TUNANEHİR ve AYKIZIM bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun..... :nazar:
Darısı biz doğumu bekleyenlere ve anne olmak isteyenlere...

bugun yine gorduk bebislerimizi kizlar.kizim oksijene bagli degil artik.oglum oksijende oda yarin cikar dediler.kizimi kucagima verdiler bugun.minis minis dudaklari coook guzel. hemsire hanim kiz ayni siz oglanda babasina benziyo dediler.ayyybi ciksinlarda doyasiya opsemmm...

bugun yine gorduk bebislerimizi kizlar.kizim oksijene bagli degil artik.oglum oksijende oda yarin cikar dediler.kizimi kucagima verdiler bugun.minis minis dudaklari coook guzel. hemsire hanim kiz ayni siz oglanda babasina benziyo dediler.ayyybi ciksinlarda doyasiya opsemmm...

Allah bagislasin o dunya tatlisi bebislerini.simdi mis gibi sut kokuyordur miniklerin .insallah kisa zamsnda oglusunuda kucagina alirsin.o kadar icten anlatmissinki okuyunca korkularimin gereksizligini bi kez daha anladim.

ALLAH HAYIRLI ETSIN
Vermis oldugun karara saygi duydum Allah sana ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin
Sakincasi yoksa kaba taslak bana bu mucadelenin kaca mal olduğunu yazarmisin bende araştırıyorum simdiden teşekür ederim yolun acik olsun

4500 Euro ödicez..VIP donor kategorisinden donor seçtik.onun da ilave ücreti 500 Euro..15-20 yumurta veriliyor.doktorum geriye de donmuş embriyo kalsın diye plan yaptı.kesinlikle Dr.münür Şago'yu öneririm.. mutlaka rahim filmi istiyor. fotoğraf da istiyorlar,yanınızda yoksa orada çekim yapıyorlar..bol şans

ALLAH HAYIRLI ETSIN
Vermis oldugun karara saygi duydum Allah sana ve tüm isteyenlere hayirli evlat versin
Sakincasi yoksa kaba taslak bana bu mucadelenin kaca mal olduğunu yazarmisin bende araştırıyorum simdiden teşekür ederim yolun acik olsun

4500 Euro ödicez..VIP donor kategorisinden donor seçtik.onun da ilave ücreti 500 Euro..15-20 yumurta veriliyor.doktorum geriye de donmuş embriyo kalsın diye plan yaptı.kesinlikle Dr.münür Şago'yu öneririm.. mutlaka rahim filmi istiyor. fotoğraf da istiyorlar,yanınızda yoksa orada çekim yapıyorlar..bol şans

COK SAGOL
Verdigin cevap icin Allah herpimizin yüzünü guldursun inşallah

canım gözünaydın bebişler sağ salim gelmiş.. kısa zamanda toparlanırlar inşallah.
bahtları, yolları açık olsun. hayırlı sağlıklı vicdanlı ahlaklı evlat olsunlar.
oh şimdi miss miss kokarlar. bizim içinde kokla emi.
bizde vakti zamanınında sıhhatle kavuşalım bebişlerimize

Arkadaşlarım benim geçen hafta yapılan ilk rahim filmimde kalınlık 6 çıkmıştı.cumartesi günü yaptırdığımda ise 9,5 çıktı.çok iyi oldu bu.bu hafta emanetlerimi,canlarımı almak için cumartesi günü Kıbrıstayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm.

kizlar bebislerimiz bugun saat 10:08 de dogdular.oglan 1970 gr,kiz 1680 gr dogdu.kuveze aldilar 2kilo olmadan cikartamayiz dediler.solunuma baglilarsu anda.nekadar kalirlar bilmiyorum.2hafta kalirlar herhalde dimi ?

canım merhaba,
öncelikle gözün aydın,
çok geçmiş olsun, Allahım sağlıklı eve kavuşturmayı nasip etsin,

