Benim tablet tress yazıyorum teessüf yapıyor...:52:

Güzel resim için değerli bilgilwrin için çok saol..tabi siz bu konuda daha deneyimlisiniz.benim için fikirletiniz çok önemli.fakat benimkisi biraz süt bezesinden farklı bişeyler oldu bakalım umarım geçicek.bu arada epeydir yoktun atessncim seni görmem çok güzellll:))

safamiza uzun süredir gelmissin ama ben girmedigim icin farkinda dgeildim cnm.öncelile hosgeldin.
yazayim dedim yazina istinaden,
Histeroskopi amalyiatinda korma derim.yeni yaptirdim bende cok yeni daha kolay geciyor korkulacak hic bir sey yok.
zaten narkoz alyiorsun 15 dk islem akabinde hemen uyaniyorsun.
Mikroda tutma ve hamile sansin artar diye bilyiorum.endisne olmasin bizler güclü anneleriz.bunuda basaracaksin
Yolun acik olsun cnm.emekelrin insallah bosa cikmaz.sneinde kuacaklarin bebeklerle dolar..
#Hangi klinige gidiyorsun ?
#Mirodamisin ?
#Nerde yasiyorsun ?
seni taniyayim diye sordum cnm.
tekrar görüsmek üzere.sevgiler

Bu yazdıkların bana mı acaba :) doğuş tüp bebek klinik Şevket bey doktorum ilk denemem başarısız kısmetse Kasım sonu tekrar gideceğiz önce hayırlısıyla polip ten kurtulayım inşallah hafta içi olacağım ameliyatı istanbulda yaşıyorum sen nezaman ameliyat oldun hangi şehirdesin fiyat bilgisi verirmişim bize verilen fiyat çok yüksek geldi sigortaya da gitmek istemiyorum :(
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese inşallah bizlerde hayırlısıyla bebişler nasip eder Allah yar ve yardımcımız olsun...

Tüm güzel annelerimize iyi aksamlar diyorum.
Hersey gönlümüzce olsun insallah.Dua kapilairmiz acik olsun,herseyin hayirlisi versin Rabbim hepimize..
Agustosta olumsuz bir tedaviden sonra toparlandim ve yavas yavastan kendimi hazirladim.Bu sefer kendi haline biraktim hic bir sey yapmiyorum.Bakalim neler olacak zaman gsöterecek.
Söz vermistim ondan borc bildim ve burdayim arkadaslar.
Alpilknurun dedigi bende yazayim beni unutsanizda sorun yasamam ama paylasim güzeldir..ondan burdayim.
Ilaclarima basladim 2-3 gün oldu classik bir tedavi sekli..
Sevket beye gidiyorum 5.tedavim olacak..son kez deniyeyim dedim eger olmazsa bakacagiz ne yapariz insallah son olur.
hangi tarihte klinikte olurum bilmyiorum ama günübirlik gidecegimiz icin sorun etmiyorum.
Simdili k etsrofemin migde bulantisi disinda sikayetim yok..
inslallah islerimi ayaralar zamaninda oarada olmayi sorunsuz güzellikler-mucizeler icin dua ediyorum veeee sizdende dualar beklyiorum .. allahin izniyle..

tekrar görüsmek üzere ,her sorunuza acigim sorabilirisniz vaktim oldukca burdayim.
sevgilerimle.

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşalah hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin yüce mevlam çıktığın bu yolda sana kolaylıklar nasip etsin dilerim bu denemende bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

Bu yazdıkların bana mı acaba :) doğuş tüp bebek klinik Şevket bey doktorum ilk denemem başarısız kısmetse Kasım sonu tekrar gideceğiz önce hayırlısıyla polip ten kurtulayım inşallah hafta içi olacağım ameliyatı istanbulda yaşıyorum sen nezaman ameliyat oldun hangi şehirdesin fiyat bilgisi verirmişim bize verilen fiyat çok yüksek geldi sigortaya da gitmek istemiyorum :(
Çok teşekkür ederim Rabbim herkese inşallah bizlerde hayırlısıyla bebişler nasip eder Allah yar ve yardımcımız olsun...

