canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....

Allah yardımcın olsun hem sen hemde bebişlerin sağlıkla kavuşursunuz inşallah.bebişlerinle beraber daha nice büyük mutluluklar yaşamanızı diliyorum

Merhaba arkadaşlar, en sonunda doktora karar verdim bugün burdaki doktorula tekrar görüştüm herşeyi onlar burdan takip edecekler benim ilaç tedavim burda başlıycak eşim Kıbrıs'a gidip geldikten ve embriyoları blastokıst aşamasına geldiğinde ben Kıbrıs'a gidip transferi olup gelicem sadece bir gün orda kalıcam.halil İbrahim Tekin sadece transferi yapacak geri kalan herşeyin kontrolü burdaki Merkez'den takip edilecek.evet yazıldığı gibi orada fizyoterapi merkezi varmış ve direkt oraya giden hastalara bunu daha cok uyguluyorlar galiba ama doktorum ona gerek kalmayacağını rahim duvarı kalınlığının burda başlatılan ilaç tedavisi ile sağlanacağını eğer yeterli kalınlık yakalanmazsa tedaviye ara verilip en uygun zamanın planlanacağını söyledi.dondurulmuş yumurta kullanılmayacağını eğer transfer sonrası kalanları ıstersek dondurabilırmişiz.zorda olsa ilk kararı verdim inşallah herşey yolunda gider şimdi birtek tedaviye başlama zamanı kaldı hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda tedaviyede başlarım.Allahım hepimize güç ve sağlık versin.sevgiyle kalın

Merhaba arkadaşlar

Kasım sonunda kıbrıs yolcuğumuz vardı ama malesefki sanırım 2 3 ay sonra belki dahada fazla . Herşeyde bir hayır vardır ne yapalım sonucu iyi olsunda bekleriz bu kadar acı yaşıyoruz maddi manevi yıpranıyoruz Rabbim karşılığını verir inşallah tez zamanda ...

bebişler uyudu sanırım.online gördüm seni.bendede kayın validemler vardı.haftaya doktor kontrolüne bende geleyim dedi.beşiklerine bakalım dedi.hediyee almak istiyor sanırım:)nasıl mutlu oldum anlatamam.bu konulardan artık kaçmamak harika birşrymiş.bu anları çok beklemişim Ben meğer.Evde artık hep bbebek,doğum,beşik muhabbetleri aldı başını gidiyor.muhabbeti bile bizi bu kadar mutlu ediyorken onların yanımızda oldukları anı Hayal edemiyorum..rabbim mübarek cuma günü tüm arkadaşlarımıza anneliği yaşatsın.
Buradan tüm doğum yapan arkadaşlara sesleniyorum lütfeen arasıra forma girin.hamile kalmakla bitmiyor.asıl zor elde ettiğimiz haamilelikte, sürecindede deneyime ihtiyacımız var
Bebekcim sen bizi hiç bırakmadın canım elinden geldiğince burda bize yardımcısın.bunu hepimizin yeni arkadaşlara iyapmamız lazım .bu süreçten bu yollardan bizlerde geçtik unutmamalıyız .bebekcim o güzel anlatımınla sen bizlere hep ilham oldun şanslı bwbişlerini öp canım iyi geceler

Son düzenleme:
bebişler uyudu sanırım.online gördüm seni.bendede kayın validemler vardı.haftaya doktor kontrolüne bende geleyim dedi.beşiklerine bakalım dedi.hediyee almak istiyor sanırım:)nasıl mutlu oldum anlatamam.bu konulardan artık kaçmamak harika birşrymiş.bu anları çok beklemişim Ben meğer.Evde artık hep bbebek,doğum,beşik muhabbetleri aldı başını gidiyor.muhabbeti bile bizi bu kadar mutlu ediyorken onların yanımızda oldukları anı Hayal edemiyorum..rabbim mübarek cuma günü tüm arkadaşlarımıza anneliği yaşatsın.
Buradan tüm doğum yapan arkadaşlara sesleniyorum lütfeen arasıra forma girin.hamile kalmakla bitmiyor.asıl zor elde ettiğimiz haamilelikte, sürecindede deneyime ihtiyacımız var
Bebekcim sen bizi hiç bırakmadın canım elinden geldiğince burda bize yardımcısın.bunu hepimizin yeni arkadaşlara iyapmamız lazım .bu süreçten bu yollardan bizlerde geçtik unutmamalıyız .bebekcim o güzel anlatımınla sen bizlere hep ilham oldun şanslı bwbişlerini öp canım iyi geceler

Seni de hep burda gormek guzel...
Nasl gidiypo hamileligin? Elbette bebek icin herseyi hazirlamak
cok guzel, sen birde geldikleri zaman gor, hayatiniz sadece onlar olucak ;)))
Demin oglum uyandi onu yedirdim, simdi yatak basinda kizimin uyanmasini bekliyorum. Bi bakim sizlere dedim. Ben elimden geldikce hep burda olmak istiyorum, burdaki insanlar basta bana umut verdiler, dertlerimi dinlediler, hep yanimda oldular canim. Dedigin gibi burda hep birbirmize yardim edelim canim. Arkadaslarimiza umut olalim onlarda bu guzel duyguyu yasasinlar
Yine burda olucam, kalin saglicakla

kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?

