Allahım buradaki bütün yaralı kadınlara içinde bizlerede nasip etsin canım ne güzel bir dua aminKusur ne demek,
Allah bir daha da yasatmasin. Bazan sokaktaki canlardan veterinere goturdugumde bakilmasi gereken varsa eve goturuyorum. bu son 2 ay once falan yavru ufacık el kadar gözünde enfeksiyon vardi o yüzden tedavisini yaptırıyordum. eve goturdugumde koynumda annesini koklar gibi yatti uzunca. sonrasinda ilaclarini damlattim. annesi gibi yumuşak yerde yatsin diye kazagimi koymuştum ona biraktim. sabahında cansiz bedeni ile karsilastim. bir hafta gözümdeki yaş kurumadı. bir ay kendime gelemedim. kaldi ki senelerce onlarla beraber olduğumuz cani kaybettiysek bilemedim. Allah göstermesin tekrarini da yasatmasin inşallah.
Siz üzülmeyin desem de fena üzülüyoruz birsey olunca. Dediginiz gibi cocugumuz yerine koyuyoruz.
Insallah Bir cocugunuz hatta ikizleriniz olur ve kedinizle beraber onlari da büyütürsünüz.
kuzum ben sana özelden yazayımBatumla ilgili söyleyebileceğiniz olumlu olumsuz neler var. Sizleri okuyup Batuma karar vermiştim ama dondurulmuş yumurta olayini yanlis anlamisim. Sizin ilk denemeniz negatif sanirim. Neler yasadiniz ?
Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günüm
Çok tşk ederim allah razı olsunCanım seninde transferin hayırlı olsun Allah'ım tez zamanda bebislerle kucağını doldursun evini neselendirsin canım. Dualarımız seninle...
Canim hayirli olsun her sey yolunda gider insCanm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Cok tsk ederim ins angelCanim hayirli olsun her sey yolunda gider ins
Masallah, su anda ikiz annesisin inşallah pozitif haberlerini aliriz.Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Pankekk , kalan varmiydi dondurdunuz mu.Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Hayırlı olsun Allah canına can evine can yoldaşı etsin sağlıkla gelsin inşallahCanm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Hayirli olsun canim rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini almayi nasip etsinCok tsk ederim ins angel
Darisi senin basina canim benim insallah sende icine sinen bir yere karar verirsin seninde guzel haberlerini alalimPankekk , kalan varmiydi dondurdunuz mu.
Amin inşallah, hepimizin güzel haberleri olurDarisi senin basina canim benim insallah sende icine sinen bir yere karar verirsin seninde guzel haberlerini alalim
Evet canm ins tutunurlar bana dua edinMasallah, su anda ikiz annesisin inşallah pozitif haberlerini aliriz.
Evet canim 3tane de dondurulduPankekk , kalan varmiydi dondurdunuz mu.
Cok tsk ederim ins bakalomHayırlı olsun Allah canına can evine can yoldaşı etsin sağlıkla gelsin inşallah
Y YesilDomates sen bugun kiew yolcususun galibaRabbim yolunuzu acik etsin hayirli haberlerle dön insallah
Yeşildomates hayırlısıyla git hayırlı haberlerle geri dön inşallah. Yolun açık olsun
Teşekkür ederim kızlar.yesildomates, yolun acik olsun güle güle git kahkahalarla dön inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?