Endometrium 7,5 fena değil düzgünmüydüCd56 bakıldı ve serum aldım canım endumetrium tarnsfer zamanı 7.5 lardaydı
transfer öncesi histeroskopi yapıldımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endometrium 7,5 fena değil düzgünmüydüCd56 bakıldı ve serum aldım canım endumetrium tarnsfer zamanı 7.5 lardaydı
Yapıldı canım üç çizgide net vardıEndometrium 7,5 fena değil düzgünmüydü
transfer öncesi histeroskopi yapıldımı
canım bu berk beyden bizim bir arkadaşda negativ aldı masum80 nikli ve çok kötü bir merkez ekibiyleMerhaba canım.. Ben de 2017 mayıs ayında Berk Bey de yumurta donasyonu yaptırdım ve ne yazık ki benim de negatif ile sonuçlandı. benim yaşım şu anda 41 . ben bu işe girerken olmama olasılığını da çok ciddi aklıma yerleştirdim . olsaydı çok çok mutlu olucaktık ama olmadı diye de senin dediğin intihar gibi bir durumu asla ve asla aklımdan bile geçirmedim. daha yaşın çok genç. önünde güzel yılların olucak inşallah. olmadı ise dünyanın sonu değil. ilerleyen zamanda tekrar denersin. sonuçta böyle bir şans var daha elinde. kendini yıpratma ve en kısa zamanda da toparlan canım. senin sağlığın sıhhatin herşeyden önemli şu anda. kendine çook iyi bak.. sevgiler..
çok şükr etCok dogru söylüyorsun sonucda ufak bir hücreydi. Benim kanimla suyumla var oldu.
Bu düsünce beni ferahlatiyor. Haklisin o kadar Anne olmak istiyip olamiyan var. Sevmekden dolayi sikinti yok bende öyle teline zarar gelse kiyameti koparir hetta eşime bile güvenmem o kadar yani.
Rabbim demek bize bu yoldan vermis. Günah diyenlerde varda . Ben düsünüyorum. Rabbim istemese vermezdi diye.
Istiyen herkese Allah nasip etsin bebekler bir melekdir.
Rabbim onlari hayirli evlat etsinler.
Tsk ederim yorumunuz cok güzel böyle seyler duymak istedim belki bazilari sacma yorumlar yapmis.
Sevgiyle kalin..
minicim blast olduysa eşinde sıkıntıyı atlatayımYapıldı canım üç çizgide net vardı
Ya canım doktor çok tatlı biri aslında güler yüzlü ilgili ama orada bir sıkıntı var ve neyden kaynaklı bilemiyorum.. Bu arada ben tekrar başlıycam tedaviye :)canım bu berk beyden bizim bir arkadaşda negativ aldı masum80 nikli ve çok kötü bir merkez ekibiyle
bence lütven arkadaşlar bin kere düşünün bu merkeze gitmeden önce
Allah korudu beni. bu forumu okumadan önce bende orasın düşünüyordum. iyiki varsınız kızlar. kafamdan sildim dünya tüp bebeği. Embriyoloji iyi değil demekki.canım bu berk beyden bizim bir arkadaşda negativ aldı masum80 nikli ve çok kötü bir merkez ekibiyle
bence lütven arkadaşlar bin kere düşünün bu merkeze gitmeden önce
Merhaba arkadaslar,yillardir mücadelesini verdigim,sabrımın ve emegimin meyvesi su an kucagimda sukurler olsun.Bebegimi kucagima almak icin maddi manevi cok yiprandim ama bu melek icin herseye degiyor ve yasadigim o kabus dolu yillarimi silip supurdu.Sakin yilmayin umudunuz hep olsun inaniyorumki bu yolda emek harcayan herkes sonunda mucizesini kucagina alacaktir.Ben transferlerimin sayisini bile unuttum fakat pes etmedim iyikide pes etmemisim.Oglumun cok gaz sancilari oldugundan surekli kucakda gazini cikarmaya ugrasirken kucakci bir cocuga donustu bu nedenle kendime bike zaman ayiramiyorum dolaysiyla nete girme sansimda olmuyor.Anne olmayi hakkeden butun kadinlar kollariniz bos kalmasin insallahumutcuuuuuum bak gör yazılıyormu mesaj
1 ve 2 morulla blast değil ve kötüZ Zaza74
