Canim ayni konuyu bizde esimle konustuk. Kimlik fotokopilerini neden aldiklarini anlayamadik.
Arkadaslar bende bu konuda dertliyim benim annem ablam biliyor ama onlara guveniyorum esimin tarafindan kimsenin bilmesini istemiyordum esiminde soylemeyecegini dusundum ona guvendim maalesef kayinvalidem bigun aradi demesinmi dayin soruyo kibristami yaptirdiniz sok oldum hayir istanbulda acibademde dedim inanmis gibi ha oylemi dedi telden sonra icime bir kusku dustu esime eve gelince niye onlara soyledin bu konuda hassas oldugumu biliyosun ya ilerde cocuklarada duyulursa ben soylemedim kibrisa tatile gitcez demis tabiki ben inanmadim lutfen anneni ara durumu duzelt dedim tamam dedi.bu konu kapanmak uzereyken annem demesinmi kayinvaliden telde banada dayinin ve onun bildigini soyledi ay cok moralim bozuldu olay uzamasin annemi uzmeyeyeyim diye konuyu kapattim kayinv.deyi aramadim annemde aramami istemedi ama tabiki bu durum beni cok korkutuyo gelecek konusunda ya diyorum ilerde cocuklara yada bana imada bulunurlarsa icim hic rahat degil.klinik konusunda gizli tutacaklarini dusunuyorum o konuda korkum yok.
lalita canim seni cok iyi anliyorum, keske esin annesine demeseydi ama is isten gecmis. acaba onlar da biliyorlar denilmesi, tüp bebek olarak mi sadece biliyorlar? yani insanlar kibris a da tüp bebek icin gidiyor illaki donasyon icin degil. insallah öyle biliyorlardir. donasyon icin senin annen ve ablan nasil karsiladilar? merak ediyorum acikcasi. benimkiler bilse hayatta kabullenmezler ve beni cok irdelerler.
biz esimle kendi aramizdada artik bu konulari hic konusmayalim dedik, tabii bazen olmuyor mutlaka bir konu giriyor. ama cocuklarda artik dünyada konusmak istemiyorum onlar bebek olsa dahi bu konular yanlarinda konusulsun istemiyorum. sanki öyle kendimi daha rahat hissediyorum iste.
senin durumuna gelince. ben olsam kayinvaliden gercekten kesin biliyorsa donasyon oldugunu karsina alip konusmaniz lazim yemine getirmesi lazim, bu olayi kimseyle daha paylasmamasi icin. cünkü bak kayinvaliden anneni aramis - ya senin annen bilmemis olsaydi??
Arkadasim keske demeseydi ama artik olan olmus ben k.validenin cahilligine kiziyorum soylediyse herkese normal bi konu gibi soylemesi gerekmiyor.bunun gizli bisey oldugunu soylenmemesi gerektigini cocuk bile bilir.annem ona gereken cevabi vermis cenesini kapatmis kimseye soylemedim bi kardesim biliyor demis.ama insan yinede boyle birine guvenemiyor.o bunun onemli bir konu oldugunu gizliliginin farkinda degil acaba tam tersi olsaydi ayni sekildemi hareket ederdi?...ben onunla yuzyuze konusmayi dusunuyorum gordugumde...annem telden sonra kendine geldi dedi ama yinede icim rahat degil..
Arkadasim keske demeseydi ama artik olan olmus ben k.validenin cahilligine kiziyorum soylediyse herkese normal bi konu gibi soylemesi gerekmiyor.bunun gizli bisey oldugunu soylenmemesi gerektigini cocuk bile bilir.annem ona gereken cevabi vermis cenesini kapatmis kimseye soylemedim bi kardesim biliyor demis.ama insan yinede boyle birine guvenemiyor.o bunun onemli bir konu oldugunu gizliliginin farkinda degil acaba tam tersi olsaydi ayni sekildemi hareket ederdi?...ben onunla yuzyuze konusmayi dusunuyorum gordugumde...annem telden sonra kendine geldi dedi ama yinede icim rahat degil..
Evet canım bende sab simplex veriyorum , eskisine oranla şuanda daha iyi eskiden ıkınıp sıkınmaktan göbek fıtığı olmuştu göbeği hep dışarıda duruyordu şimdi düzeldi Allah'tan. Aynen üst değiştirme bizde de öyle moda 2 günde kıyafet mendil önlük herseyi tüketiyoruz maşallah çamaşır makinası hiç durmuyor, neyse ki soyunmayı seviyor da ağlayıp etmiyor :)
canim firdevs hnmn anlasmali otelleri girnede lefkosede degil. lefkosede kalmak isterseniz klinige yürüme mesafesinde merit otel var 5 yildizli nezih bir otel sadece kahvalti veriyor ama o Pakete dahil olmaz sanirim biraz pahali bir otel rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin
Waltrayburg merhaba hayırlı olsun hamileliğin sanırım Firdevs ' e yaptırdın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin..Benim sormak istediğim fiyat konusu birde paket program falan diyorlar, ve pazarlık şanşımız oluyormu?? Kalınan oteller nasıl onlarmı ayarlıyor ?? Ücret konusu hakkında bilgi verebilirmisin. Teşekkürler.
