Günaydin canim tskr edrim darisi isteyen herkesin basina insallah evet dr um firdevs hnm ben 3 kez gittim 1 kez Sefket beye 2 kez firdevs hnma ve hic paket almadim oteli onlar ayarliyor hava alanindan alip otele Kadar birakiyorlar pazarlik olmuyor bildigim kadari ile bana yapmadilar ben ilk Sefket beye gidip 2. ciye firdevs hanma gittigim icin 2 kez 4500 ödedim arti otel yol vs hemen hemen her ilk gittiginde olmazsa 2. gittiginde tüm oradaki dr lar hep ayni 1000 euro indirim yapiyorlar yani 3500 ödüyorsun cnm tabi ayni dr a gidersen benim gibi dr degisirsen yeniden ayni parayi ödüyrsun ben drumu degistirdigim icin pisman degilim iyikide firdevs hnma gitmisim diyorum umarim yardimci olmusumdur sevgiyle kal rabbim gönlüne göre versin ..
Teşekkürler verdiğin bilgiler için. Çok sağol canım...
Kusura bakma Hit konusunda fikrimi yazacağım. İlginç ilk görüşmeye çağırmadılar mı seni?? Genelde çağırırlar nedense uterusun ince olur. Sonra eşinden sperme alıp dölleyip dondururlar sen istediğin zaman gel derler. Sende de çözünenler tutmaz tabi ::)) Yani kusura bakma ben bunları yaşadım. Dondurulmuşu ucuza yapan adam sende ilkini dondurulmuş kullanır. Hit tede tutar ama genelde 3. de.. Ama Firdevs'te ilkinde tutma ihtimali daha büyük. Sonuçta bu iş birazda şans işi. Ama genede sizin bileceğiniz iş...Ha bu arada ilgi alaka ilk parayı alınca süper para alındıktan sonra bitiyor gerçi her yerde öyledir de. Ben yaptıklarını etik bulmadım açıkçası dondurulmuş kullandılar bende. Sen eğer orda yaptıracaksan eşin gittikten 5 gün içinde sende git derim...Allah hepimize kolaylık versin...
Merhaba arkadaşlar Kasım için transfere hazırlanırken hsg sonucu endometrial polip görüldü ameliyat gerekli bu gebeliğin oluşmasına engel bir durummuşherşeyde bir hayır vardır dedik ne yapalım böyle birşey yaşayan varmı acaba
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle burda deneyim ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yazdıklarınızın formun sessiz takipçileri için de ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz demeyeceğim, bu forma giren herkesin birbirini ne kadar iyi anladığına eminim. HIT ile ilgili tespitiniz gerçekten bu durumda hayati önem taşıyor, özellikle maddi veya başka özel nedenlerden dolayı bir kaç deneme yapma imkanı olmayan kadınlar için. O nedenle bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirlerse çok memnun olurum.
Bir de şunu sormak istiyorum, Kıbrıs'taki merkezle kontak kurup direk gitmek mi avantajlı yoksa burdaki bir doktorun vasıtasıyla mı?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler, sevgiyle ve sağlıkla kalın
Ben yaptırdım polip histereskopi ile hatta septumda olduğunu söyledi doktor. Bizim bu tedavi pahalı bir tedavi olduğu için evet sende bu ameliyatı olabilirsin öyle zor bir ameliyat değil kesi olmadan vajinal yapılıyor.iyi yapan bir doktora yaptırabilirsin...
merhaba arkadaşlar ,
rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.
sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.
hepinize bol bebişli günler
merhaba arkadaşlar ,
rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.
sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.
hepinize bol bebişli günler
söyleyecek söz bulamıyorum çok çok teşekkür ederim ama istanbulda yaşamıyorum. kasım yolcuları allah yardımcınız olsun kasımda benim olmaz ama inşallah en kısa zamanda olur kasım yolcuları dualarım sizinle allah yardımcınız olsun.
Merhaba arkadaslar bazilarinin bildigi gibi agustosda tup bebek denedik ama negativ sonuc aldik,adetim oldu ozaman ve ozamandan bu yana adet olmuyorum,dr gittim normalmis,ultrasona bile benim zorumla bakti.hemen deneyeceksen adet söktürücü veririm dedi.bizde anca 2.aya deneyebilcez dedim,acaba sizdede boyle sorun oldumu buarada yasim 34,karin agrim bel agrim ara ara gögüs agrim geliyor.hic bir zaman düzensizlikde yasamamisdimkorkmaya basladim((
Slm canim cevabin icin tesekkurler evet almanyadayim ben kendi kadin dr gittim ilac falan hic bise vermedi,tup bebek merkezine randevu yapmayi dusunuyorum onumuzdeki aya,merkez 50km uzaklikda.internette adacayini okudum duzensizlik icin alip deneyecem belki sogan kurude denerim midem kaldirirsa:))slm cnm seni hatirladim cnm önce gecmis olsun,bende agustosta negatif aldim..seni anlyiorum tabiki.