Arkadaslar ben pztesi gununden itibaren 10.haftama giricem ilaclari nezaman yavas yavas birakmaya basladiniz ben cok ilac kullaniyorum gunasiri proluton igne, 6 adet agizdan 2adet vajinal estrofem, crinone jel gunde 2vajinal, elevit coraspirin folbiol ilaclarda beni hasta ediyor sanki paztesi firdevs hnmi arasammi acaba sizce erkenmi..?

kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?

Gozunaydin canim anali babali buyusun bebislerin..solunuma bagli derken solunum cihazinami yoksa oksijenmi veriliyor 2.si ise daha cabuk cikarlar yenidogandada calistigim icin az cok bilgim var umarim ventilatore bagli degillerdir yani yogunbakim unitesinde..İnsallah en yakin zamanda saglikla kuvozden cikarlar Allah yardimciniz olsun..

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan anneleri tebrik ederim Rabbim tamamına erdirir inşallah.

Ben 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz.

2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Doktorlar yumurta rezervimin çok az olduğunu söylediler.

Biz de artık beklemenin gereksiz olduğuna karar verdik. Nasipse adet olunca kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.

Şartlar uygunsa yumurta donasyonu yaptıracağız.

Bu yolda hasretle yanıp tutuşan biz anne adaylarının kollarını ve rahmini Rabbim boş bırakmasın inşallah.

Tunanehirciğim hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun bebişlerin. darısıda bizlerin başına. işallah en yakın zamanda bebişlerinle evine dönersin.

Arkadaslar ben pztesi gununden itibaren 10.haftama giricem ilaclari nezaman yavas yavas birakmaya basladiniz ben cok ilac kullaniyorum gunasiri proluton igne, 6 adet agizdan 2adet vajinal estrofem, crinone jel gunde 2vajinal, elevit coraspirin folbiol ilaclarda beni hasta ediyor sanki paztesi firdevs hnmi arasammi acaba sizce erkenmi..?

bende seninle hemen hemen aynı ilaçları kullandım. ırem hanımla görüşmüştük 11. haftadan itibaren estrofem falan günde 1 er eksilterek bırakılıyor. proluton depatta aynı ama haftada 1 e düşmüştü. bu ilaçlar bebeğin tutunmasına ve gelişmesine çok faydalı.. şu an o ilaçlardan sadece coraspin kaldı ve ek vitamınler geldi.

Ben de çok zor karar verdim ama başka çare olmadığını düşününce insan kabulleniyor.evlatlık istemem zaten de çok zor.en iyisi doğurup büyütmek.gen-in bi önemi olmuyor zaten.3 kez denedim olmuyor..şimdi yumurta nakli olacak.bir tanıdığım Kıbrısta Dr.münür Şago'da denedi.ilk denemesinde ikiz gebe kaldı..biz de ona gittik.tavsiye ederim.uzun uzun konuştuk,detaylıca bilgilendirildik.tüplerimin birinde hidrosalpeks vardı,onu da geçen ay aldı..önümüzdeki ay başlıyorum hayırlısıyla..
Donorümüzü bile seçtik..heyecanlıyım ama içim çok rahat..doktoruma ve ekibine çok güveniyorum.sonucumu olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım..:34::34::34:

Canım gözün aydın .bebişleriniz yuvanıza mutluluk huzur neşe getirsin.küvezdende biran önce çıkmaları diliyorum.

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.bebislerinizle hayal ettiginiz tum mutluluklari doyasiya yasarsiniz insallah...sevgiler

Ben de çok zor karar verdim ama başka çare olmadığını düşününce insan kabulleniyor.evlatlık istemem zaten de çok zor.en iyisi doğurup büyütmek.gen-in bi önemi olmuyor zaten.3 kez denedim olmuyor..şimdi yumurta nakli olacak.bir tanıdığım Kıbrısta Dr.münür Şago'da denedi.ilk denemesinde ikiz gebe kaldı..biz de ona gittik.tavsiye ederim.uzun uzun konuştuk,detaylıca bilgilendirildik.tüplerimin birinde hidrosalpeks vardı,onu da geçen ay aldı..önümüzdeki ay başlıyorum hayırlısıyla..
Donorümüzü bile seçtik..heyecanlıyım ama içim çok rahat..doktoruma ve ekibine çok güveniyorum.sonucumu olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım..:34::34::34:

ALLAH HAYIRLI ETSIN
Vermis oldugun karara saygi duydum Allah sana ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin
Sakincasi yoksa kaba taslak bana bu mucadelenin kaca mal olduğunu yazarmisin bende araştırıyorum simdiden teşekür ederim yolun acik olsun
Bebekleri olanlari kutluyorum allah sizi bebeklerinize bagislasin bu gonulde yola cikanlar yolunuz acik gobişleriniz mucizelerle dolsun

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan anneleri tebrik ederim Rabbim tamamına erdirir inşallah.

Ben 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz.

2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Doktorlar yumurta rezervimin çok az olduğunu söylediler.

Biz de artık beklemenin gereksiz olduğuna karar verdik. Nasipse adet olunca kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.

Şartlar uygunsa yumurta donasyonu yaptıracağız.

Bu yolda hasretle yanıp tutuşan biz anne adaylarının kollarını ve rahmini Rabbim boş bırakmasın inşallah.

Hoşgeldin aramıza :) Allah yolunu açık etsin umarım ilk denemede yorulmadan üzülmeden pozitifi görürsün ;)

Sen de hoşgeldin :) Rabbim yolunu açık etsin.

Back
X