleri anne adayları nasılsınız?Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....size bir sorum var:trombofili paneli testi yani pıhtılaşma testinde neler var aktivite ptt,pt,pt zamanı,pt ınr,antitrombi III aktivitesi bunlar mı tam olarak.sevgiler
Evet canim calisiyorum bu sene maalesef iznim yok kullandim hepsini.
Mide bulantisi ve bas agrisi bende de var.
Basagrisi icin kullandigin bisey var mi??
Uc gundur bende cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?