Bu işte anladımki bir rahat yok. Hergün ayrı bir heyecan!!
3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)
1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi)) çok sevimli şuanki görünüşü!!
Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!
3. Kese kesin içi boş yani üçüz tehlikesi yok artık..( ohhhhh allaha şükürler olsun)
1 kese çok sağlıklı gelişimi normal kalp atışı iyi büyümesi iyi)) çok sevimli şuanki görünüşü!!
Diğer kesenin suyu az. Küçük ama içinde embryo var ve kalbi atıyor!! ( allahım boş kesenin suyunu ona transfer et yarabbi) su azlığı ilerde sorun olurmuş.. Yinede beklemekten başka çare yok..
Şimdide ikizlere birşey olmasın diye ağlıyorum. Bir huzur yokmuş bu işte.. Hergünü heyecanlı bir gerilim filmi gibi!!!!
Hepinize sevgiler!!
arkadaşlar nasılsınız,topiğimiz en sessiz günlerinden birini yaşıyor(( herkes iyimi,herşey yolundamıı.....benimde bugün baya midem bulandı...estrofem hapı gördükçe böyle oluyorummm (
Hepinize sevgiler!!
arkadaşlar bi soru sormuştum kimse cevaplamadı belki bilenler okumamıştır
tekrar soruyorum
1-menopozlu arkadaşlar tedaviye başladıktan sonra adet olmak için hangi ilacı kullandınız
2-karar verdikten sonra ne kadar sürede donör bulunuyor yani karar ve transfer süresi ne kadar
cevaplarsanız çok sevinirim
Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum
Hepinize sevgiler!!
bu günleri göreceğim hiç aklıma bile gelmezdi inan canım yaa.ama Allahım okadar büyükki nekadar şükretsem azdırCanim benim, ne güzel haberler bunlar........bizdede cok erken sekilde önce erkek dediler birine, digeri haftalarca göstermedi kendini, en son iste simdi onada kiz dediler...bakalim tam kesin olarak zaten dogumda artik anliycagizama dedigin gibi önemlisi saglikli olmalari, kiz erkek hic fark etmez benim icinde.
Hadi güzel ilerliyorsunuz masallah masallah!!!
Exrofemi içmeye başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu. Benim beşinci gün transferi olucak.yani exrofeme başladıktan tam on altı gün sonra oluyor.bu normal mi hamile olanlar sizlerinki kaç günde oldu transfer lütfen yazın baharım ,efsune,bilginisa bekliyorum
Hazanumut bende menepozdayım ve biz mayısta transferin olmasına karar( eşimin işi yüzünden) verdik;ve kliniği şubat ayında arayıp bağlantı kurduk...onlarda mayısı ayarlamak için şubat ayından adet düzene koydular,ilk yasminle başladık,yasmin bende kaşıntı yaptı,zaten yıllardır cycloyla adet oluyordum,2. adet döngüsüne yeniden cycloyla başladık...ve dönor konusuna gelince biz şubatda konuşmuştuk klinikle 1 ay sonra martın 16 sında dönor bilgilerimiz geldi:)) tarihi tarihine yazdım arkadaşımm:))
Canım senin transferin kaçıncı gündü.yani beşinci gün transferiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?