Kızlar bugün ultrasona girdim.
Rahim duvarı iyi biraz daha desteklememiz lazım dedi,
Şimdi içtiğim ilaçları yazıyorum.
Günde 1 coraspin
Günda 4 Estrofem ( 2 sabah 2 akşam )
Günde 1 Elevit
Calimara Bant 48 saat 2 adet göbeğe yapıştırma..

Şuanda böle bakalım son kontrol 23 Mart eğer herşey iyi çıkarsa 28 mart transfer..

Brisths yolları :)
Benimkilerin aynısı canım, tek fark Bant..onu yapıştırmamıştım..19. gün transferim oldu..Sen kaçıncı gündesin..İlaçlarını hep yanı satte al..dikkat et..

Pardon canım ya 11. gun 243-13. gün 508..Çok şükür bin şükür 2 katına çıkmış ama internette baktığım değerlerde bana hep düşük geliyor endişe ediyorum :KK43:
Mavim lütven rahat ol her şey güzel gidiyor ve sen bukadar tedirginsin
her keste aynı diye bir şey yok
muhtemelen tek gebelik

Hayırdır canım neden iptal?
Berk hoca aradi ve degerlerimin dusuk oldugunu amh ve fsh a gore (cunku tek onlar sıkıntılı)şansımın düşük olduğunu söyledi.Açıkca konuşmasını ben istedim.Hem tanıdıklarımız hemde doktorumdan dolayı neyse onu söylemesini istedim.
Şansım %3 ilaçları çoğaltırsak en fazla %5 olur ama o kadar yükleme yapmak istemiyorum dedi.Maddi manevi bu durumun yıprattığını ama embriyo transferini yaptırırsam şansımın %70-80 olucağını söyledi.Bu sebepten sanırım ona geçiş yapıcaz:(

Mavim lütven rahat ol her şey güzel gidiyor ve sen bukadar tedirginsin
her keste aynı diye bir şey yok
muhtemelen tek gebelik
Sanırım daha önce 7 haftalık kaybım oldu ve hcg değerleri problemliydi zazacım..o yüzden korkuyorum..
Ama haklısınız biraz rahatlamam ve tadını çıkarmaya başlamam lazım artık :)

Berk hoca aradi ve degerlerimin dusuk oldugunu amh ve fsh a gore (cunku tek onlar sıkıntılı)şansımın düşük olduğunu söyledi.Açıkca konuşmasını ben istedim.Hem tanıdıklarımız hemde doktorumdan dolayı neyse onu söylemesini istedim.
Şansım %3 ilaçları çoğaltırsak en fazla %5 olur ama o kadar yükleme yapmak istemiyorum dedi.Maddi manevi bu durumun yıprattığını ama embriyo transferini yaptırırsam şansımın %70-80 olucağını söyledi.Bu sebepten sanırım ona geçiş yapıcaz:KK43:
düşük amh olan bizler için en garanti olan embriyo donasyonu.Ama hep söylediğim gibi kendi yumurtalarını vitaminlerle desteklersen sansın %20 lerde olur. Bu karar senin.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

düşük amh olan bizler için en garanti olan embriyo donasyonu.Ama hep söylediğim gibi kendi yumurtalarını vitaminlerle desteklersen sansın %20 lerde olur. Bu karar senin.Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Tatlım 3-4 merkezle görüştüm baştan ve sonuç aynı hepsi düşük diyor.
Hepsi embriyo öneriyor:(
Riske atmak istemiyorum maddi manevi :(Berk hoca acık acık söyledi.Maddi kaygısı olsa gel yapalım derdi yine.Hakkaten öyle yani her merkez aynı şeyi söyledi samimiyetle

Kızlar benim yumurta donasyonu iptal!

Bence sanki tandem en güzel secenek gibi..Çünki genç olduğun için 35 yaş üstü bir kadınla ne kadar olsada senin yumurtaların karşılatirilamaz...İst. bahçeceide Fulyada Mustafa Bahçeci ile tel. görüşmesi yapabiliyorsan yap canım..Durumunu anlat onlarda seni çok dürüstçe yönledirirler...Hatta önden mail at istersen ayrıntılı bir şekilde geçmişini yaz..

Kızlar bugün ultrasona girdim.
Rahim duvarı iyi biraz daha desteklememiz lazım dedi,
Şimdi içtiğim ilaçları yazıyorum.
Günde 1 coraspin
Günda 4 Estrofem ( 2 sabah 2 akşam )
Günde 1 Elevit
Calimara Bant 48 saat 2 adet göbeğe yapıştırma..

Şuanda böle bakalım son kontrol 23 Mart eğer herşey iyi çıkarsa 28 mart transfer..

Brisths yolları :)
rahim kalınlığın kaç çıktı kuzum
ardından ben geliyoooooruuuuum

Tatlım 3-4 merkezle görüştüm baştan ve sonuç aynı hepsi düşük diyor.
Hepsi embriyo öneriyor:KK43:
Riske atmak istemiyorum maddi manevi :KK43:Berk hoca acık acık söyledi.Maddi kaygısı olsa gel yapalım derdi yine.Hakkaten öyle yani her merkez aynı şeyi söyledi samimiyetle
bu karar önemli bir kararda kesinlikle yönlendirme yapmam ancak kendimden örnek veriym Sen 6 yaş büyüğüm (yumurta kalitesi acisindan bu onemli farkdir) ve amh im senden 15 daha aşağıda. ve ben şansımı denemek icin yumurtalarimi besliyorum.öyle tedaviye basliycam.Öncelikle seni bu kadar yüreklendiren bulundugun sehirdeki doktorunun ne kadar hatalı bi yüreklendirme yaptığı belli oldu. şansı düşük olan bi kişiye bu kadar kesin olacak seklinde yüreklendirme yapılmaz. 3 ay yoğun takviye ile yumurtanin gelisimi takip edilir.Ayrıca kıbrısdaki kliniğini iyi belirle doktor işine güvenen biri olsa once kendi yumurtalarınla dener olumsuz olursa seni korumak adına embriyo donasyon için güzel bi indirim yapmayı düşünür. Ani karar verme. Ne vereceksen çok iyi düşün.

Back
X