yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, kıbrıstamı yaptırdınız, bir de kaç kez mikrotese yaptırdınız, kök hücre diye bir şey var, onu beklemek çok mu saçma acaba, tedavi için yıllarca bekleyenler var, bir de evlendikten 8-10 yıl sonra normal yolla bebek sahibi olanlar var onlar nasıl oluyorlar acaba, peki donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?
canım transferin hayırlı olsun...10gün sonra güzel haberlerini alcaz inşallahhh
canım çok sevindim.gözün aydın.iki gün sonraki değerim 733 can bey çok çok çok iyi sper dedi oleeeeeey çok mutluyum.
eğer bir sakıncası yoksa gebelik değerin kaç çıkmıştı?
bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi. Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...
Kızlar çok şükür transferim bitti 4 adet 1. kalite embriyo transfer ettiler. Ancak transferden 2 saat sonra kalkarken bayıldım, daha sonra bişeyler yedik 1 saat daha dinlendim, sonra otele geldim ama asansör de de baygınlık geçirdim, niye böyle oluyor bilmiyorum. sizden daha önce böyle olanlar oldumu? Firdevs hanım stresten ve gerginlikten olabileceğini söyledi. Dualarınız ve iyi dilekleriniziçin hepinizden Allah Razı olsun. Sevgiyle kalın bana dua edin.
Şu geçen yıllarda ailemden çok çocuksuuzluğumu paylaştınız.
Hep yanımdaydınız.. Karar veremedğimde sorguladımda üzüldüğümde hep el verdiniz...
Seçtiğimiz yola inanmak için çaba harcadık hep beraber Korkulara karşı birlikte direndik..
Şimdi benim için bu kadar sevinenleri üzmek istemiyorum ama hafif ağrım ve kanama var . Şimdilik bekleyeceğiz dedi doktor. Durum çok iyi değil. Herşeye hazırlıklı olun dedi..
Giremiyorum çünkü iyi değilim ve nefes almak bile bulantı nedenim;((
Psikolojimde yerlerde kaderden kaçılmıyor..
Aryadicle çok sevindim ikizler yolda allah devamına erdirsin!!!
değerim 335 hamileyim kızlar rabbime şükürler olsun çok mutluyum allah isteyen herkese versin özellikle sizlere forumdaki arkadaşlarıma çok çok çok mutluyum delirecem nerdeyse mutluluktan
bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi.Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...
yazdıklarının aynısını bende yaşadım benim eşimde azosperm hastası . sperm donasyonu yaptırdık şimdi hamileyim ikimizde çok mutluyuz çok kesinlikle tavsiye ederim
bugün bebişlerimizi görmeye gittik.çok iyiler dedi doktor.ense kalınlıklarını ölçtü gayet iyi dedi. tarama testleri yapmayacağım dedi.16-20 hafta arası ayrıntılı ultrason yapacağım dedi.. veeeee bi tanesi %90 oğlanmış:))) diğeri göstermedi.oda kız bence dedi:)) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var.ikiside net görünür dedi.Rabbim sağlıklı versinde hayırlısını versinde cinsiyet farketmez hiç.ama inşallah biride kız olur :) herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...
Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!
3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)
1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi)) çok sevimli şuanki görünüşü!!
Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?