- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
canim benim internetim yok malesef buldukca baskalarindan giriyorum.canim yarin hastaneye yatis yapilacak ama bebeklerimiz persembe mi cumami alinir bilmiyorum.cok korkuyorum bisey olucak diye.nolur dua edin bize.2kiloyu gecmisler.kuveze girerlermi acaba? cokk amaaa cok heyecanliyim canlarimmm...dualarinizi bekliyoruzzz....
bebişler uyudu sanırım.online gördüm seni.bendede kayın validemler vardı.haftaya doktor kontrolüne bende geleyim dedi.beşiklerine bakalım dedi.hediyee almak istiyor sanırım:)nasıl mutlu oldum anlatamam.bu konulardan artık kaçmamak harika birşrymiş.bu anları çok beklemişim Ben meğer.Evde artık hep bbebek,doğum,beşik muhabbetleri aldı başını gidiyor.muhabbeti bile bizi bu kadar mutlu ediyorken onların yanımızda oldukları anı Hayal edemiyorum..rabbim mübarek cuma günü tüm arkadaşlarımıza anneliği yaşatsın.
Buradan tüm doğum yapan arkadaşlara sesleniyorum lütfeen arasıra forma girin.hamile kalmakla bitmiyor.asıl zor elde ettiğimiz haamilelikte, sürecindede deneyime ihtiyacımız var
Bebekcim sen bizi hiç bırakmadın canım elinden geldiğince burda bize yardımcısın.bunu hepimizin yeni arkadaşlara iyapmamız lazım .bu süreçten bu yollardan bizlerde geçtik unutmamalıyız .bebekcim o güzel anlatımınla sen bizlere hep ilham oldun şanslı bwbişlerini öp canım iyi geceler
kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?
kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?
Arkadaslar ben pztesi gununden itibaren 10.haftama giricem ilaclari nezaman yavas yavas birakmaya basladiniz ben cok ilac kullaniyorum gunasiri proluton igne, 6 adet agizdan 2adet vajinal estrofem, crinone jel gunde 2vajinal, elevit coraspirin folbiol ilaclarda beni hasta ediyor sanki paztesi firdevs hnmi arasammi acaba sizce erkenmi..?
Ben de çok zor karar verdim ama başka çare olmadığını düşününce insan kabulleniyor.evlatlık istemem zaten de çok zor.en iyisi doğurup büyütmek.gen-in bi önemi olmuyor zaten.3 kez denedim olmuyor..şimdi yumurta nakli olacak.bir tanıdığım Kıbrısta Dr.münür Şago'da denedi.ilk denemesinde ikiz gebe kaldı..biz de ona gittik.tavsiye ederim.uzun uzun konuştuk,detaylıca bilgilendirildik.tüplerimin birinde hidrosalpeks vardı,onu da geçen ay aldı..önümüzdeki ay başlıyorum hayırlısıyla..
Donorümüzü bile seçtik..heyecanlıyım ama içim çok rahat..doktoruma ve ekibine çok güveniyorum.sonucumu olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım..
Canim oksijene baglilar. Insallah canim insallahh
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan anneleri tebrik ederim Rabbim tamamına erdirir inşallah.
Ben 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz.
2 başarısız tüp bebek denemem oldu. Doktorlar yumurta rezervimin çok az olduğunu söylediler.
Biz de artık beklemenin gereksiz olduğuna karar verdik. Nasipse adet olunca kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.
Şartlar uygunsa yumurta donasyonu yaptıracağız.
Bu yolda hasretle yanıp tutuşan biz anne adaylarının kollarını ve rahmini Rabbim boş bırakmasın inşallah.
Ben de çok zor karar verdim ama başka çare olmadığını düşününce insan kabulleniyor.evlatlık istemem zaten de çok zor.en iyisi doğurup büyütmek.gen-in bi önemi olmuyor zaten.3 kez denedim olmuyor..şimdi yumurta nakli olacak.bir tanıdığım Kıbrısta Dr.münür Şago'da denedi.ilk denemesinde ikiz gebe kaldı..biz de ona gittik.tavsiye ederim.uzun uzun konuştuk,detaylıca bilgilendirildik.tüplerimin birinde hidrosalpeks vardı,onu da geçen ay aldı..önümüzdeki ay başlıyorum hayırlısıyla..
Donorümüzü bile seçtik..heyecanlıyım ama içim çok rahat..doktoruma ve ekibine çok güveniyorum.sonucumu olumlu olumsuz mutlaka paylaşacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?