Ayy çok heycanlı cok güzell... inşallah bebişlerini alır gelirsin. Bizi de Gelişmelerden haberdar edersen cok sevinirim. Alllah yardımcın olsun dualarımdasınHanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Amin, Allah hepimizin yüzünü biran önce güldürsün inaşllah.Hayırlı olsun canim ınsallah hayırlı sonuçların olur kurban olduğum rabbim seninde yüzünü güldürsün insallah
İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz hayallerimize.Hayırlı olsun cnm. Dualarimiz seninle. Eylül ayinin ilk transferi senin kiBebisini alip gelirsin inşallah
28 ağustos 10.45 de uçak merkez en geç 24 agustos saat 09.00 a kadar testi yaptırmamız gerektiğini söyledi. Pazartesi saat 08.00 a randevu aldık. Ayrıca arkadaşlar test yaptırırken şu konuya dikkat edin lütfenPcr testini ne zaman yaptiracaksiniz. O konuda yazar misiniz?
Amin, Allah hepimizin dileklerini kabul etsin en kısa zamanda inşallah.Cok şükür basladik insallah güzel haberlerinizle bizlere umut olursunuz rabbim yardimciniz olsun emekleriniz duygulariniz kollarinz bos çıkmasın
Çok teşekkür ederim. Mutlaka haberdar ederim. Halil İbrahim Tekin de başladım.Ayy çok heycanlı cok güzell... inşallah bebişlerini alır gelirsin. Bizi de Gelişmelerden haberdar edersen cok sevinirim. Alllah yardımcın olsun dualarımdasınBu arada hangi merkeze gidiyorsun?
Test yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.28 ağustos 10.45 de uçak merkez en geç 24 agustos saat 09.00 a kadar testi yaptırmamız gerektiğini söyledi. Pazartesi saat 08.00 a randevu aldık. Ayrıca arkadaşlar test yaptırırken şu konuya dikkat edin lütfen
KKTC Sağlık Bakanlığı Türkiye'den gelecek olan yolcular için QR kodu zorunluluğu getirdi.
KKTC Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;
“Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen yolcuların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişlerinde ibraz ettikleri negatif PCR test sonucu belgelerinde 23.08.2020 saat 00.00’dan itibaren QR kodu aranma şartı bulunacaktır.
Belgelerinde QR kodu olmayan bahse konu yolcuların KKTC’ye girişlerine izin verilmeyecek ve geri gönderilecektir. Bu bağlamda mağduriyet yaşanmaması için, yolcular uçağa/gemiye alınmadan önce PCR test sonuçlarının QR kodları üzerinden kontrolünün hava/deniz yolu şirketlerince yapılması gerekmektedir.
QR kodunun okunmadığı durumlarda belge üzerindeki Laboratuvar Numarası ve Kimlik Numarası /Pasaport Numarasının son dört hanesi girilerek e-nabız sistemi üzerindeki Covid- 19 test sonuçları biriminden kontrolleri sağlanabilir. Kamuoyuna duyurulur.”
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu saol canim ❤❤❤❤Test yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.
İnşallah su akar gibi kolay geçsin her şeyHanımlar merhaba 27 ağustosta yumurta donasyonu için Kıbrısa gidiyoruz. 28 ağustosta sperm verecek eşim ve aynı gün vericinin yumurtaları toplanacak 2 eylülde de transfer planlanıyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Çok teşekkür ederim hepimizin kucağı biran önce dolsun inşallah. Kıbrıs testi 12 saatte çıkıyormuş onun için merkez saat 18.00 a kadar Kıbrısa olun dediİnşallah su akar gibi kolay geçsin her şey
Ama keşke garanti olsun diye iki gün önce gitseniz
Kıbrısta alınan pcr testin cevabı için
Ee canım bende ankaradayım lütfen o labaratuvarın ismini yaz o QR kodu olan bende ora gidimTest yaptırmadan önce laboratuvarlara sorun mutlaka test sonucu QR kodlumu diye ben ankarada dün 5 yerle konuştuk sadece biri QR kodu var dedi. Diğerlerinde sadece negatif yada pozitif yazıyormuş kod yer almıyormuş. Henüz yeni olduğu için olabilir belki ama dikkat edin.
Synlab Laboratuvar da yaptıracağım telefonu 312 327 30 30MYA arkadaşım lütfen ankarada hangi labda test vericen oranı yaz bende gidim
Biz de 29 unda ucariz diye tahmin ediyoruz. 26 si gibi verin dediler. 3 gün önce. Ne kadar sürede çıkıyormus acaba pcr testi. Ben ne olur ne olmaz süreçde birsey kacirmayalim diye saglik bakanligi seyahat sağlığı merkezini de arayacağım. Yurtdışına çıkmadan önce genelde ararım zaten. Ben internetten şöyle okumuştum diye hatırlıyorum. Yaptırdığın testin sonucu 72 saati gecmemus olacak. Merkez ise tam tersine tam 72 saat olacak şekilde ayarlama yaptırıyor28 ağustos 10.45 de uçak merkez en geç 24 agustos saat 09.00 a kadar testi yaptırmamız gerektiğini söyledi. Pazartesi saat 08.00 a randevu aldık. Ayrıca arkadaşlar test yaptırırken şu konuya dikkat edin lütfen
KKTC Sağlık Bakanlığı Türkiye'den gelecek olan yolcular için QR kodu zorunluluğu getirdi.
KKTC Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada;
“Türkiye Cumhuriyeti’nden gelen yolcuların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne girişlerinde ibraz ettikleri negatif PCR test sonucu belgelerinde 23.08.2020 saat 00.00’dan itibaren QR kodu aranma şartı bulunacaktır.
Belgelerinde QR kodu olmayan bahse konu yolcuların KKTC’ye girişlerine izin verilmeyecek ve geri gönderilecektir. Bu bağlamda mağduriyet yaşanmaması için, yolcular uçağa/gemiye alınmadan önce PCR test sonuçlarının QR kodları üzerinden kontrolünün hava/deniz yolu şirketlerince yapılması gerekmektedir.
QR kodunun okunmadığı durumlarda belge üzerindeki Laboratuvar Numarası ve Kimlik Numarası /Pasaport Numarasının son dört hanesi girilerek e-nabız sistemi üzerindeki Covid- 19 test sonuçları biriminden kontrolleri sağlanabilir. Kamuoyuna duyurulur.”
Biz ne olur ne olmaz 1,5 gün önce gideceğiz.Çok teşekkür ederim hepimizin kucağı biran önce dolsun inşallah. Kıbrıs testi 12 saatte çıkıyormuş onun için merkez saat 18.00 a kadar Kıbrısa olun dedi
Mya canım bu bilgiler için çok teşekkür ederimCOVID-19 Yetkilendirilmiş Tanı Laboratuvarları Listesi bu adreste Türkiye genelinde test yapan merkezler var
Evet söyledim. Dedigim gibi 3. transferim. Ve doktorum başından beri biliyor.Bulunduğunuz yerdeki doktora söyledinizmi nasıl muayene oldunuz ne diyerek yoksa onların önerdiği doktora mı gittiniz onların önerdiği Dr olduğunda birşey söylemeye gerek kalmıyor zaten. Onların bana türkiyedeki önerdiği doktorlar çok uzak o sebepten gidemiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?