6 tanesi kendisine ait 4 tanesi expanded grade 1, 2 tanesi early grade 2 ... diğer 2 tanesi donörden gelişen embriyolar kaliteleri “early grade 1 “ . Totalde 8 adet embriyo cryo işlemi yapıldı. Donörler ayrı donduruldu yazıyor arkadaşlar bana verilenler grade 1 miş ama ben anlamadım bana anlatırmısnız
merhaba mentha, sanirim simdiki memnun oldugun ve tedavi oldugun yer gynolife degil, dogru mu anladim, su an nerede yaptiriyorsun ? cok cok da gecmis olsun, insallah bebeginle guzel gunler gorursun. o sana o gucu verir zaten.Merhaba Arkadaşlar,
13 embriyonun 12 si 5 güne gitti 6 tanesi 1. kalite ve 2şer 2 şer donduruldu,diğer 6 sı devam ediyordu ve ilk 6 kadar kaliteli değil demişti Münevver Hanım , 6. güne gideni donduracağım demişti..Sonrasında bilmiyorum.Şimdi tedaviye başladım bugün 5.gün.Estrofem kullanıyorum..Murat Bey kanser hastasıyım diye direk estrofemle başlattı,doğum kontrol hapı vererek kanama yaptırmaya gerek duymadı,yeterli kalınlığa ulaşırsak transferi yapacak.Açıkça söyleyeyim,ben Murat Beyi ve Eylem Hanımı çok sevdim.Eşim de oraya gidip geldikten sonra çok olumlu ve güzel şeyler söyledi..Bu konuda sadece duygusal anlamda fikir vermek istemem sizlere..Ben teknik anlamda hastaneye çok güvendim ayrıca ama bu benim görüşüm.Bu kararı verebilmek için en baştan başlayarak günlerce sonuna kadar forumu okudum.Ama herkes kendi araştırmalarından çıkarım yaparak bir karar vermeli.
Mavi'cim değerlerin gayet güzel ilerliyor.Bu değerleri de bir anlamda çok kafaya takmamalı..Rabbim ol der ve olur..Benim ilk denemem Gynolife'da Murat Beyde oldu 2016 yılında..İşini çok düzgün ve ciddi yapan bir doktor.Kendisi güvenilecek bir doktor.Ama o dönemde donörleri çok iyi değildi sanırım,ya da bana öyle denk gelmişti.O zaman sadece 7 tane embriyonun4 tanesi 3. güne gitti.5.GÜN ısrar edince 3 tane gidebildi ve sadece 2 si daha iyi kaliteydi.Neyse transfer oldum ve istanbula döndüğümde dayanamayıp 6.gün test yaptırdım 123 çıktı,sonra nerdeyse 3 kat artarak devam etti.5000 ler ulaştığımda kanamalar başladı,ona rağmen yükselme devam etti ama sonra düşükle sonuçlandı..Bu bilgileri belki faydası olur diye yazmak istedim.
Son olarak da lütfen ve lütfen aldığınız hormonlardan dolayı kendi sağlığınıza çok duyarlı olun ve kontrollerinizi yaptırın.Kansere karşı uyanık olun.Sakın bana olmaz demeyin,meme kontrolü,yumurtalık kontrolü gibi kontrollerinizi aksatmayın...
merhaba mentha, sanirim simdiki memnun oldugun ve tedavi oldugun yer gynolife degil, dogru mu anladim, su an nerede yaptiriyorsun ? cok cok da gecmis olsun, insallah bebeginle guzel gunler gorursun. o sana o gucu verir zaten.
çokkk sevindimYa canım doktor çok tatlı biri aslında güler yüzlü ilgili ama orada bir sıkıntı var ve neyden kaynaklı bilemiyorum.. Bu arada ben tekrar başlıycam tedaviye :)
umuuuuut tam zamanında geldin umut veren kardeşimMerhaba arkadaslar,yillardir mücadelesini verdigim,sabrımın ve emegimin meyvesi su an kucagimda sukurler olsun.Bebegimi kucagima almak icin maddi manevi cok yiprandim ama bu melek icin herseye degiyor ve yasadigim o kabus dolu yillarimi silip supurdu.Sakin yilmayin umudunuz hep olsun inaniyorumki bu yolda emek harcayan herkes sonunda mucizesini kucagina alacaktir.Ben transferlerimin sayisini bile unuttum fakat pes etmedim iyikide pes etmemisim.Oglumun cok gaz sancilari oldugundan surekli kucakda gazini cikarmaya ugrasirken kucakci bir cocuga donustu bu nedenle kendime bike zaman ayiramiyorum dolaysiyla nete girme sansimda olmuyor.Anne olmayi hakkeden butun kadinlar kollariniz bos kalmasin insallah