İlk tüp bebek denememi onun merkezinde yaptırmıştım. Sadece reklamcı asla hastayı önemsemeyen ukala bir adam merkezinden de kendinden de nefret ediyorumm.asla gitmeyinOkulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana...
Çok teşekkürler :) 2 tane tüp bebek denemem var 1 yumurta zorla gelişti ama döllenmedi sonra doktorlar tüp bebek denemeyi bırak dedi bende kıbrısa yöneldimAnladım canım, bu yöntem erken menopoz hastaları için geliştirilmiş, seninde erken menepoz olduğunu görünce belki faydası olur dedim canım..Daha önce tüp denedinizmi okulöncesi, daha önce yazmışsındır, tekrar sordum ama..
Tabi beklemeye bence de gerek canım, inşallah çok beklemeden yavruna kavuşursun...Çok teşekkürler :) 2 tane tüp bebek denemem var 1 yumurta zorla gelişti ama döllenmedi sonra doktorlar tüp bebek denemeyi bırak dedi bende kıbrısa yöneldim
rahimde iyise yaş küçük ve eşinde sorun yoksA bu iş olucak allahın izniyle. Benim erken menepoz 29 yaşındayım eşimde bi sorun çıkmadı ama çok sigara içiyor
bende kendi yumurtalarımla 3 defa denedim çok soğuk ve paracı isanİlk tüp bebek denememi onun merkezinde yaptırmıştım. Sadece reklamcı asla hastayı önemsemeyen ukala bir adam merkezinden de kendinden de nefret ediyorumm.asla gitmeyin
İnşallah rahim filmi çektircez gitmeden bakalım bi sorun çıkmazsa yazın kıbrıstayız allahın izniylerahimde iyise yaş küçük ve eşinde sorun yoksA bu iş olucak allahın izniyle
Evet canım timur gürgan.bende rahimde perde olduğunu bile bile transfer yaptı. Hatta halil ibrahim şok olmuştu bu rahme nası işlem yaptı diye..sonra histeroskopi olmuştum..bende kendi yumurtalarımla 3 defa denedim çok soğuk ve paracı isan
timur beyi diyorsun değilmi
Hiç stres olma çok basit bi işlemArkadaslar yeni karar verenlerin tedavileri hayirla sonuclansin benden hsg istedi murat bey şimdi onun stresi icindeyim bugun adet oldum 1 hafta sonra cekilicem
Yarin da adetin 2.gunu kanlarini vermeye gidicem
İnsallah sonuclarida guzel cikarArkadaslar yeni karar verenlerin tedavileri hayirla sonuclansin benden hsg istedi murat bey şimdi onun stresi icindeyim bugun adet oldum 1 hafta sonra cekilicem
hiç strese girme. Eski usul yapan bir yer değilse sıkıntı yaşamazsın. İşlemden önce kanülü görmek istediğini söyle. İnçe uzun bir aletse zaten hiççç sorun yokArkadaslar yeni karar verenlerin tedavileri hayirla sonuclansin benden hsg istedi murat bey şimdi onun stresi icindeyim bugun adet oldum 1 hafta sonra cekilicem
Canim senin yasin kac?Okulöncesi daha çok gençsin, geçen gün çok yeni bir uygulama okudum, dünyadada az..Ama yaşı genç hastalara uygulanıyormuş, bize uygulansa hiç durmaz araştırırdım donasyondan önce...Yumurtalıktan parça alıp labratuar ortamında yumurtalar hücreleri bekletilip tetikleniyormuş..Daha sonra tekrar yumurtalıklara yerleştirilip canlanmış hücrelerin tüp bebek yöntemiyle büyümeleri sağlanıyormuş...Ankarada Timur Gürgan 4 hastasına uygulamış ve şimdi labratuar aşamasındaymışlar...Bir araştırsana...
Canım halilde 2 defa denemem oldu neden bildirmiyorlar kısacası açıklama yok biliyosun kapı duvar o fizyoterapide hikaye canım okadar klinikler var diğerlernin alamıycağı kadarmı pahalı çinden kim istese getirir cihazı bence o cihazda hikaye olmadı bende ilkinde doktor peşinde cevap peşinde koştum ikincisinde artık anladımm yorma kendini dedim susup durdum. Şuan berk beyde gittim gçrüştüm anlaştım e2 im yüksekti bu ay düşmesini bekliyoruz 40 ın altında olması lazım o nu bekliyorum canıminşallah sonucun güzel olsun
tedavinin hangi aşamasındasın
minni canım senin halilde kaç denemen oldu
ve neden olumsuz oldu
İzmirdeki doktorunuz kim israil beymi ? Dilek hanımmı?Benim de iZmirdeki doktorum berk beyi önermişti arkadaşlar ama bu foruma bakınca firdevs hanım ve murat bey arasında kaldım sanırım murat beyde tedavi olucam iyi ki böyle bi forum acılmış hepinizden Allah razı olsun fikir sahibi oluyoruz
Canım halilde 2 defa denemem oldu neden bildirmiyorlar kısacası açıklama yok biliyosun kapı duvar o fizyoterapide hikaye canım okadar klinikler var diğerlernin alamıycağı kadarmı pahalı çinden kim istese getirir cihazı bence o cihazda hikaye olmadı bende ilkinde doktor peşinde cevap peşinde koştum ikincisinde artık anladımm yorma kendini dedim susup durdum. Şuan berk beyde gittim gçrüştüm anlaştım e2 im yüksekti bu ay düşmesini bekliyoruz 40 ın altında olması lazım o nu bekliyorum canım
İlaçla iğneylede düşüyor ama ben kendi yumurtalarımıda kullanıyorum o iğneler yükseltti 84 dü bu şekilde yapmak istemediler genelde 40 ın altında yapılıyor çünkü estrofemlede e2 yükselicek bir mantığı vardır sanırım şuan kendiliğinden düşsün diye bekliyorum ama karından iğne vermişlerdi halil tekinin kliniğinde iken e2 düşmüştüe2 yüksekliği neden önemli??
İlaçlamı düşürüyorlar ?
Sen bana pek inandırıcı gelmedin yeni üyesin ve direk British le bitiyor bütün yorumların enteresan arkadaşlar ip adresine bakılsin istiyorum kimsenin duygularıyla oynamayın yöneticiye duyurulurcanım bende britishte çok negatif olan birilerini görmedim. giden hemen hemen herkes memnun bende kadınlar kulübünde bir üyenin önerisi ile gittim. kendisi çok araştırmış kıbrısta bütün merkezleri gezmiş alllah ondan razı olsun oa bebeğimin manevi teyzesi sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?