Merhaba cnm fazla tanimyiorum sizi memnun oldum tanistik burdan cnm.hemen cevaplyiorum sorularini:
Öncelikle tedavin hayirli olsun.
Evet bende hep onda gittim memnunum sorun yasamadim,aslinda her yerde ayni islerm yeterki allahim ol desin.Firdevs hanimad a gitmistim ama hamile kalamadim nedense..))
5.olacak Sevket beye gidisim .insallah son olur diyorum.
yolun acik olsun cnm,emek veriyoruz cok bos dönemyelerim insllah son olur..
Ben ekimin ikinci haftasinda oldum .Sevket bey istedi yaptir dedi.bende zaten istemesede ypatiracaktim.
Ben almanyada yasiyorum burda gittigim bir klinik (tüp bebek klinigi)var klinigin 3.katini amalyiathane yapmislar tüm islemelr orada oluyor.Yutdsidna saglik sektörü farkli isledigi icin saglik sigortam ödedi.ama sordugumda pahali olamdigini söylemisti doktorum.
Türkiyede pahali hatta üc milyara yakin oldugunu duydum ama ben yaptirmadim bilemiyorum tabiki.
Amalyiat cok asit zor bir yani yok -korkmayiniz ek olarak iletiyorum.
Hepimizin allahim yardimcisi olsun.Eger paylasmak istedigin olursa özelden ulasabilrisin cnm.
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

ayvanar hangi doktoru tercih edeceksen kendin kontakt kur. burdan bir doktor yönlendirdiği takdirde senin ödemenden oda pay alıyor sen ona ayrıcada muayene ücreti ödüyorsun. hem kendin iletişime geçersen ödemede pazarlık şansında olur, sürecide istediğin gibi kontrol edersin. zaten onların anlaşması olmayan herhangi bir doktorda da hazırlanman mümkün.. rast gitmesi temennisiyle..

Melisa demek negatif almıştın sonucunu hatırlayamadım ama seni hatırlıyorum. Laraksın önerdiği hapı bende kullanıyordum mutlaka faydasını görürsün. ayrıca tüp denemesinden önce bir kaç ay adet görmen senin lehine olur.

Tress ben aylardır evdeki sütyenlerimi kullanamıyorum hepsinden taşıyor. penye sporcu sütyenlerinden kullanıyorum oldukça rahat. o çıt çıtlılardan ileriye doğru sanırım bende alıcam.. memeler önemli onlara dikkat et :)

nasilsin cnm? seni burda görmek güzel ,doguma az kalmis balik burcu bebislerin olacak.darisi bize insallah.
görüsmek üzere cnm
sevgiler

burda görünce sveindim cnm.Nasilsin? herhangi bir hazirlik icindemisin ?
Benim yarim kalan dansözleri insallah bu sefer tamamlariz cnm?
erken alarm icin kusura bakma cnm.bu sefer kesin olmadan ve tam 12.tamamlamadan asla yazmayacagim..
Darisi diger anne adaylarina insallah -böyle olmayi cok isterim ..insallah..
görüsmek üzere
sevgiler

Son düzenleme:
Aykızım çok sevindim.büyük buluşma gerçekleşti demek.ne kadar mutlusundur ama haketmiştin.
Lalita çok geçmiş olsun.Biraz yorucu olacak ama filmin sonunda aşıklar birbirine kavuşacak değil mi? :)
Alpilknurcum her zamanki gibi hiperaktif hayatın devam ediyor sanırım Allah kolaylık versin.Ay sonunda bebeklerini almaya gidiyormuşsun umarım herşeyin hayırlısı olur.
Işık70, tabi ki bol bol yemeğini ye kesinlikle kendini engelleme.doğumdan sonra verirsin kiloları.önemli olan hamileliğin ve bebeğin gelişimi.
Hazanumut, zamana bırak kendini ve o zaman seni yavaş yavaş hazırlayacak donasyona.Bu sefer daha güçlüsün unutma.
Anisha ve Bebek, meleklerinizle yaşamınız ne kadar ilk zamanlar biraz sıkıntılı da olsa onların büyüdükçe şekerlenmeleri herşeyi unutturacaktır.Bir gülümsemeleri,parmağınızı tutması bile herşeye değer :)
Bilginisacım, güzel günler devam edecek sen sadece bebişinin doğumunu hayal et, beraber geçireceğiniz zamanları düşün.
Larax, inanmak başarmanın yarısıdır canım.senin de inşallah hamileler kervanına girdiğini göreceğiz.

