• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru söylüyorsun zazacım en önemlisi sağlıklı olması. E okdr para veriyoruz madem seçme hakkımızda var azıcıkta eli yüzü düzgün güzel olsun istiyorum ama işte bakalım seçtiğimizi mi veriyorlar orası da muamma. Artık hayırlısı hakkımızda. Bu arada zazacım sen bilirsin benim troidim çok düşüktü ben ilacı pandemi döneminde fazla kullanmışım bu sefer 20 lere cıkmış. E haliyle bu şekilde transferde olmuyor. Düşmesini bekleyeceğim. Acaba uzun sürer mi düşmesi. Düşse bile bu troid benim başıma iş açar mı acaba ya düşük tehlikesi tutmama durumu yaşar mıyım ki :KK43:
Benim hasimato tiroidim var bağışıklık sistemim aşırı düşük ve tiroid dengem dengesiz bir çıkar bir iner en düşük haliyle transfere girdim ben sen zazanin dediği gibi ilaçla dengelenir 1 hafta düzenli ilaçla denge sağlarlar sen hiç üzülme doktor ayarlar onu herşey gönlünce olsun

kızlar size birşey sorucam. donör seçimi yapıcam bende haftaya. sızce yabancı donör mü seçmeliyim türk donör mü? cok kararsızım bu konuda. siz donörünüzü nasıl seçtiniz? merkeze mi bırakmalıyım kararı?
Merhaba zoryol yabancı Türk hiç önemli değil bence sizin istediğiniz özelliklere uysun eli yüzü düzgün güzel olsun yeter.

Dondurulmuş embryo degil. Yeni cycle a gidiyoruz. Evet Gynolife.
Kalınlaşma kontrolu olsun ondan sonra gidilecek zaman belli olacak. Biletleri o zaman alırız.
Bulunduğunuz yerdeki doktora söyledinizmi nasıl muayene oldunuz ne diyerek yoksa onların önerdiği doktora mı gittiniz onların önerdiği Dr olduğunda birşey söylemeye gerek kalmıyor zaten. Onların bana türkiyedeki önerdiği doktorlar çok uzak o sebepten gidemiycem.

Hiç tedirgin olma bir ay kontrolü doz ayarlama yla ve kan testiyle düşürürsün
Düştükten sonra transfer işlemine hazırlan
Transfere gitmeden yine tiroidine baktır
İyi endokrinciyle inşallah gebeliğin boyunca takipte ol❤
Zaza gerçekten british in 10 yumurta garanti var mı? Sonradan senin donörde 5, 8 yumurta çıktı falan derler mi? Nasıl oluyor bu garanti işi?

Cnm çok saol tavsiyen için. Bir düşüneyim. Biz normalde kendimiz ayarlamayi dusunduk herseyi. Ucak var zaten. Kalacak yer de baktım. Daha uygundur onların fiyatlardan. Bakalım ne kadar diyecekler ama konaklama ve uçak icin.
Ordan bilgi aldığınızda burda paylaşırmısınız bizede bilgi olsun normalde bizde kendimiz ayarlamaya düşünüyoruz

Hiç tedirgin olma bir ay kontrolü doz ayarlama yla ve kan testiyle düşürürsün
Düştükten sonra transfer işlemine hazırlan
Transfere gitmeden yine tiroidine baktır
İyi endokrinciyle inşallah gebeliğin boyunca takipte ol❤️
Endokrincim var zazacım takipte beni sürekli inşallah sorunsuz hallederim, hallederiz 🤲 Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir hepimiz anne oluruzz hep dua ediyorum 🤲🤲❤️

Hadi inşallah zazam ınsallah seninde gönlünce olsun herşey tedavileriniz hayırlı olsun insallahhh🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤
E2,progesteron ve tsh kanda baktırdım Hasan beye gönderdim
Yarın Allahın izniyle tedaviye başlıyacam🥰🙏🏻
inşallah ard arda güzel sonuçlar alalım

Zaza gerçekten british in 10 yumurta garanti var mı? Sonradan senin donörde 5, 8 yumurta çıktı falan derler mi? Nasıl oluyor bu garanti işi?
Kuzum benim genelde donörden 11-13 yumurta işleme girdi britişte
Blast olarakta en az 3 en fazlada 6 tane oldu

Kizlar her bir tupte 8 9 tane yumurta varmis bakti doktor sizce amh gerek varmia
Çok iyi
Tedavi sırası yumurta sayısı artıcak
Bukadar antral follikül olması amh yüksek demek
İçini ferah tut
İnşallah iyi tüp bebek uzmanında takiptesin
İlaç dozu ve takip önemli sende

Hanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı olsun canim ınsallah hayırlı sonuçların olur kurban olduğum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah🤲🤲🤲🤲🤲🤲

• Beğen
Reactions: MYA
Hanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı olsun cnm. Dualarimiz seninle. Eylül ayinin ilk transferi senin ki 😘 Bebisini alip gelirsin inşallah 🙂

Pcr testini ne zaman yaptiracaksiniz. O konuda yazar misiniz?

Cok şükür basladik insallah güzel haberlerinizle bizlere umut olursunuz rabbim yardimciniz olsun emekleriniz duygulariniz kollarinz bos çıkmasın 💗💗💗

Benim hasimato tiroidim var bağışıklık sistemim aşırı düşük ve tiroid dengem dengesiz bir çıkar bir iner en düşük haliyle transfere girdim ben sen zazanin dediği gibi ilaçla dengelenir 1 hafta düzenli ilaçla denge sağlarlar sen hiç üzülme doktor ayarlar onu herşey gönlünce olsun
Benimde öyle yaa sıfırlardaydı ilaç kullandım 6 -7 ay kontrolsüz şimdi 20 lere cıkmış. Çok dengesiz inşallah dengelenir. Yoksa bende hemen başlayacaktım tedaviye. Şimdi düşmesini bekleyecem umarım cok uzun sürmez :( teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun inşallah 🤲

Back
X