ay cnm aci bir durum ama bazende kabullenmek gerekiyor tabiki .Kizina uzun ömürler versin cnm ..
Cok sevindim cnmm ..yolun acik olsun..
saglikli sorunsuz hamilelikler dilerim
tebrikler cnm ..görüsmek üzere

Larax canım 14 adet donmuşum var.donmuşlarla yapma sebebim geçen ay tam transfere gidecekken kistlerim patladı tabi o sırada donör de hazırlandığı için donörü kaçırmayalım dedi Firdevs Hn. çünkü bu donörün çok iyi olduğunu söyledi.biz de tamam dedik.kaç adet transfer edilecek ben de bilmiyorum şu an açıkçası.Şu an rüzgara bıraktık kendimizi gidiyorum sonumuz hayrola :)

Canım teşekkür ederim inşallah iyi haberler veririm bunu o kadar çok istiyorum ki

Arkadaşlar benim rahim kalınlığı 6 çıkınca estrofem günde 4'e çıkarıldı.Şu an transfer günümü bekliyorum önümüzdeki hafta yolculuk başlıyor tabi bir terslik olmazsa.

Canlarim, can dostlarim, sirdaslarim - her zaman burda kendimi öyle rahat hissediyorumki anlatamam..neyse...

Waltkrayburg canim, hakkinda hayirlisi buymus. Allahim bu bebegini kucagina almayi nasip etsin canim benim. Nasil hissediyon kendini, migde bulantilari gecti mi yavas yavas?

Larax canim uzun zamandir okumamistim yazilarini - sevindim tekrar bir denemeye girdigin icin. Dualarimiz seninle. insallah sendende güzel haberler alicagiz yakinda.

Tunanehir - ne heyecanlandim bir bilsen..........demek ikizlerin geliyor canim.........hic korkma, 2kiloyu gecmisler bu cok ama cok iyi. bak benimkiler 1300 ve 1700 gr dilar. ve simdi nur topu gibi topladilar kendilerini. küveze girse bile bu bebislerinin önemli icin unutma canim. ne güzel öyle heyecanli günler seni bekliyorki anlatamam :)))) ne olur bizlere haber ver ara sira olsada!!!!

Bilginisa canim benim, senin yazdiklarini hep takip ediyorum. son durumun nasil su an canim? ne güzel bak sende ilerledin hayirlisiyla. efsune den haber aliyomusun? sanirim uzun zamandir buralarda yokdu.

Rosedali, bahset demissini benden ve ikizlerimden.. vallahi ne diyim sana, öyle bir yogun geciyorki günler geceler anlatamam :) dünyalar tatlisi bebislerim yavas yavas gülücükler atiyorlar teyzesi!! ve inan insanin yüregi firliyo sanki sevincten :))) hatta ara sira sesli sanki gülüyolar, öyle bir tatilarki anltamam. Allahim nazardan korusun. Elbette zor günlerde geciriyoz. bazen 2 saatte bir altini temizle, mama yedir derken, bi bakiyom aksam olmus ve islerim kalmis evde. yani kendini yogunluga hazirla canim. ama suda var, bazi bebisler mama yiyo 4 saat uyuyor, böyle de olabilir sende. bende oglum öyle, kizim degil. yani hepsi farkli oluyor. kendine güzel bir organizasyon yap cocuk odasinda, mutfakda (sayet emzirmezsen, mama verirsen).
insallah emzirebilirsin. bizimkiler küvezde olduklari icin basta ve cok kücük dünyaya geldikleri icin ben sütümü sagdim, sonrandan biraz emdiler ama daha henüz kuvvetleri yokdu. sütüm de azaldi sonra tüm kesildi. napiyim kismet degilmis fazla emzirmek diyorum. yoksa ikizleri emzirmek icin yastiklar var, ikisinide üzerine yatiriyorsun yastigin güzelce beraber emziriyosun. bir kac kez bende öyle emzirdim, cok ama cok güzel oluyor. tavsiye ederim denemen gerek mutlaka :)

hemen hemen her gün biz disariya da cikiyoruz bebislerle, yaklasik 2 saat yürüyüse cikiyorum. ciktigim an disariya bebekler hemen uyuyor. o cocuk arabasinin sallamasi ve temiz hava oksijen onlara cok iyi geliyor. misil misil uyuyorlar, dinleniyorlar cok güzel.

haftada bir kez banyo yaptiriyoz. cok zevkli oluyor. suyu cok seviyorlar yavrularim. diyorum herhalde anne karnina andiriyorlar. önemlisi 5 dakikadan fazla ilk zaman suda birakma ve hemen her taraflarini iyice kurula. bilhassa eklem yerlerini. yoksa kizariklik cabuk oluyor nemden canim.

banyo yaptirmadigimiz günler sabahlari siliyorum, temizliyorum, cicilerini giydiriyorum, saclarini tariyorum derken resmen zevk aliyorum onlarla ilgilenmekten :)

bazen de beni cok terletiyorlar. simdi ikisi ayni anda uyandiklari zaman bi acikmis oluyorlar, aritk iste o zaman cok agladiklari zaman altlarini hemen temizlemiyorum cünkü cok aglatmak istemiyorum. ilk basta o zaman karinlarini doyuruyorum ayni anda ikisinin.

aksamlari babalari da isden geldikleri zaman kendisi bana yardimci oluyor. aritk birini o aliyor, digerini ben. karsilikli mama yediriyoz, konusuyoz bebislerle, koklasiyoz derken zevkden dört köse oluyoz

Allahim bu güzel duygulari, anlari, evlat sevgisini tüm herkese yasatsin. ben her gün kac kez Allahima sükür ediyorumki bana bu evlatlari verdi diye ve tüm herkese dua ediyorum herkes de yasasin bu güzellikleri diye.