Arkadaşlarım 2 haftadır yazamıyordum.evimden uzakta hastane kontrollerim için şehir dışındaydım bugün döndüm.Yazamadığım günlerde adetim geldi ve geçen ay ilaçlarımın 10.günü kistlerimin patlamasıyla ertelenen donasyonum için geri sayım başladı.Kasımın başında Kıbrıs'ta olacağım.

Arkadaşlar Günaydın
Hepimizin östrojen hormonu ile ilgili sorunu var hazırlık aşamasında estrofemi hepimiz kullanıyoruz. Geçen bir yerde okudum östrojenin artmasına yardımcı bazı besinleri paylaşmak istedim. Maydanoz, soya fasulyesi, soya filizi adaçayı, bal, polen,mercimek, bezelye, kabak çekirdeği, keten tohumu, yeşil çay, bira, kereviz, sarimsak, badem, incir, muz, avokado, havuç destek olarak yiyebileceğimiz ve içebileceğimiz besinler. Bu uğurda Rabbim gönlümüze göre versin...

Son düzenleme:
Merhaba cnm fazla tanimyiorum sizi memnun oldum tanistik burdan cnm.hemen cevaplyiorum sorularini:
Öncelikle tedavin hayirli olsun.
Evet bende hep onda gittim memnunum sorun yasamadim,aslinda her yerde ayni islerm yeterki allahim ol desin.Firdevs hanimad a gitmistim ama hamile kalamadim nedense..))
5.olacak Sevket beye gidisim .insallah son olur diyorum.
yolun acik olsun cnm,emek veriyoruz cok bos dönemyelerim insllah son olur..
Ben ekimin ikinci haftasinda oldum .Sevket bey istedi yaptir dedi.bende zaten istemesede ypatiracaktim.
Ben almanyada yasiyorum burda gittigim bir klinik (tüp bebek klinigi)var klinigin 3.katini amalyiathane yapmislar tüm islemelr orada oluyor.Yutdsidna saglik sektörü farkli isledigi icin saglik sigortam ödedi.ama sordugumda pahali olamdigini söylemisti doktorum.
Türkiyede pahali hatta üc milyara yakin oldugunu duydum ama ben yaptirmadim bilemiyorum tabiki.
Amalyiat cok asit zor bir yani yok -korkmayiniz ek olarak iletiyorum.
Hepimizin allahim yardimcisi olsun.Eger paylasmak istedigin olursa özelden ulasabilrisin cnm.
tekrar görüsmek üzere
sevgilerimle

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için ameliyat tan dolayı hiç korkum yok sadece tedirginlik iyi bir doktor arayışındayım okadar operasyon geçirdimki artık alıştım :( sadece hep bunları yalnız yaşamak çok üzülüyor oyüzden burada birbirimizi tanımadan verdiğimiz destekler beni çok motive ediyor Operasyonu hayırlısıyla geçireyim Kasım sonu inşallah bende gideceğim tekrar denemeye Rabbim bu yolda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlarım 2 haftadır yazamıyordum.evimden uzakta hastane kontrollerim için şehir dışındaydım bugün döndüm.Yazamadığım günlerde adetim geldi ve geçen ay ilaçlarımın 10.günü kistlerimin patlamasıyla ertelenen donasyonum için geri sayım başladı.Kasımın başında Kıbrıs'ta olacağım.

Merhaba Ansu ,yazina rastliyordum ama hic yazismadik birebir.
Yolun acik olsun cnm emek veriyoruz insallah bebeklerle döneriz .
Bol sans diliyorum .
Hnagi klinige gidiyorsun?
Biraz bilgi veririmisin cnm?
Tekrar görüsmek üzere
sevgiler

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için ameliyat tan dolayı hiç korkum yok sadece tedirginlik iyi bir doktor arayışındayım okadar operasyon geçirdimki artık alıştım :( sadece hep bunları yalnız yaşamak çok üzülüyor oyüzden burada birbirimizi tanımadan verdiğimiz destekler beni çok motive ediyor Operasyonu hayırlısıyla geçireyim Kasım sonu inşallah bende gideceğim tekrar denemeye Rabbim bu yolda hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet cnm alistik ameliyatlara.ben korkarim amelyiatalrdan fobim var hatta ignelere..oldu bitti böyleyimdir..
Doktor arayisindasin ,hangi doktor sana smaimi yaklsmis - göz göze gelmisseniz ,kanin isinmissa. sicak kanli candan davraniyorsa..ona git cnm. kalbin sesini dinle..soguksa-az konusuyorsa ve tam sorunu cevapaldiysa..hemen birak derim )) kendimce düsüncem..zaman ve sartalr bazen düsüncemiszi zorluyor..
Destlekelrimiz cok güzel oluyor evet -bilgiler cok degerli. motive yol gösterici cok önemliii ..katiliyorum..
Kasim sonu gidioyrsun oylun acik olsun insllah bebislerle dönersin cnm..
görüsmek üzere .
iyi pazarlar..

