yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, kıbrıstamı yaptırdınız, bir de kaç kez mikrotese yaptırdınız, kök hücre diye bir şey var, onu beklemek çok mu saçma acaba, tedavi için yıllarca bekleyenler var, bir de evlendikten 8-10 yıl sonra normal yolla bebek sahibi olanlar var onlar nasıl oluyorlar acaba, peki donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?

bir kere mikro tese denedik.ameliyatı yapan doktor bir daha denememizi tavsiye etmedi zaten kök hücreden bahs etti 6 yıldır çıkıcak diye bekledik ama yok. daha fazla beklemeye sabrım kalmadı zaten hiç bir şey beni mutlu etmiyordu, hep bir yanım eksik hiç birşeyle tatmin olamıyordum. kıbrısta yaptırdım, ilk denememde tuttu allahıma şükürler olsun doğuş tüp bebek drşevket beyde yaptırdım. donürü seçerken benim kan gurubuma uygun bana benzeyen özellikler bunları seçtik. 8 10 bekleyenlerin ya sorunları yok yada az bir sorunları var bizim gibi değiller kesinlikle

aryadicle
bir kere mikro tese denedik.ameliyatı yapan doktor bir daha denememizi tavsiye etmedi zaten kök hücreden bahs etti 6 yıldır çıkıcak diye bekledik ama yok. daha fazla beklemeye sabrım kalmadı zaten hiç bir şey beni mutlu etmiyordu, hep bir yanım eksik hiç birşeyle tatmin olamıyordum. kıbrısta yaptırdım, ilk denememde tuttu allahıma şükürler olsun doğuş tüp bebek drşevket beyde yaptırdım. donürü seçerken benim kan gurubuma uygun bana benzeyen özellikler bunları seçtik. 8 10 bekleyenlerin ya sorunları yok yada az bir sorunları var bizim gibi değiller kesinlikle

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi, kaç haftalık hamilesin?

eğer bir sakıncası yoksa gebelik değerin kaç çıkmıştı?

canım daha önce sorduğunu fark etmedim;cvplarım tabi ne sakıncası olcak...ben değerlerimi sonradan aldım,işler biraz karışmıştı:)) 12.gün değerim 272 çıktı ve tekrar test yaptırmadım,2 gün sonra baya bi kahverengi akıntım olunca acilden gitdim kan değerlerime bakıp çok yüksek çıkmış dediler hatda gel sonlandıralım dediler kaçtım ordan...şimdi haftaya cuma doktor randevumu bekliyrum...:))

bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi.Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...

bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi. Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...

hayırlı olur işallah. Allahım tamamına erdirsin cnm. herşey gönlünce olsun.

Kızlar çok şükür transferim bitti 4 adet 1. kalite embriyo transfer ettiler. Ancak transferden 2 saat sonra kalkarken bayıldım, daha sonra bişeyler yedik 1 saat daha dinlendim, sonra otele geldim ama asansör de de baygınlık geçirdim, niye böyle oluyor bilmiyorum. sizden daha önce böyle olanlar oldumu? Firdevs hanım stresten ve gerginlikten olabileceğini söyledi. Dualarınız ve iyi dilekleriniziçin hepinizden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın bana dua edin. :53::53:

hayırlı olsun. inşallah bebeklerin tutunur sağlıkla kucağına almak nasip olur..

Şu geçen yıllarda ailemden çok çocuksuuzluğumu paylaştınız.

Hep yanımdaydınız.. Karar veremedğimde sorguladımda üzüldüğümde hep el verdiniz...

Seçtiğimiz yola inanmak için çaba harcadık hep beraber Korkulara karşı birlikte direndik..

Şimdi benim için bu kadar sevinenleri üzmek istemiyorum ama hafif ağrım ve kanama var . Şimdilik bekleyeceğiz dedi doktor. Durum çok iyi değil. Herşeye hazırlıklı olun dedi..

Giremiyorum çünkü iyi değilim ve nefes almak bile bulantı nedenim;((

Psikolojimde yerlerde kaderden kaçılmıyor..

Aryadicle çok sevindim ikizler yolda allah devamına erdirsin!!!

efsune geçmiş olsun. yat bol bol dinlen. kanama oluyor genelde korkma. iyi seyler düşün.

bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi.Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...

Canim benim, ne güzel haberler bunlar........bizdede cok erken sekilde önce erkek dediler birine, digeri haftalarca göstermedi kendini, en son iste simdi onada kiz dediler...bakalim tam kesin olarak zaten dogumda artik anliycagiz :-) ama dedigin gibi önemlisi saglikli olmalari, kiz erkek hic fark etmez benim icinde.
Hadi güzel ilerliyorsunuz masallah masallah!!!:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim

Gunaydin arkadaslar bizde sperm donasyonu yaptiracagiz allah nasip ederse bende prolaktin yuksekligide var suanda duzenli olarak hap kullandigim icin dustu,birde benim tuplerim kapali,8senelik evliyim 3basarisiz asilamam oldu tuplerin tikali oldugu ogrenildi sonra,biz almanyada yasadigimiz icin burda yaptiracagiz bu islemi,sizlerin yazdiklarini okudukca cesaret aliyorum cok pozitifsiniz arkadaslar,benim birde sorum olcakti ben 1.55boyunda ve 78kg biriyim biraz dikkat etmeye basladim ama kg sorun olurmu bu durumda?

Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ ........ATATÜRK İLKELERİYLE VARIZ YOLA ÖYLE DEVAM EDİYORUZ .....

1.VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAAFA ETMEKTİR..

$byrk.webp$bayrak.webp
$byrk.webp$bayrak.webp$byrk.webp$bayrak.webp

Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!

3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)

1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi;))):nazar: :nazar: çok sevimli şuanki görünüşü!!

Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi;)) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!

tunanehir maşallah bebişlerine:)) biömür sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah...çok güzel bi haber....

Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!

3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)

1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi;))):nazar: :nazar: çok sevimli şuanki görünüşü!!

Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi;)) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!

çok güzel haber. allah ikizini sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

EFSUNE ohhh be .. hele oh dedim içim rahatladı iyi olduğunu okuyunca.. evet aynen hamilelik de sürekli bol adrenalinli macera gibi. ama güzel bir serüven dimi.. hafta hafta yeni gelişmeleri yürek kalkımı.. ikizlerine sağlık..:)

KARDELEN kendine çok dikkat et şimdi, ani hareketler yapma canım ağır kaldırma proteini bol ye suyunu bol iç .. ablavari oldu ama kalbimiz seninle :)

NİLLL bugün transferin vardı güzelim nasıl geçti . havadis ver bize.. herşey gönlünce ilerlesin..

Back
X