Son düzenleme:

seni cok merak ediyorum. nerelerdesin iyimisin. bebislerin nasil. sanirim 27. haftalardasin su an.#lütfen bize haber ver, durumun nasil

Şu anda Kıbrısta Girnede sanırım pazartesi günü 5. gün transferi yapılacak.
Onun için dua edelim arkadaşlar,,

İnş bu sefer bebeğeni alıp gelecek ben çok inanıyorum..

dun doktora dogum olucak diye gittik ama doktor biraz daha bekleyebiliriz dedi.bugun nts ye bagladi.bugun gun verecek muhtemelen pazartesi veya saliya kalicak.hayirlisi ile dogsunlar minnoslarimiz yaa.cok heyecanliyimmm

arkadaşlarım herkese mrb kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim ilk önce herkese çok çok teşekkür ederim......
kıbrısata olanlar hayırlı ve pozitif sonuçlar diliorum,hamile olanlar umarım iyi geçiodur uzun zamandır takip edemeyince genel yazdım arkadaşlar....

TUNANEHİRCİM rabbim kucağına almayı nasip etsin az kalmış gözün aydın cnm korkma ne güzel 2 kiloyu geçmişler benim doktor nezaman 2 kiloyu geçer ve emmeyi öğrenirse ozaman çıkarırız demişti o yüzden korkma cnm sağlıklı olsunlarda önemli olan o inş. haberlerini beklioruz cnm haberdar et bizede.....

bebişlerim geleli bugün 21.gün oldu arkadaşlar küvezdeler aynı şehirde olmadığı ,için yanklarına 2 güne bi gidip gelioruz süt verioruz,

BEBEKCİM MİNASERECİM TUNANEHİRCİM bebeklerim biri 1500 biri 1695 olmuştu ve 21 gündür küvezdeler cnm .doktor herhangi bi sıkıntı yok dio solunum cihazına bağlı değiller bu güzel dedi doktor şuan erkek 1950 kız 1850 olmuş erkek emmeyi öğrenmiş hemşirelerin dediğine göre.BEBKCİM neler hissediosun demişsin ya gerçekten çok farklı ya insan ne yapacağını ne diyeceğini bilmio çokz güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin.inan gördükten sonra aklıma bile gelmio donasyon olduğu bn besledim ben büyütücem en önemlisi o eşimde takmıo aklına bile gelmio heycanla çıkmasını beklio heycanla herşeyimizi tamamladık çıkmalarını beklioruz..benzeme konusunda tam birine benzetemedik ama eşim tarafına daha çok benziolar burunları kafa yapıları biraz daha canalnsın toplasınlar belli netleşir artıkdün gittik görmeye erkek gözlerini açmıştı canlanlıydı ilk defa öle gördük eşimle çok heycanlandık anlatamam eve gelseler biraz daha büyüseler bize bakıp gülseler kimbilir ne yapıcaz....hani hep diolar ya kabul edebilirmiyim sevebilirmiyim die ben yanıtını buldum bu sorunun bende düşünüodum ama görünce çok farklı oluo dünyalar sizin oluo...

tüm arkadaşlarıma dua ediorum rabbim herkese naip etsin gerçekten çok güzel bi duygu hepiniz dualarımdasınız

bebeğim ne güzel anlatmışsın ya bebeklerinle geçen günlerini ay insanın hemen doğurası geliyor :) Allahım sana hep güleryüzlerini göstersin.
Efsuneyi uzun zamandır forumda görmedim umarım kendide kızı da iyidir.

benim tahmin edebileceğin şekilde geçiyor. hep evdeyim dikkat ediyorum hafif işler yapıyorum . eşim sağolsun her konuda yardımcı.
bu güne dek 3 kilo aldım ama göbek taa karşıdan belli oluyor bacaklarımı ayrık yürüyormuşum birde küçük adımlarla.
yolda gören tanıdıklar sevinçten havalara zıplıyolar herkes inanılmaz seviniyor. "bunca yıl sonra bebeğin olacak Allah ne büyük" diyorlar şehir efsanesi oldum diyebilirim :) daha şimdiden bebeğime bir çok hediye geldi bu çok tatlı bir duygu. bakıp bakıp bunları oğlum giyip kullanacak diyorum.
Bende dün battaniye örmeye başladım. örgüde çok hızlıyım yığınla birşeyler örerim herhalde artık.

hareketleri dışardan belli olmuyor ama içimde kıpır kıpır oynayınca dünya benim oluyor.
İnanamıyorum halen daha bu kocaman göbek benimmi hamilelik yaşıyorum diyorum.
Allahım tüm arkadaşlarıma, tüm bebek bekleyen kadınlara bu güzel duygulara yaşat.