Galiba yurtdisinda kendi yumrutanla denemistin degilmi?
adet olmaman herkeste farkli tabiki ..
Mutlaka kendi doktoruna sormalisin ve eger mümkünse hangi doktora gittin onunla görüsmelisin.
Bildigim kadariyla bana doktorum adet olabilmem ve düzene girmesi icin clocyo-prognova(yurtdisinda adi baska) diye bir ilac vermisti ..21 günlük
beklyiorsun ve adet oluyorsun.yani öncelikle mutlaka kendi tedavi doktoruna ulas ve konuyu paylas cnm.yazdigim ilaci asla kullanma cok gencsin belki baska bir tedavi sekli önerebilirler.
Nerde yasiyorsun?
hangi klinige ve doktora gitmistin?
simdiden gecmis olsun insallah zamanal düzene griecektir yasin cok genc güzel bir yastasin endisen olmasin bebegin olur cnm.
sevgilerimle
Tüm güzel annelerimize iyi aksamlar diyorum.
Hersey gönlümüzce olsun insallah.Dua kapilairmiz acik olsun,herseyin hayirlisi versin Rabbim hepimize..
Agustosta olumsuz bir tedaviden sonra toparlandim ve yavas yavastan kendimi hazirladim.Bu sefer kendi haline biraktim hic bir sey yapmiyorum.Bakalim neler olacak zaman gsöterecek.
Söz vermistim ondan borc bildim ve burdayim arkadaslar.
Alpilknurun dedigi bende yazayim beni unutsanizda sorun yasamam ama paylasim güzeldir..ondan burdayim.
Ilaclarima basladim 2-3 gün oldu classik bir tedavi sekli..
Sevket beye gidiyorum 5.tedavim olacak..son kez deniyeyim dedim eger olmazsa bakacagiz ne yapariz insallah son olur.
hangi tarihte klinikte olurum bilmyiorum ama günübirlik gidecegimiz icin sorun etmiyorum.
Simdili k etsrofemin migde bulantisi disinda sikayetim yok..
inslallah islerimi ayaralar zamaninda oarada olmayi sorunsuz güzellikler-mucizeler icin dua ediyorum veeee sizdende dualar beklyiorum .. allahin izniyle..
tekrar görüsmek üzere ,her sorunuza acigim sorabilirisniz vaktim oldukca burdayim.
sevgilerimle.
Seni özlwmiştik.sanırım yoğun çalışıyorsun.yeniden deneme kararına çok sevindim.alpiknurla sende başarıcaksınız inşallah.azmine hayranım.başaramasaydım bende senin gibi tıpkı Tekrar Tekrar denerdim.adet düzenin nasıl oldu Cnm.kanamaların düzene girdimi.bu kez adet olup gitmeni tavsiye ederim.adet olup rahim tabakası dökülüyor.ve yeni bir tabaka Ile kalınlaşıyor.yani uzun süre adet olmayınca rahim kalın olsa bile endometrium bozulmaya başlıyor.ilaçların etlisinden sadece kanama olmuyor.bu benim nacizane fikrim.güzel haberlerini bekliyoruz kendine iyi bak cnmm
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle burda deneyim ve düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Yazdıklarınızın formun sessiz takipçileri için de ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz demeyeceğim, bu forma giren herkesin birbirini ne kadar iyi anladığına eminim. HIT ile ilgili tespitiniz gerçekten bu durumda hayati önem taşıyor, özellikle maddi veya başka özel nedenlerden dolayı bir kaç deneme yapma imkanı olmayan kadınlar için. O nedenle bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunabilirlerse çok memnun olurum.
Bir de şunu sormak istiyorum, Kıbrıs'taki merkezle kontak kurup direk gitmek mi avantajlı yoksa burdaki bir doktorun vasıtasıyla mı?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler, sevgiyle ve sağlıkla kalın
Merhaba arkadaslar bazilarinin bildigi gibi agustosda tup bebek denedik ama negativ sonuc aldik,adetim oldu ozaman ve ozamandan bu yana adet olmuyorum,dr gittim normalmis,ultrasona bile benim zorumla bakti.hemen deneyeceksen adet söktürücü veririm dedi.bizde anca 2.aya deneyebilcez dedim,acaba sizdede boyle sorun oldumu buarada yasim 34,karin agrim bel agrim ara ara gögüs agrim geliyor.hic bir zaman düzensizlikde yasamamisdimkorkmaya basladim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?