Arkadaşlar Günaydın
Hepimizin östrojen hormonu ile ilgili sorunu var hazırlık aşamasında estrofemi hepimiz kullanıyoruz. Geçen bir yerde okudum östrojenin artmasına yardımcı bazı besinleri paylaşmak istedim. Maydanoz, soya fasulyesi, soya filizi adaçayı, bal, polen,mercimek, bezelye, kabak çekirdeği, keten tohumu, yeşil çay, bira, kereviz, sarimsak, badem, incir, muz, avokado, havuç destek olarak yiyebileceğimiz ve içebileceğimiz besinler. Bu uğurda Rabbim gönlümüze göre versin...

Güzel paylasimlar dilerim,
Bilgiler icin cok sagol evet ihtyiacim var östrojen hormonuna deteklemek gerek..
cogu zaten hayatimizda var. .daha cok agirlik vermek gerek..
iyi pazarlar cnm.

Evet cnm alistik ameliyatlara.ben korkarim amelyiatalrdan fobim var hatta ignelere..oldu bitti böyleyimdir..
Doktor arayisindasin ,hangi doktor sana smaimi yaklsmis - göz göze gelmisseniz ,kanin isinmissa. sicak kanli candan davraniyorsa..ona git cnm. kalbin sesini dinle..soguksa-az konusuyorsa ve tam sorunu cevapaldiysa..hemen birak derim )) kendimce düsüncem..zaman ve sartalr bazen düsüncemiszi zorluyor..
Destlekelrimiz cok güzel oluyor evet -bilgiler cok degerli. motive yol gösterici cok önemliii ..katiliyorum..
Kasim sonu gidioyrsun oylun acik olsun insllah bebislerle dönersin cnm..
görüsmek üzere .
iyi pazarlar..

Evet Allah'ın izniyle Kasım sonu inşallah :) özelden mesaj atamadım henüz mesaj atma yetkim yok :( yarın karar vereceğiz inşallah maddi anlamada biraz zorladığından o yönünüde düşünüyoruz burada şartlar sizin orası gibi değil malesef özelde fiyatlar almış başını gidiyor Allah düşürmesin eksikliğinine göstermesin ...

Sevgiler
Görüşmek üzere
Hayırlı akşamlar

Evet Allah'ın izniyle Kasım sonu inşallah :) özelden mesaj atamadım henüz mesaj atma yetkim yok :( yarın karar vereceğiz inşallah maddi anlamada biraz zorladığından o yönünüde düşünüyoruz burada şartlar sizin orası gibi değil malesef özelde fiyatlar almış başını gidiyor Allah düşürmesin eksikliğinine göstermesin ...

Sevgiler
Görüşmek üzere
Hayırlı akşamlar

sanada hayirli aksamlar,
kasim sonu hemen gelir insallah her sey gönlünc e olacaktir.
burdada tüm özel her seyimizi ödedim bende sadece histeroskopiyi sigortam karsiladi cnm.Hamile kaldigimiz andan itibaren devlet karsiliyor. Igne vurdurmak-kan vermek -ilac almak hep ödüyoruz allah kolayik versin diyorum hepimize..kolay degil tabiki..
tedavi skelinden biraz bahsedermisin ?hangi doktora gdiiyorsun? hangi ilacalri aliyorsun?
mesaj atamasanda gelir sana.simdi kontrol ettim benim mesaj kutum dolmus hemen sifirliyorum her zaman atabilirsin.

görüsmek üzere

sanada hayirli aksamlar,
kasim sonu hemen gelir insallah her sey gönlünc e olacaktir.
burdada tüm özel her seyimizi ödedim bende sadece histeroskopiyi sigortam karsiladi cnm.Hamile kaldigimiz andan itibaren devlet karsiliyor. Igne vurdurmak-kan vermek -ilac almak hep ödüyoruz allah kolayik versin diyorum hepimize..kolay degil tabiki..
tedavi skelinden biraz bahsedermisin ?hangi doktora gdiiyorsun? hangi ilacalri aliyorsun?
mesaj atamasanda gelir sana.simdi kontrol ettim benim mesaj kutum dolmus hemen sifirliyorum her zaman atabilirsin.