ÇOK BİRŞEY DEĞİL, AGUYLA UYUMAK, INGAAA İLE UYANMAK İSTİYORUZ :)

Csnim benim cok gecmis olsun Allahim bebegine saglik versin insallah bebisini saglikla kucagina alacaksin

canim gozunuz aydin Allah saglikla bebislerinizi kucagina almayi nasip etsin.ne zamandir yazamiyordum geriye donup haberini gorunce cok sevindim.darisi biz bekleyenlerin basina

Merhaba arkadaşlarım….benden son haberleri vereyim istedim
Öncelikle walksburkcuğum hakkında hayırlısı diyelim….rabbim kalan bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin….
Ansu ve laraxcığım tekrara denemeye karar vermenize sevindim….
Aykızım çok sevindim…bebişlerin yaşı uzun olsun…darısı gün sayan bizlerin başına…
Bebekciğim seni görmesemde anlatıklarını gözümde canlandırdığımda gözlerim doluyor…hep böyle mutlu olman dileğiyle…
Fbli bilginisa efsune tress ve isimlerinizi tek tek sayamasamda yazılarınızla hamileliğinizi takip ettiğim arkadaşlarım sizler ne yapıyorsunuz…nasıl geçiyor hamileleiğiniz?...allahım hepimize kolaylık versin….
Tunanehir inşalah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin….deneyimlerini ve paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz…
Baharım 1980 arkadaşımızı bende merak ettim bir aralar yazısında sıkıntlı bir hamilelik geçirdiğini yazmıştı umarım zorlu süreci atlatmıştır….
Teyzeleri benim oğluşlarım 22 haftalık oldular….Salı günü 4 lü tarama testlerini yaptırdık perinatoloğa gittik ve detaylı ultrasona girdik…gayet iyiler sağlıkları yerinde…kocaman bir göbüşüm oldu….kiloma dikkat ediyorum malum son aylarada iyice şişeceğim galiba…kan şurubu magneyum tablet balık yağı vitamin kullanıyorum….tirotim biraz düşük çıktığı için günde bir tana tiroit ilacına başladım….rabbim bu duyguyu hepimize tattırsın…anne olmak herşeye her bedele her imtihana değermiş….4 boyutlu ultrasonda yüzlerini ellerini hareketlerini gördükçe rabbime ne kadar şükretsem az dedim…nefesim kesildi…halen inanamıyorum bu mucizeler benim karnımda mı diye…2 gündür bulutların üzerinde geziyorum….her gece her sabah aklıma geldikçe fotoğraflarını öpüp kokluyorum….eşimle beni takip eden profun hastanesine gittik…yenidoğan ünitesini ve küvezleri gezdik…doğum paketi hakkında bilgi aldık…en azından doğum yapacağım yeri ve beni neler beklediğini gördük….oğluşlarıma battaniye başlayacağım inşallah...daha hiçbir hazırlık yapmadım hele bir 7. ayı göreyim hastane çantamı ve bebiş hazırlıklarını o zaman yapacağım…allahım hepimizi korusun…şimdilik benden bukadar….
Hepinizi kocaman öpüyorum…evli mutlu çocuklu ve bol hamişli günler….

Merhaba arkadaslar, verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ediyorum.benim 5.tup bebek tedavimde de dondurulmus embriyo kullandilar ve embriyolar cok kaliteli oldugu halde negatifle sonuclanmisti .tek istedigim daha fazla aci cekmeden ilk transferde basariyi yakalamak.bir sure sehir disina cikmam gerektigi icin ertelemek zorunda kaldim .simdi tekrar kaldigim yerden devam edicem.ne zor sey tercih yapmak .Allah hepimizin yardimcisi olsun.sevgiyle kalin

canim gozunuz aydin Allah saglikla bebislerinizi kucagina almayi nasip etsin.ne zamandir yazamiyordum geriye donup haberini gorunce cok sevindim. darisi biz bekleyenlerin basina

merhaba canım,
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, darısı tabi ki,öncelikle formdaki arkadaşlarımın başına sonra isteyen herkesin başına,,,,

Merhaba canım,
o kadar güzel anlatmışsın ki; yorgunluğunu,sevincini,
inan gözlerimi kapatıp hayalini kurdum, çekilen yorgunlukların hepsi bebeklerin gülüşüne değer yazmışsın, Allahım darısı biz bekleyenlerin başına, inan onları hayırlısı ile kucağıma alacağım günü 4 gözle bekliyorum,şuan doktor kontrollerine biran önce gidip kalplerinin atıp atmadıklarını, büyüyüp büyümediklerini görmek, kalp atışlarını duymak için heyecanlanıyoruz, yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olacak haberler,

Canim merhaba. Islerin yogunlugundan pek giremiyorum forma. Simdi okudum yazdiklarini.insallah bebegini saglikla kucagina alicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…