• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı şey bendede oluyor hatta Doktora sormaya utandım hep çünkü nasıl tarif edeceğimi bilemedim:KK43: hastalanacağımı ben hep oradan anlıyorum. 3. Tüp bebek tedavisinde test günü teste gerek yok hamile değilim demiştim öyle küçük küçük gaz çıkışları olduğu için sanki rahim içinden bağırsak geçiyor..:işsiz:
Aynen😂
Ama sana bir şey diyecem,ben hamileyken bile oldu
Onunçin tedirgin oldum

Ah canim benim bu sefer benim dediğimi yapmak zorundalar ilkinde okadar çok ağladım ki saf gibi söylediklerine inandım nedeidilerse yaptim daha bilincliyim şimdi.cok büyük bir yıkım çünkü kendime zor geldim aklıma her soru takıldığında embiriliyogta ulaşamamıştım şimdi her soruda telefona çıkıyor dediğini yapicam.
Tradi dediğin ne?
Bence o iki dondurdukları embriyoları çözüp 5 güne bekletsinler
Yada onunla beraber yeni donörüde hazırlasınlar

Evet ya çok haklısınız ben de anlam veremediğim için sordum arkadaşımıza, yapmaları gereken 3. Gün 5 tane mi kaldı 5. Güne bekleyip kalan olursa onu transfer olmazsa donörde sorun var deyip sıfırdan para almadan tekrar tedaviye başlamak olmalıydı bence, bir dünya para veriyoruz yaşımız ileri sürekli hormon almamız risk deneme tahtası olamayız bu saatten sonra, kaldı ki hepimiz bu yaşlara kadar neler yaşadık, 1 dünya para ver 3. Gün 5 embriyo bence kabul edilemez, böyle bir tedavide 5. Güne bile en az 4 embriyo kalmalı, ve blast olmayan embriyo transfer edilmemeli, tr de bile artık %70 merkez blast embriyo tercih ediyor, bence arkadaşım konuşsun hiç para vermeden yeni donör istesin bu onun hakkı yapmazlarsa her yere yazıcam Kıbrıs sağlık bakanlığına bile gidicem desin, tekrar para istemek nedir yaaa onların hatası onların ayıbı bu çok saçma çok, merkez ismi sormuyorum çünkü her merkezde bununla karşılaşma ihtimalimiz var hepimize ders olsun bence, bana oldu şahsen
Tradioscum sperm durumunuz nasıl?
Sperm durumu iyiyse merkezle garanti anlaşması yapabilirsiniz. Donorden kaynaklıdır o zaman. :(

Doğru söylüyorsun
Kıbrısta kanunmu var,şikayet etsen seni duyan olmaz😞
Zazacim mesele Kibrista kanun olmamasi degil ki. Bizden daha iyi bile olabilirler o konuda. Bilemeyecegim 🙂 Ama malesef ülkemizde donasyon yasak olduğu için biz gidip kendi mahkemelerimiz üzerinden dava açamıyoruz. Nereden takip edecegiz ki? Ancak avrupa burligi insan haklari mahkemesine sikayet edilir belki. ☹️

Şuan istiyorlar mutlaka.birşey sormak istiyorum sana eşim okadar çok korkuyorki oraya şu dönemde gidip donasyon yaptırmaya virüsten dolayı ve sabahtan beri tartışıyoruz temmuz başında karar verdik araştır ce gidelim dedi tahliller donör seçimi derken bugüne geldik şimdi tekrar pandemi artti diye korkuyor ve aşırı kaygıları olan biri beni çok yoruyor bu konuda şuan ne yapıcağımı bilmiyorum benim yaşım 43 yerimde olsaydın ne yapardın 😔
Sevgili Nazarboncuk bence endişelenmeyin. Biz şu anda pandeminin içinde yaşıyoruz zaten. Türkiye'de bugünkü yeni vaka sayisi 1412 . Kıbrıs mart ayında kapılarını kapattiginda 41 korona vakası vardı. 20 agustosta kibrista pozitif çıkan vaka sayısı ise sadece 3. Yani özetle Turkiye'nin herhangi bir yerinde markete sokağa işe gidiyorsanız Kıbrıs'ta olacaginizdan 470kat daha risktesiniz. (1412÷3) Bence Kıbrıs'a giderek korona kapma olasılığından korkmayın. Bizim için en büyük risk biz oradayken Kıbrıs'ın kapılarını kapatması olur ki ben ondan da endişe etmiyorum. Keza eninde sonunda Türkiye bir uçak ayarlayıp vatandaşını alıyor. Ama beni asıl endişelendiren kapıları kapatıp bahara kadar bir daha açmamaları. Tabi bu benim düşüncem. Lütfen siz bana göre hareket etmeyin. Birşey olursa vicdan azabı da çekerim ☹️ Kısmetse ben eylül başı gibi gideceğim. Yaklaşınca süreci tekrar yazarım sizlere.

