çok teşekkür ederim sizler ne kadar güzel insanlarsınız sizinle konuşmak dertleşmek ne güzel allahım tez zaman da kucağınızı doldursun

canım çok teşekkür ediyorum. allah kimseyi çocuksuz bırakmasın allah seninde yardımcın olsun.

Canım benim neden bu stres? Neden bu korkular? Histereskopi o kadar basit bir işlem ki,sen nelerle mücadele etmişsin aşkolsun bu işlemleri mi yaptıramayacaksın? Daha önceden varsa filmin gerek olmuyor o zaman,ben 3-4 yıl önce yaptırmıştım onu da kabul ettiler.Geleli,m dr uma ne diyeceğim? hiç birşey deme sormuyorlar zaten niçin istediğini,sorarlarsa da tüp bebek yaptırıyorum de,ne diyebilirler? ben de 46 yaşındayım,valla göğsümü gere gere gidiyorum kontrollere,kime ne? ben bu arada dr uma donasy. olduğunuda söyledim,hiç de tepki almadım,bundan da çekinme,kimsenin hayatımıza müdahale etme hakkı yokki,ileride keşke dememek için şimdiden başlamalısın,eğer gerçekten anne olmak istiyorsan ne olur bırak korkularını,inan hepsi çok basit işlemler ve sonrası mükemmel bir ödül:) ben geçen sene de yaptırdım,bu sene çok şükür devam ediyor,biliyorsun dişhekimiyim saçlarım bembeyaz oldu,erkek kadın bütün hastalarıma hamileyim diyorum,hatta bazen bu yaştan sonra diye de ekliyorum ama inan kimsede yadırgama hissetmedim herkes çok seviniyor ve bir yığın ileri yaş hamilelik örnekleri veriyorlar,hele yabacıların çoğu 40 ından sonra hamile kalıyor artık,inan hiçbirşey için geç değil,hayat erteleyecek kadar,korkularla yaşayacak kadar da uzun değil,bugün randevunu al ve başla bak nasıl arkası gelecek:)[/QUOTE]

senin yazın bana güç verdi çok teşekkür ederim aslında 3-4 yıl önce ye ait histereskopi de rahim filmimde var dı canım benim allah bebeğini kucağına almanı nasip etsin. sağlıkla inşallah dualarım hepinizle.

kızlar bugün kontrolümüze gittik şükür oğluşum her bakımdan iyimiş. gün geçtikçe büyüyor masal gibi.
yarın fakülteye gidicem ayrıntılı ultrason ve değerlendirme için.

sizden dua istiyorum herşey rast gitsin ve iyi haberlerle dönelim..
dönünce hemen yazarım sonucu buraya..

söyleyecek söz bulamıyorum çok çok teşekkür ederim ama istanbulda yaşamıyorum. kasım yolcuları allah yardımcınız olsun kasımda benim olmaz ama inşallah en kısa zamanda olur kasım yolcuları dualarım sizinle allah yardımcınız olsun.

allah yardımcın olsun içini ferah tut herşey yolunda olacak rahat git dualarımız seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah yolunu acik etsin insallah oglusunun saglikli ve guzel haberleriyle geleceksin.dualarim seninle

Evet canım bende sab simplex veriyorum , eskisine oranla şuanda daha iyi eskiden ıkınıp sıkınmaktan göbek fıtığı olmuştu göbeği hep dışarıda duruyordu şimdi düzeldi Allah'tan. Aynen üst değiştirme bizde de öyle moda 2 günde kıyafet mendil önlük herseyi tüketiyoruz maşallah çamaşır makinası hiç durmuyor, neyse ki soyunmayı seviyor da ağlayıp etmiyor :)

Bende yaptırmıştım hiç merak etme hersey güzel olucak ve güzel haberlerle döneceksin keyfini çıkar hamileliğinin canım :)

Merhaba arkadaslar tam kendimi firdevs hanımı aramak için hazırlamışken eşim daha önce tüp bebek tedavisi yaptırdığımız yer aracılığıyla Halil İbrahim Tekin 'e yaptırmamızı istiyor burda yaptırırsam ekstra testlerdende kurtulmuş olurum çünkü zaten beni tanıyorlar.HIT e yaptıran arkadaşları merak ediyorum gerçekten başarılımı,ilgi ve alakaları nasıl lütfen anlatırmısınız .birde Kıbrıs'ta 5 gün kalmama gerek olmadığını eşimin gidip sperm vermesini ve benimde sadece embriyo transferi için oraya gitmemin yeterli olduğunu söylediler.embriyo transferi yapılmadan önce embriyoya genetik analiz yaptıran varmı ben yaptırmayı düşünüyorum.sevgiler

Günaydın canım. Ben Hit'de yaptırdım. 3'ünü de. Klinik çok güzel, ekip çok ilgili, alakalı, güleryüzlü. Dr. a gelince, senin dr.dan ne beklediğinle alakalı. Ben çok memnun kaldım. Öyle oturup, sohbet etmiyor ama ne soruyorsan, cevabını alıyorsun. İlk karşılaştığımda çok şaşırmıştım. Masallardaki mavi gözlü dev gibi. Kendisine de söylemiştim :) İşindeki başarısına zaten laf söylenemez. Ben ilkinde günübirliklik gitmiştim. Ancak bende rahim kalınlığı sorunu olduğu için diğerlerinde fizyoterapi aldım. Bu nedenle trn.den 6 gün önce orada oldum ve gün aşırı fizyoterapi aldım. Ben çok memnun kaldım istersen git görüş ama sanırım diğerlerine göre bir miktar daha pahalı. Bol şans diliyorum....