Merhaba arkadaşlar, en sonunda doktora karar verdim bugün burdaki doktorula tekrar görüştüm herşeyi onlar burdan takip edecekler benim ilaç tedavim burda başlıycak eşim Kıbrıs'a gidip geldikten ve embriyoları blastokıst aşamasına geldiğinde ben Kıbrıs'a gidip transferi olup gelicem sadece bir gün orda kalıcam.halil İbrahim Tekin sadece transferi yapacak geri kalan herşeyin kontrolü burdaki Merkez'den takip edilecek.evet yazıldığı gibi orada fizyoterapi merkezi varmış ve direkt oraya giden hastalara bunu daha cok uyguluyorlar galiba ama doktorum ona gerek kalmayacağını rahim duvarı kalınlığının burda başlatılan ilaç tedavisi ile sağlanacağını eğer yeterli kalınlık yakalanmazsa tedaviye ara verilip en uygun zamanın planlanacağını söyledi.dondurulmuş yumurta kullanılmayacağını eğer transfer sonrası kalanları ıstersek dondurabilırmişiz.zorda olsa ilk kararı verdim inşallah herşey yolunda gider şimdi birtek tedaviye başlama zamanı kaldı hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda tedaviyede başlarım.Allahım hepimize güç ve sağlık versin.sevgiyle kalın

canım merhaba,
karar vermek yolu yarılamak demektir. ne güzel yolun bahtın şansın açık olsun....

Arkadaşlarım benim geçen hafta yapılan ilk rahim filmimde kalınlık 6 çıkmıştı.cumartesi günü yaptırdığımda ise 9,5 çıktı.çok iyi oldu bu.bu hafta emanetlerimi,canlarımı almak için cumartesi günü Kıbrıstayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm.

Canım vallahi çok sevindim.geç oldu ama güzel olucak inşallahh.rahim kalınlığında çok iyi.transfer gitmeden son bir kez daha ölçtürecekmisin.bizleri habersiz bırakma sevgiler canımmm

Allah yolunu acik etsin hersey gonlunce olsun.insallah kisa zamanda dahada guzel bol bebisli haberlerini aliriz

tunanehir hayırlı olsun. şansı bahtı açık, mutlu, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar.
çok mutlu oldum okuyunca. süreci en başından bilen biri olarak, yaşadıklarını az çok bilen biri olarak çok çok çok mutlu oldum.
bundan sonra hep birliktesiniz bebişlerinle :))
küvözden de çabucak çıkar onlar sen rahat ol.
Allah'a emanet olun.
öpüyorum miniklerini...

Tunanehirciğim gözün aydın canım gelmiş bebişler Rabbim den hayırlı sağlıklı evlat olmalarını diliyorum canım çok meşakkatli,çok yorucu bu yolda alnınızın akıyla çıktınız Rabbim birlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rabbim bir gün olmayanlara da o duyguları tattırsın hayırlısıyla inşallah.Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim,güle güle büyüt canım bebişlerini......

ANSU cum sana da şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum,emanetleri al gel hayırlısıyla,hep olumlu düşün canım inşallah olur,güzel haberlerini bekliyoruz.........

4500 Euro ödicez..VIP donor kategorisinden donor seçtik.onun da ilave ücreti 500 Euro..15-20 yumurta veriliyor.doktorum geriye de donmuş embriyo kalsın diye plan yaptı.kesinlikle Dr.münür Şago'yu öneririm.. mutlaka rahim filmi istiyor. fotoğraf da istiyorlar,yanınızda yoksa orada çekim yapıyorlar..bol şans[/QUOTE]

VIP donor nedemekmis VIP olunca ne oluyormuş çok merak ettim biraz anlatır mısın bu bana biraz para tuzağı gibi geldi.

VIP donor nedemekmis VIP olunca ne oluyormuş çok merak ettim biraz anlatır mısın bu bana biraz para tuzağı gibi geldi.[/QUOTE]

Bu VIP donor konusunu bende çok merak etmiştim.atessn arkadaşımızında dikkatinden kaçmamış.arkadaşım bu hiç duymadığımiz birşey gidecek arkadaşlarımıza fikir olabilir.Ayrıca gittiğin merkezide ilk defa duydum.tabii formumuz için farklı merkezlerde deneyenlerin olmasıda iyi birşey.her doktordan her mekezden farklı tedavi şekilleri bizlere ışık oluyor.

Ömrümüz beklemekle geçiyor kızlar. Ha adet oldum olacağım ha rahim istenen kalınlığa ulaştı ulaşacak ha donörden yumurta çıktı çıkacak ha transfer oldu olacak ha tuttu tutacak ha kalbi attı atacak böyle eeee devam edip gidiyor :)) şu an 1. aşamadayım adet olmayı bekliyorum Endometrial küretaj olalı 6 hafta oldu bende tık yok :)))) bekliyorum bekleyelim bakalım heyecanla geç olsun da güç olmasın :))

Back
X