Sevgili Nazarboncuk bence endişelenmeyin. Biz şu anda pandeminin içinde yaşıyoruz zaten. Türkiye'de bugünkü yeni vaka sayisi 1412 . Kıbrıs mart ayında kapılarını kapattiginda 41 korona vakası vardı. 20 agustosta kibrista pozitif çıkan vaka sayısı ise sadece 3. Yani özetle Turkiye'nin herhangi bir yerinde markete sokağa işe gidiyorsanız Kıbrıs'ta olacaginizdan 470kat daha risktesiniz. (1412÷3) Bence Kıbrıs'a giderek korona kapma olasılığından korkmayın. Bizim için en büyük risk biz oradayken Kıbrıs'ın kapılarını kapatması olur ki ben ondan da endişe etmiyorum. Keza eninde sonunda Türkiye bir uçak ayarlayıp vatandaşını alıyor. Ama beni asıl endişelendiren kapıları kapatıp bahara kadar bir daha açmamaları. Tabi bu benim düşüncem. Lütfen siz bana göre hareket etmeyin. Birşey olursa vicdan azabı da çekerim ☹️ Kısmetse ben eylül başı gibi gideceğim. Yaklaşınca süreci tekrar yazarım sizlere.
Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun zor bir süreçten geçiyoruz pandemi olsun bebek süreci olsun inşallah herşey sorunsuz olur. Hangi merkeze gidiyorsunuz bütün işlemler tamam mı tahliller donör seçimi v.s 10 gün öncesi bildirmek gerekiyor biliyorsunuz ilaçlara başlamak için.

Tradi dediğin ne?
Bence o iki dondurdukları embriyoları çözüp 5 güne bekletsinler
Yada onunla beraber yeni donörüde hazırlasınlar
Senin dediğini yapicam onu demek istemiştim dondurulmuş yumurtaları 5.gün transfer edecekler embiriliyogta öyle konuştum yoksa kalsin dedim parayı öyle yolladim yoksa yollamiyacagim dedim tabikide kabul ettiler bu sefer olmazsa benim suçum deil ben herşeyle tam gidicem çünkü

Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun zor bir süreçten geçiyoruz pandemi olsun bebek süreci olsun inşallah herşey sorunsuz olur. Hangi merkeze gidiyorsunuz bütün işlemler tamam mı tahliller donör seçimi v.s 10 gün öncesi bildirmek gerekiyor biliyorsunuz ilaçlara başlamak için.
Evet bütün islemlerimiz tamam. Donor seçildi. İlaçlara başladık bile. Bu benim 3 transferim. Arzu ederseniz aratma kısmından adımı aratıp önceki transferlerimle ilgili de yazdıklarımı okuyabilirsiniz. 10 gün öncesi bildirmek gerekiyor derken? Tahliller icin mi söylediniz? Donor için mi? 10 gün kısa bir süre. Çok daha önce merkezle anlaşmış oluyorsunuz sürece baslamak için. Ben 2 merkez arasında kalmıştım. Birinden zamanında cvp gelmeyince bu merkeze geçtim. Anlasali 22 gün falan olmuştur herhalde.

Evet bütün islemlerimiz tamam. Donor seçildi. İlaçlara başladık bile. Bu benim 3 transferim. Arzu ederseniz aratma kısmından adımı aratıp önceki transferlerimle ilgili de yazdıklarımı okuyabilirsiniz. 10 gün öncesi bildirmek gerekiyor derken? Tahliller icin mi söylediniz? Donor için mi? 10 gün kısa bir süre. Çok daha önce merkezle anlaşmış oluyorsunuz sürece baslamak için. Ben 2 merkez arasında kalmıştım. Birinden zamanında cvp gelmeyince bu merkeze geçtim. Anlasali 22 gün falan olmuştur herhalde.
Hayırlı olsun insallah bu sefer kuzucuklarına kavuş. (Aa çoğul yazmışım.acaba ikizlerin mı olucak :) )

Insallah hayırlı sonuçların olsun cumanın yüzü suyu hürmetine rabbim yüzünü güldürsün kardeşim insallahhh🤲🤲🤲🤲🤲

Canım inşallah bu sefer olur cuma gününün hayrı hürmetine inşallah inşallah Rabbim bebeklerinle dönmeni nasip eder.

kızlar doktor bir şey yok dedi donasyonu başlayabilirsin dedi yarın inneleri kulanmayı pilanlıyorum ama daha paramda bitmedi dondurma ücretim eksik uçak bileti kalacak yer derken eşim eylülün 15ne kadar izin alamam dedi kısmeti öylemi acaba tek gidim idyorum yok dio ya çok sıkın tıdayım kızlar ya

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-08-21 at 13.58.50.webp
    WhatsApp Image 2020-08-21 at 13.58.50.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
Zazacim mesele Kibrista kanun olmamasi degil ki. Bizden daha iyi bile olabilirler o konuda. Bilemeyecegim 🙂 Ama malesef ülkemizde donasyon yasak olduğu için biz gidip kendi mahkemelerimiz üzerinden dava açamıyoruz. Nereden takip edecegiz ki? Ancak avrupa burligi insan haklari mahkemesine sikayet edilir belki. ☹
Doğru diyorsun
Bizim durumumuz farklı
Her şey gizli saklı,ağzımızı açamıyoruz haksızlık olsa bile.

Back
X