Günaydin yol arkadaslarim

genel bir soru takildi esimle benim aklima merkezlerle ilgili. Simdi orda bizlerin bütün bilgilerimiz var tabii, kimlik kopilerine dahi. acaba o belgeler her zaman kliniklerde saklaniyormu - kesin net bilgisi olan varmi? yoksa bir sorucaktim dr. fridevs hanima. biz esimle birlikte tabii bu durumu gizli tutucagiz ömür boyu, acaba dedik merkezler de belirli zaman sonra siliyorlarmi kayitlari? ne bileyim bazen iste cok korkuyorum, dünya cok kücükdür diyorum, tanidik bir doktor, hemsire o merkeze gidip de benim kagitlarimi görürse diyorum :)

siz ne düsnüyorsunuz bu konu hakkinda - veya gizlilik konusunda? sanirim bu forumda yüzde 99 u ileride cocuguna donasyon oldugunu aciklamiycak. baska yabanci forumlarda genelde tam ters oluyor, onlar cocugun bilme hakki var diye, ergenlik cagina gelmeden acikliyorlar. veya cocuk hissedermis falan filan.

düsüncelerinizi paylasirsaniz benimle sevinirim

Canim ayni konuyu bizde esimle konustuk. Kimlik fotokopilerini neden aldiklarini anlayamadik.

Evet canim calisiyorum bu sene maalesef iznim yok kullandim hepsini.
Mide bulantisi ve bas agrisi bende de var.
Basagrisi icin kullandigin bisey var mi??
Uc gundur bende cok fena.

Canım aslında çok iyi bir konuya değinmişsin yine..benimde aklımda hep bu sorular.bende merkeze eşimin kızıyla gitmiştim.eşimin kızı dokuz yaşında.ilerde böyle birşeyden benim çocuklara yada birilerine bahsederse diye çok korkuyorum.gerçi ne yaptırdığımı anlamadı orada.ama büyüdüğünde parçaları birleştirebilir.dolayısıyla korkuyorum tabii.bilgilerimizi yok ettiklerini sanmıyorum.belki uzun bir zaman sonra siliyor olabilirler.ama oraya giden birilerine bilgi vericeklerini sanmıyorum canım.en doğrusu bunu irem hanıma sormak olabilir.kendine iyi bak Cnm...

Bende yaptırmıştım hiç merak etme hersey güzel olucak ve güzel haberlerle döneceksin keyfini çıkar hamileliğinin canım :)

Maşallah, allah tamamına erdirsin. Nolur olumlu düşünmeye çalışın her konuda. Hep endişe etmek hiç iyi gelmiyor vücuda. Her şey güze olacak, inanın:)

Arkadaslar bende bu konuda dertliyim benim annem ablam biliyor ama onlara guveniyorum esimin tarafindan kimsenin bilmesini istemiyordum esiminde soylemeyecegini dusundum ona guvendim maalesef kayinvalidem bigun aradi demesinmi dayin soruyo kibristami yaptirdiniz sok oldum hayir istanbulda acibademde dedim inanmis gibi ha oylemi dedi telden sonra icime bir kusku dustu esime eve gelince niye onlara soyledin bu konuda hassas oldugumu biliyosun ya ilerde cocuklarada duyulursa ben soylemedim kibrisa tatile gitcez demis tabiki ben inanmadim lutfen anneni ara durumu duzelt dedim tamam dedi.bu konu kapanmak uzereyken annem demesinmi kayinvaliden telde banada dayinin ve onun bildigini soyledi ay cok moralim bozuldu olay uzamasin annemi uzmeyeyeyim diye konuyu kapattim kayinv.deyi aramadim annemde aramami istemedi ama tabiki bu durum beni cok korkutuyo gelecek konusunda ya diyorum ilerde cocuklara yada bana imada bulunurlarsa icim hic rahat degil.klinik konusunda gizli tutacaklarini dusunuyorum o konuda korkum yok.

forumun güzel anneleri anne adayları nasılsınız?Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....size bir sorum var:trombofili paneli testi yani pıhtılaşma testinde neler var aktivite ptt,pt,pt zamanı,pt ınr,antitrombi III aktivitesi bunlar mı tam olarak.sevgiler

canim gectigimiz yaz bende yaptirdim trombofili paneli icinde aklimda kalanlar Faktor v leiden mutasyonu faktör 2 mutasyonu mthfr icinde baska testlerde vardi ama aklimda yok suan

Evet canim calisiyorum bu sene maalesef iznim yok kullandim hepsini.
Mide bulantisi ve bas agrisi bende de var.
Basagrisi icin kullandigin bisey var mi??
Uc gundur bende cok fena.

canim bas agrisi icin birsey kullanmiyorum fazla agridigi Zaman uyumaya calisiyorum zaten yeterince ilac aliyoruz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…