Arkadaşlarım bugün adetimin 8.günü.Sabah doktora gittik eşimle ve rahim kalınlığım 6 çıktı.Geçen ay 8 çıkmıştı ama kistlerim patlayınca transfer ertelenmişti.Bu ay 6 çıktı.az mı çok mu?iyi mi kötü mü bilemedim.sanki biraz az gibi görünüyor.Doktoruma bildirdim cevap bekliyorum.Hayırlısı diyelim artık.
Uzun süredir göremedim formda snei cnm?
Nasilsin ? iyimisin? bebislerin kac tane? iyilermi?
Yurtdisindasin ,mikro eylülde yaptirmistin ?
Umarim her sey yolundadir mesaj kutuna bak cnm.
Her sey gönlünce olsun ,görüsmek üzere
sevgiler.
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Senin de yazdığın gibi bir gün biz de o güzel haberi alırız.
Ben Firdevs Hn.'a gideceğim.İlk donasyonum olacak aslında geçen ay yapılacaktı ama kistlerim patladı 2 gün kala.o yüzden erteledik.eşim örnek verip geldi.donmuşlarla yapılacak.
canım benim tekiz devam ediyor. aylar biran önce geçsin şubat gelsin istiyorum.
gece ilginç bir şey oldu; uyuyordum tuvalate sıkıştım uyandım o anda aklıma sen geldin ve senin bağışıklık sisteminin izin vermediği aklıma düştü bir anda. bu yönden araştırdın mı.?
çünkü sen daha önce doğal yoldan doğum yapmışsın bize göre daha kolay şekilde gebelik elde etmen gerektiğini düşünüyorum.
canim benim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer alacaksin bebislerini kucagina..pollyanna internete asermesi cok oldugu icin girmiyo canim ekrana bakinca midesi bulaniyormus ama iyi masallah halen 3 tane devam ediyor bu hafta sonu netlesecek ne olacagi sevgiyle kal canim
laraxcim dr daydim canim terminim aksamdi internete gec girdim dün sana cevap yazdim saniyordum ama galiba sana diye dalginlikla baskasina attim sanursam neyse dedigim gibi bu aksam dr daydim söylediklerine önce üzüldüm sonra rahatladim Allah biliyor yaa benim bebislerimden Kücük olanin kalbi Durmus yani artik tek bebegim var ve dr cok saglikli dedi kaybettigime devam etmedigine üzüldüm sonra dr 35 Yas üzeri ikiz gebeligin riskli oldugunu ikisinide kaybedebilirdin ama suan saglikli bir gebeligin var en sagliklisi tek bebek dedi ..hayirlisi buymus dedim sonucta bebisimi kucagima alayim rabbim eli ayagi Düzgün saglikli hayirli bir evlat versinde daha ne isteyeyim sevgiyle kalin
canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....
laraxcim dr daydim canim terminim aksamdi internete gec girdim dün sana cevap yazdim saniyordum ama galiba sana diye dalginlikla baskasina attim sanursam neyse dedigim gibi bu aksam dr daydim söylediklerine önce üzüldüm sonra rahatladim Allah biliyor yaa benim bebislerimden Kücük olanin kalbi Durmus yani artik tek bebegim var ve dr cok saglikli dedi kaybettigime devam etmedigine üzüldüm sonra dr 35 Yas üzeri ikiz gebeligin riskli oldugunu ikisinide kaybedebilirdin ama suan saglikli bir gebeligin var en sagliklisi tek bebek dedi ..hayirlisi buymus dedim sonucta bebisimi kucagima alayim rabbim eli ayagi Düzgün saglikli hayirli bir evlat versinde daha ne isteyeyim sevgiyle kalin
Rosedali, cok sevindim adina canim, elbette basta saglikli bebek olmasi önemli, ama cok güzel seninkide demek benimkiler gibi bir kiz bir erkek - tebrikler canim.
Lalita ve Rosedali - migde yanmasindan bahsetmissiniz. 12. haftayi gectiginiz zaman alabilirsiniz migde yanma ilaci. zarari yok, bosuna eziyet cekmeyin ve güzelce hamileliginizi yasayin arkadaslarim. bende kullandim o haplardan - omeprazol - inanin dünyalar varmis dedim. ne güzel normal sekile döndü migdem. gercekten tavsiye ederim, rahatlarsiniz, yoksa cok felakat oluyor.
benim bebisler uyanmaya basladi, yine yazarim burdan. iyi aksamlar arkadaslar
canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....
canım merhaba,
yaşadığın duyguları bana tam 1 ay yaşattılar, ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. bana hep hayırlısı buymuş belki sakat,özürlü olarak doğacaktı, belki diğerini de düşerecekti demişlerdi.
hayırlısı işte elden birşey gelmiyor, geride kalan bebeğe Allahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin,
çok geçmiş olsun.
Öncelikle sen ve bebegin saglikli oldugu icin sevindim.
Evet cn msorun dgeil netten ulastik sgaol cnm,sözünde duran birisin yazmissin ayrica sagol.
Üzülme rabbim uygun görenini takdim etmistir.tek bebek saglklidir daha rahat hamilelik gecireceksin - bebeginde rahat karninda büyüecektir.güzel dogumlar,hayirli evlatlar versin cnm.
Firdevs haniminda emegine saygi duyuyor doktorununda allah yolunu acik etsin diyorum. masallah herkesi hamile birakiyor.
yasin cok genc rahatlikla hamilleigi ikizide tasiyabilirdin cnm ama olsun rabbim öyle uygun görmüs..tebrikler cnm .ykainda sikayetelrinde gecer hamileliligin güzel gecer.
esinde -yavrunda cok sevinmistir ..
görüsmek üzere
sevgiler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?