yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, kıbrıstamı yaptırdınız, bir de kaç kez mikrotese yaptırdınız, kök hücre diye bir şey var, onu beklemek çok mu saçma acaba, tedavi için yıllarca bekleyenler var, bir de evlendikten 8-10 yıl sonra normal yolla bebek sahibi olanlar var onlar nasıl oluyorlar acaba, peki donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?
bir kere mikro tese denedik.ameliyatı yapan doktor bir daha denememizi tavsiye etmedi zaten kök hücreden bahs etti 6 yıldır çıkıcak diye bekledik ama yok. daha fazla beklemeye sabrım kalmadı zaten hiç bir şey beni mutlu etmiyordu, hep bir yanım eksik hiç birşeyle tatmin olamıyordum. kıbrısta yaptırdım, ilk denememde tuttu allahıma şükürler olsun doğuş tüp bebek drşevket beyde yaptırdım. donürü seçerken benim kan gurubuma uygun bana benzeyen özellikler bunları seçtik. 8 10 bekleyenlerin ya sorunları yok yada az bir sorunları var bizim gibi değiller kesinlikle