Merhaba arkadaslar tam kendimi firdevs hanımı aramak için hazırlamışken eşim daha önce tüp bebek tedavisi yaptırdığımız yer aracılığıyla Halil İbrahim Tekin 'e yaptırmamızı istiyor burda yaptırırsam ekstra testlerdende kurtulmuş olurum çünkü zaten beni tanıyorlar.HIT e yaptıran arkadaşları merak ediyorum gerçekten başarılımı,ilgi ve alakaları nasıl lütfen anlatırmısınız .birde Kıbrıs'ta 5 gün kalmama gerek olmadığını eşimin gidip sperm vermesini ve benimde sadece embriyo transferi için oraya gitmemin yeterli olduğunu söylediler.embriyo transferi yapılmadan önce embriyoya genetik analiz yaptıran varmı ben yaptırmayı düşünüyorum.sevgiler
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.benimde ilk denemem negatifti.bir yıl sonra Tekrar denedim.ilk denmem berk beyde dünya tüp bebekte oldu.ikinci ise firdevs hanımda.sanırım sende berk beyde denemiştin.ikinci denemende inşallah pozitifi görürsün...
kızlar bugün kontrolümüze gittik şükür oğluşum her bakımdan iyimiş. gün geçtikçe büyüyor masal gibi.
yarın fakülteye gidicem ayrıntılı ultrason ve değerlendirme için.
sizden dua istiyorum herşey rast gitsin ve iyi haberlerle dönelim..
dönünce hemen yazarım sonucu buraya..
Kusura bakma Hit konusunda fikrimi yazacağım. İlginç ilk görüşmeye çağırmadılar mı seni?? Genelde çağırırlar nedense uterusun ince olur. Sonra eşinden sperme alıp dölleyip dondururlar sen istediğin zaman gel derler. Sende de çözünenler tutmaz tabi ::)) Yani kusura bakma ben bunları yaşadım. Dondurulmuşu ucuza yapan adam sende ilkini dondurulmuş kullanır. Hit tede tutar ama genelde 3. de.. Ama Firdevs'te ilkinde tutma ihtimali daha büyük. Sonuçta bu iş birazda şans işi. Ama genede sizin bileceğiniz iş...Ha bu arada ilgi alaka ilk parayı alınca süper para alındıktan sonra bitiyor gerçi her yerde öyledir de. Ben yaptıklarını etik bulmadım açıkçası dondurulmuş kullandılar bende. Sen eğer orda yaptıracaksan eşin gittikten 5 gün içinde sende git derim...Allah hepimize kolaylık versin...
Waltrayburg merhaba hayırlı olsun hamileliğin sanırım Firdevs ' e yaptırdın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin..Benim sormak istediğim fiyat konusu birde paket program falan diyorlar, ve pazarlık şanşımız oluyormu?? Kalınan oteller nasıl onlarmı ayarlıyor ?? Ücret konusu hakkında bilgi verebilirmisin. Teşekkürler.
Günaydin canim tskr edrim darisi isteyen herkesin basina insallah evet dr um firdevs hnm ben 3 kez gittim 1 kez Sefket beye 2 kez firdevs hnma ve hic paket almadim oteli onlar ayarliyor hava alanindan alip otele Kadar birakiyorlar pazarlik olmuyor bildigim kadari ile bana yapmadilar ben ilk Sefket beye gidip 2. ciye firdevs hanma gittigim icin 2 kez 4500 ödedim arti otel yol vs hemen hemen her ilk gittiginde olmazsa 2. gittiginde tüm oradaki dr lar hep ayni 1000 euro indirim yapiyorlar yani 3500 ödüyorsun cnm tabi ayni dr a gidersen benim gibi dr degisirsen yeniden ayni parayi ödüyrsun ben drumu degistirdigim icin pisman degilim iyikide firdevs hnma gitmisim diyorum umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kal rabbim gönlüne göre versin ..
Canım tedavin hayırlı olsun.rahim kaınlığına gelince ilacı artirmak inan işe yarıyor.birde sana kesinlikle nar suyunu tavsiye ediyorum.sabah akşam aç karnına bir bardak yemeklerdenn yarım saat önce .sen yinede saraçoğlunun sitesinden ayrıntılı bak.narın tam mevsimi şimdi.güzel haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım..merhaba arkadaşlar ,
rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.
sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.
hepinize bol bebişli günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?