görüsmek üzere
Merhaba

Benim mesaj sayım dolmamış henüz oyüzden mesaj atamıyorum tekrar denedim olmadı forumda yazdığım mesajların 50 olması gerekmiş :40: benim şuan 27 :40:

Doğuş ta tedavim doktorum Şevket bey ilk denemem 3ay önceydi bir önceki adet günüme göre sanırım 12 gün sonrası lucrin iğne yaptırdım bir adet kullandığım ilaçlar adetin ikinci günü başladım estrofem coraspin ve folbiol e .Transfer günü protestan ve 2adet ilaç daha vardı başladığım beş günlük şuan isimleri aklımda değil:( bu transferde aynı ilaçlar olur sanırım forumda okuduğum kadarıyla herkes hunlarını kullanıyor şimdilik aklıma gelen bunlar o süreçte çok gergin ve stresliydim hata transferden çıkınca çok ağladım neden bilmiyorum ama tutmazsa tekrar denemem diyordum ama sonra tutmadığını öğrenince yine ağladım bi kaç gün sonra tekrar deneyelim dedim ve şuan Kasım sonunu sabırsızlıkla bekliyorum :) inşallah bu sefer olacak hayırlısıyla sen de biraz bahsejermisin

merhaba arkadaşlar ,

rahim kalınlığı için bugün .dr.a gittim. firdevs hnm ın tavsiye ettiği dr. rahmin ince olduğunu söyledi 5. küsür.7-8 mm olursa çok seviniriz dedi.
ilaç dozajını 3 ad. den 6 ad. e çıkardı günde. pazartesi tekrar çağırdı. ne olacak bilmiyorum.
irem hnm.la görüştüm olabilir dedi biz onun için ara kontrol istiyoruz dedi .ilaç dozajını yükselttiğimiz an kalınlık fırlama yapar dedi biraz içime su serpti.
sizin görüşleriniz nedir bu konuda. bu durumla karşılaşan arkadaşlarımız bilgi verebilir mi acaba.

sizinle paylaşmak .içimi dökmek istedim .rahatlıyorum çünkü yazınca.
herkese çok selam ediyorum.

hepinize bol bebişli g:emir_bebek::emir_bebek:ünler

merhaba canım,
hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın, rahim kalınlığını estrofem ile ayarlıyorlar, sen sıkma canını,
transfer olmadan önce sorunların çözülmesi daha iyi olur,
morelin hep yüksek olsun,
inşallah seninde hamilelik haberini hayırlısı ile alırız.

selam kızlar ben fakülteye gittim geldim 7 kasıma detaylı ultrason için gün verdiler.
iki hafta bekleyecek olmak canımı sıktı buraya yakın başka bir şehirde özel bir hastanede bir doktora gittim oda inceledi herhangi bir anomali yok, ikizin diğerinin kesesi içerde olduğu için tarama testinde sonucu yanıltabileceğini söyledi benim doktorum gibi.
o hastanedeki radyolojide detaylı ultrasona gircektim ama radyoloji doktorunun deneyimli omadığına kanaat getirdim.
şimdi 7 kasımı bekleyeceğim. ama içim rahat oğlum gayet iyi gelişimide normal devam ediyor. yinede detaylı ınceleyeceğim.

dua eden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkürler..

umarım herkesin keyfi yerindedir

merhaba canım,
sıkma canını, bak herşey yolunday mış, bir anormallik yokmuş, anlayamadım birşey senin ki tek yumurta ikizi mi?
bu haftaya şükür gelebilmişsin, yarılamışsın yolu, dilerim Allahtan bundan sonraki haftalarda sorunsuz bir hamileliğin olur,
Rabbim tek avvazda doğurmayı nasip etsin,

Merhaba arkadaşlar Kasım için transfere hazırlanırken hsg sonucu endometrial polip görüldü ameliyat gerekli bu gebeliğin oluşmasına engel bir durummuş :( herşeyde bir hayır vardır dedik ne yapalım böyle birşey yaşayan varmı acaba

merhaba canım,
geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun,
dilerim bir an önce ameliyatını olur, tedavine başlarsın,

Back
X